Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Vind jij het een uitdaging om financieel verantwoordelijk te zijn voor grote projecten? Heb jij een wo-opleiding en minimaal twee jaar relevante werkervaring in een rol als Cost Controller of Project Controller? Dan is deze zelfstandige vacature van Project Controller zeker iets voor jou! Meer weten? Lees snel verder!

Organisatie

Je komt te werken bij een groot internationaal bedrijf actief in complexe bouwwerken en infrastructuurwerken. Je gaat aan de slag op de locatie in Moerdijk, waar in totaal 50 collega’s werkzaam zijn. Jouw rol is heel zelfstandig, maar uiteraard sta je wel in goed contact met jouw leidinggevende in België.

Functie

Na een gedegen inwerktraject in België, ga jij vanuit het kantoor in Moerdijk aan de slag als Project Controller. Hierbij fungeer jij als rechterhand van de Project Manager, waarbij jij verantwoordelijk bent voor alle financiële projecttaken. Er lopen ongeveer drie grote projecten tegelijkertijd en kan je denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Financiële projectrapporten opstellen;
  • Projectkosten monitoren en bijsturen waar nodig, zodat het budget niet overschreden wordt.

Naast deze taken ben jij verantwoordelijk voor de financiële opvolging van leveranciers, breng je administratieve processen in kaart en monitor je de personeelskosten. Ongeveer drie dagen in de week ben je op het kantoor in Moerdijk te vinden en indien nodig bezoek je jouw projecten. De overige twee dagen ben je op het kantoor in België aanwezig om te overleggen met de Project Manager.

Functie-eisen

Ondernemend, proactief en zelfstandig. Die woorden omschrijven jou als Project Controller. Analytisch ben jij sterk en je vindt het een uitdaging om cijfers te vertalen naar rendement en resultaat. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Een afgeronde wo-opleiding in de richting van Accountancy, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Fiscaal;
  • Twee tot zeven jaar werkervaring in een rol als Cost Controller of Project Controller;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Daarnaast beheers je de Engelse en/of Franse taal.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Project Controller in Moerdijk?

Uiteraard kan je rekenen op een goed salaris, dat valt onder de Bouw CAO met uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en veel vrije dagen. Omdat je veel buiten kantoor bent, krijg je ook een auto van de zaak. Tot slot ga je aan de slag bij een groeiende ondernemende internationale organisatie, waarbij je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu