Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Lijkt het jou wel wat om een nieuwe uitdaging aan te gaan in het buitenland? Bolidt zoekt een (junior) Projectleider die op locatie in Frankrijk verantwoordelijk is voor de mooie projecten die hier uitgevoerd worden!

In Saint-Nazaire, aan de westkust van Frankrijk, verlaten jaarlijks drie enorme cruiseschepen de scheepswerf STX France. Bolidt voorziet deze cruiseschepen van duizenden vierkante meters kunststof; op zowel de buiten- en binnendekken als de balkons liggen de systemen van Bolidt.

Als Projectleider zorg je ervoor dat het project in delen en op tijd wordt opgeleverd. Ervaring in een soortgelijke functie of in de branche is geen must, als je maar ondernemend bent en een avontuur als deze graag aan gaat!

Lees snel verder en wie weet sta jij binnenkort op de scheepswerf!

Organisatie

Bolidt is specialist in kunststoftoepassingen. Het is een internationaal, creatief en innovatief bedrijf. Op het gebied van scheepsdekken voor cruiseschepen zijn zij zelfs wereldmarktleider; zo’n 75% van alle cruiseschepen is voorzien van de kunststof systemen van Bolidt!

Het credo van Bolidt is: alles onder één dak. Dat betekent dat zij de hele keten in eigen hand hebben. Van ontwikkeling en productie tot verkoop en applicatie. In 2019 wordt het Innovation Center van Bolidt geopend, het middelpunt van de Bolidt Campus. Hier zullen zij jaarlijks vele bezoekers inspireren en onderdompelen in de wereld van Bolidt.

Als aankomend Projectleider kom je te werken op de grootste scheepswerf van Frankrijk, Saint-Nazaire. Op deze scheepswerf wordt tegelijkertijd aan drie schepen gewerkt door in totaal zo’n 6000 mensen. Samen met een andere Projectleider, een Senior Projectmanager en natuurlijk het gehele team van Bolidt dat uit ongeveer 100 mensen op de werf bestaat, zorgen jullie voor de succesvolle oplevering van de schepen!

Functie

Als Projectleider werk je samen met verschillende partijen om met elkaar de klus klaren. Op de werf waar je aan de slag gaat, bouw je een netwerk op en weet je goede relaties op te bouwen en te onderhouden met alle betrokkenen. Je hebt te maken met de directie van de werf, de eigenaar van het schip dat wordt gebouwd en daarnaast met alle andere onderaannemers en natuurlijk jouw eigen team.

Je houdt het overzicht en weet om te gaan met tegenslagen, je laat je niet gek maken. Als Projectleider neem je natuurlijk de leiding en zorg je ervoor dat het project in delen en op tijd wordt opgeleverd. Met een fijne samenwerking en door goed te luisteren weet jij ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan!

In de beginfase leer je de materialen kennen, bouw je je netwerk op de werf op en leer je het “spel” te spelen. Je werkt, woont en leeft op de locatie en de teamspirit op de locatie is dan ook enorm.

Functie eisen

Als Projectleider op de scheepswerf is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je van avontuur houdt! Of je nu al ervaring hebt als Internationaal Projectmanager of de hele wereld over hebt gezworven; uit iets moet blijken dat je een avontuur als dit aankunt. Je hebt een drang naar het onbekende, een drive om hard te werken en de projecten op tijd en goed te kunnen afleveren. Het is een fysieke functie, waarbij je veel aan het lopen bent (het hoogste dek bevindt zich op zo’n 70 meter).

Verder heb je hbo-denkniveau en ervaring in een vergelijkbare functie binnen een internationale projectenorganisatie is mooi meegenomen, maar geen must. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Het is handig als je ook de Franse taal beheerst, maar het is geen harde eis: de voertaal op de werf is Engels.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

Bolidt is een internationaal, innovatief en creatief bedrijf waar initiatief wordt beloond en je alle kans krijgt om te groeien. Wij bieden je een zelfstandige baan bij de wereldwijd marktleider op het gebied van scheepsdekken voor cruiseschepen, maar ook een prachtige kans op een uniek avontuur. Een baan waarvoor je veel in huis moet hebben, maar waarin je jezelf ook in hoog tempo ontwikkelt.

Je krijgt alle vrijheid van werken, terwijl ondertussen de Senior Projectmanager met je meedenkt, weet wat er speelt en een klankbord en vangnet voor je is. Bovendien: je werkt op prachtige plek in Frankrijk en bent namens Bolidt verantwoordelijk voor een enorm schip dat langzaam ontstaat. Dat geeft een gevoel van trots die je niet snel ergens anders zult meemaken.

Tot slot kun je als Projectleider rekenen op uitstekende voorwaarden; naast een goed salaris hoef jij je geen zorgen te maken om je huisvesting, dit regelt Bolidt voor je. Verder biedt Bolidt een goede pensioenregeling, vakantietoeslag en een jaarlijkse winstuitkering.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Mireille Prooi.

T: 085-90281200
M: 06-21221950
E: mireille@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu