Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Als Projectleider leid je de internationale projecten van A-Z en krijg je natuurlijk energie van het behalen van projectdoelstellingen! Met jouw kennis van techniek sta jij stevig in je schoenen en kan jij precies aan de klant, het management en het personeel vertellen waar het op staat. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Organisatie

Je komt te werken in een ambitieus, groeiend & internationaal bedrijf in de techniek. Momenteel zijn ze flink aan het groeien en professionaliseren, wat zorgt voor een hele dynamische werkomgeving. Ze hebben zichzelf het uitdagende doel gesteld om tot de top drie in hun markt te behoren. Ze ontwerpen en produceren machines die o.a. in de voedingsverwerkende industrie worden gebruikt. Dit doen zij voor klanten over de hele wereld, hiervoor verrichten zij ook service en onderhoud. Daarnaast hechten zij waarde aan ontwikkeling van hun medewerkers, ze bieden hiervoor verschillende opleidingsmogelijkheden aan. Hiernaast heerst er een informele en prettige werksfeer.

Het team waarin jij aan de slag gaat heeft kennis van zaken & de nodige ervaring, maar kan nog een overkoepelende rol gebruiken. Er ligt voor jou als toekomstige Projectleider zeker de ruimte om deze rol op je te nemen. Er zijn twee collega’s werkzaam op de afdeling projecten, waar nog volop aan gebouwd wordt.

Functie

Jij als Projectleider gaat de functie aan met één doel: het behalen van projectdoelstellingen. Hiervoor ga je op pad naar de klant en verzorg je projecten van A-Z. Gemiddeld zul je één keer per maand bij de klant in het buitenland zijn om een project door te spreken. Je bent dan enkele dagen onder weg. Incidenteel wanneer een project is vastgelopen en het nuttig is langer te blijven kan dat voorkomen. Het meeste wordt via (video) conference calls opgepakt. In jouw rol groei je al snel toe naar het leiden van de complexe projecten in de techniek die veel ervaring en kennis vereisen.

Dit is een hele uitdaging, maar lukt jou door het goed inplannen van het juiste personeel en het evalueren van activiteiten. Ondertussen manage je de verwachtingen bij het hoger management en projectuitvoerders en beoordeel je de resultaten van de werkzaamheden. Daarnaast houd je ook operationeel een oogje in het zeil:

 • Je voegt informatie en aanbevelingen toe aan strategische plannen;
 • Bereidt actielijsten voor en rond ze af;
 • Implementeert en rapporteert de productiviteit, kwaliteit en klantenservice standaarden;
 • Voert controles uit en lost problemen op;
 • Identificeert trends;
 • Stelt systeemverbeteringen vast en implementeert veranderingen.

Qua financiële planning bereid je (jaar)budgetten voor, schat je uitgaven in, analyseer je afwijkingen en initieer je corrigerende maatregelen.

Functie-eisen

Wat breng jij mee als Projectleider?

 • Afgeronde hbo-opleiding (Elektrotechniek of algemene operationele technieken) of vergelijkbaar;
 • Ervaring in projectmanagement;
 • Een sterke persoonlijkheid;
 • Goede kennis van productieprocessen en techniek (WTB en Elektro ervaring in de automatisering is gewenst);
 • Communicatie sterk, in de Nederlandse & Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van geldende normen zoals ISO, NEN en Din en machinerichtlijnen is een pre;
 • Je bent goed op de hoogte van veiligheids-, arbo-, milieu- en kwaliteitsvoorschriften;
 • Je bent communicatief sterk, oplossingsgericht en resultaat gedreven.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Projectleider?

Je gaat aan de slag binnen een dynamische werkomgeving in de techniek waarin je wordt uitgedaagd jezelf te blijven ontwikkelen. Zij bieden een salaris boven de CAO (Kleinmetaal) en betalen het grootste deel van je pensioenpremie bij het bedrijfspensioenfonds voor de Metaal en Techniek. Daarnaast hebben zij een aantrekkelijke reiskostenregeling en kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Je gaat aan de slag op een mooi kantoor gevestigd in de Hoeksche Waard.

Jouw salaris ligt tussen de €4.000,- en 5.000,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Rianne Wouters.

T: 085-9028121
E: info@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu