Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Wil jij projecten van begin tot eind begeleiden en ervoor zorgen dat de kwaliteit hierbij altijd voorop staat? Wil jij alle ins en outs weten van twee nieuwe machines en heb jij een technische opleiding afgerond in bij voorkeur de richting van Werktuigbouwkunde? Voor een internationale organisatie met klanten wereldwijd zijn we op zoek naar een Projectspecialist met kennis van 3D tekenen en goede Engelse vaardigheden. Past dit jou als een jas? Solliciteer dan snel!

Organisatie

Jouw nieuwe opdrachtgever ontwikkelt, produceert en levert machines voor de voedselverwerkende industrie. Je komt te werken in een nieuw, modern pand. De grote raampartijen zorgen voor een prachtig uitzicht over de weilanden en creëren een hele prettige en open sfeer.

Je gaat ter uitbreiding onderdeel uitmaken van het projectteam, bestaande uit een Senior Projectmanager en twee Projectmanagers.

Functie

Na een uitgebreid inwerktraject ben je als Projectspecialist samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het plannen, volgen en bewaken van de kwaliteit van de projecten van begin tot eind. Jij gaat je vooral focussen op de begeleiding van twee nieuw op de markt te brengen machines. Hierbij moet je de machines natuurlijk van a tot z leren kennen, bouw je er aan mee en begeleid je alle projecten van deze machines.

Doordat je vanaf de eerste stap betrokken bent bij de projecten ben je op de hoogte van alle ins en outs en zorg jij ervoor dat alle afdelingen (waaronder Engineering, Productie, Service en Inkoop) optimaal samenwerken om uiteindelijk tot het einddoel te komen: een vlekkeloze installatie van de machine(s) op de locatie van de klanten wereldwijd. Zo bevinden zich klanten in China, Thailand en Australië. Uiteraard ga je hier ook af en toe naar toe en sluit je het project vaak op locatie af met een collega. Deze meerdaagse reizen zijn goed in te plannen, je weet immers vanaf het begin wanneer de oplevering plaats vindt.

Voor het inwerktraject ben je de eerste drie maanden werkzaam op de afdeling Engineering, waar de machines en modules in 3D worden uitgewerkt. Daarna wordt de functie steeds verder uitgebreid met werkzaamheden die horen bij de functie van Projectspecialist. Het tempo waarin dit gebeurt hangt af van jou eerder opgedane kennis en ervaring. Je hebt o.a. de volgende verantwoordelijkheden:

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten op het gebied van technische specificaties, voortgang en planning;
 • In het offertetraject adviseer je de afdeling Sales over de inrichting / technische mogelijkheden van de machine(s);
 • Je stelt de projectplanning op en zorgt ervoor dat de levertijd niet overschreden wordt;
 • Je stelt de eindrapportage na afronding van het project op;
 • Je verzorgt de bijbehorende projectadministratie;
 • Bij grote projecten reis je mee bij inbedrijfstelling en/of ga je in het voortraject mee met de afdeling Sales voor bijvoorbeeld het controleren van de opgenomen maten en specificaties. Hierbij kan het voorkomen dat een tekening door jou ter plaatse gewijzigd dient te worden.

Functie-eisen

Als Projectspecialist zie jij het leiden van een project als uitdaging! Daarin kun je de verantwoording aan en durf je beslissingen te nemen zonder de wensen van de klant uit het oog te verliezen. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Een afgeronde technische opleiding op hbo-niveau, bij voorkeur richting Werktuigbouwkunde;
 • Ervaring in een soortgelijke functie en kennis van de voedselverwerkende industrie of met investeringsgoederen zijn een pre;
 • Je hebt technische en / of mechanische kennis;
 • Bereidheid om te reizen, onder andere naar installaties (wereldwijd);
 • Ervaring met het 3D tekenen in Solidworks (of Inventor) en AutoCad;
 • Goede kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Voor het onderhouden van contacten met collega’s, leveranciers en klanten beschik je over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in staat om adequaat te reageren bij ad-hoc situaties (indien nodig ook na werktijd).

Aanbod

Je komt als Projectspecialist te werken in een team van leuke en gedreven collega’s in een innoverende omgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng.

Jouw nieuwe werkgever volgt de CAO Metalektro (groot metaal) en biedt daardoor onder andere een goede reiskostenvergoeding, 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband. Uiteraard kun je rekenen op een marktconform bruto maandsalaris tussen de €3500,- en €4300,-. Daarnaast bieden zij jou de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering en korting op bedrijfsfitness.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Annemieke Bakker.

T: 085-9028122
M: 06-28340005 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: annemieke@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu