⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Een uitdagende functie in de top van het maritieme high-tech segment, waar je de mogelijkheid krijgt om je te blijven ontwikkelen. Dat is waar jij naar op zoek bent. In jouw nieuwe functie als Project Manager, sta je dichtbij het eindproduct en stuur jij jouw projectteam aan waardoor targets gehaald worden en de planning niet in gevaar komt. Hierbij staat het leveren van een uitstekende kwaliteit natuurlijk voorop! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Organisatie

Je komt te werken bij een dynamische organisatie die wereldwijd actief is in ontwikkeling en verkoop van systemen in de maritieme & offshore. Daarnaast hebben ze een nieuw innovatief product ontworpen, wat met succes in de renewable markt is gezet. In dit segment verwachten ze een mooie groei te realiseren de komende jaren.

Als Project Manager rapporteer je aan de Manager Operations. Je bent voornamelijk werkzaam vanuit de locatie in Dordrecht, maar daarnaast bezoek je af en toe ook klanten en leveranciers op verschillende locaties in Nederland.

Functie

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het opleveren van een nieuwe projecten. Dit kan zowel een doorontwikkeling zijn van het huidige systeem die in serie worden gebouwd, als een klant-specifiek project. Je stuurt daarbij het project team aan door te coachen en te delegeren en let op kwaliteit. Intern bestaat dat team uit Engineering, Assemblage, Werkvoorbereiding en Inkoop en extern zijn dat de engineering- en productie partners. Je brengt structuur aan binnen je eigen projecten en gebruikt jouw bron van kennis en ervaring om input te leveren aan de huidige bedrijfsprocessen om deze te verbeteren en klaar te maken voor de groeiambitie die jouw nieuwe werkgever heeft.

Functie eisen

Als Project Manager ben je pro-actief ingesteld en kun je goed zelfstandig werken. Je bent gericht op kwaliteit maar weet ook targets te behalen. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Afgeronde wo/hbo opleiding in de richting van werktuigbouwkunde (of vergelijkbaar) of aantoonbare ervaring op dit niveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, binnen de industriële sector;
 • Ervaring in de maritieme/off-shore sector is een pre;
 • Ervaring in het leiden van teams;
 • Je bent flexibel, besluitvaardig en accuraat;
 • Je bewaart het overzicht en denkt analytisch en strategisch;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

 • Goede arbeidsvoorwaarden met een salaris van maximaal €5000 bruto per maand op fulltime basis en de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding;
 • Goede begeleiding en training;
 • Een uitdaging op het gebied van techniek;
 • Een open bedrijfscultuur en een enthousiast team met leuke collega’s;
 • Een omgeving waar jouw inbreng wordt gestimuleerd en gewaardeerd;
 • Een veelzijdige en zelfstandige functie in een internationale werkomgeving;
 • Stabiele, dynamische organisatie met visie en de daadkracht om deze waar te maken.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Annemieke Bakker

T: 085-9028122
E: annemieke@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.