Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ben jij een echte regelaar en in staat montagewerkzaamheden op verschillende locaties in de industrie voor te bereiden en te begeleiden? In deze afwisselende functie als Projectleider Industrie binnen dit informele, no-nonsense bedrijf is geen dag hetzelfde! Je gaat aan de slag in een binnen- en buitendienstfunctie en bent verantwoordelijk voor verschillende mooie projecten door heel het land. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is actief in de industrie en actief met diverse projecten door het hele land. Het is ontstaan als klein bedrijf en inmiddels gegroeid tot 25 werknemers in diverse functies. Nog steeds zijn de lijnen in het bedrijf kort en heerst er een informele, no-nonsense sfeer. Het pand waarin je deels komt te werken is nieuw en modern en bevat een eigen werkplaats waar de kleinere montages en assemblages plaatsvinden. De projecten zijn verdeeld over verschillende plaatsen in Nederland, maar voornamelijk in regio Rotterdam (Botlek) en Amsterdam geconcentreerd. Een enkele keer vindt er een project in het buitenland plaats.

Je gaat als Projectleider aan de slag met ongeveer tien mooie projecten tegelijkertijd, die zich in verschillende fases bevinden en waarin je de belangrijke schakel bent tussen de voormannen, onderaannemers en de klanten.

Functie

Een deel van jouw werkdag ben je bezig op kantoor, met de voorbereidingen voor de projecten. Daarnaast bespreek je als Projectleider iedere dag de voortgang van de projecten op locatie en ben je bezig met het monitoren van de kosten. Dit bespreek je met de Projectmanager, aan deze collega leg je ook verantwoording af. Doordat je in een kleiner bedrijf werkt, zijn de lijntjes kort en is er veel vrijheid en ruimte voor jouw eigen input. Ook tijdens de vergaderingen wordt jouw eigen inbreng zeker gewaardeerd!

Als een project dreigt mis te lopen, ben jij in staat goede besluitvorming te nemen en treed je daadkrachtig op. Als Projectleider heb je een afwisselende functie en ben je bezig bent met het aansturen van een team en het voorbereiden van projecten.

Functie-eisen

Als Projectleider ben je sterk in organiseren en heb je een flexibele en klantgerichte instelling. Je bent bekend met veiligheidsregels en hebt geen last van hoogtevrees. Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde mbo 4- of hbo-opleiding (bij voorkeur Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde);
  • Je hebt affiniteit met metaalproducten;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed en de Engelse taal voldoende;
  • Je hebt enige ervaring in een soortgelijke functie in de industrie;
  • Je bent in het bezit van je rijbewijs B.

Aanbod

Je komt als Projectleider te werken in een leuk en gedreven team, met ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Er heerst een informele sfeer en in de communicatie zijn korte lijnen. Directheid en eerlijkheid past bij de no-nonsense mentaliteit. Uiteraard is er een goed inwerktraject en zijn er mogelijkheden tot verdere ontwikkelingen in de organisatie. Na een jaarcontract zal er zeker de intentie zijn om vast in dienst te treden.

Verder bieden wij jou als Projectleider:

  • Een mooi salaris van rond de €4000,- bruto per maand, afhankelijk van je opleiding en werkervaring;
  • Een auto van de zaak;
  • Goede aanvullende voorwaarden;
  • Een werkweek van 38 uur, maar ook de mogelijkheid voor een 40-urige werkweek met hiermee extra vrije dagen;
  • Je valt onder de CAO Metaal en Techniek waarin een goede pensioenregeling is opgenomen.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Annemieke Bakker.

T: 085-9028122
M: 06-28340005 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: annemieke@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu