Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Voor Krafton zoeken wij een Process Engineer! Vind jij het leuk om een bijdrage te leveren aan de professionalisering van de productieprocessen? En zoek je een baan waar je echt direct toegevoegde waarde kunt bieden en waarbij direct een vast contract tot de mogelijkheden behoort? Lees dan snel verder!

Organisatie

Krafton (voorheen Bijl profielen) is in ruim 40 jaar tijd uitgegroeid tot een gerenommeerde producent van glasvezelversterkte polyester profielen en hoogwaardige composietconstructies. Nederland is de thuismarkt, maar ze hebben ook de grenzen verlegd, want vanuit de vestiging in Heijningen bedienen ze klanten in heel Europa. Klanten die actief zijn in diverse branches zoals de bouw, industrie, infrastructuur, HVAC, offshore, tuinbouw, energietechniek, sport en recreatie.

Functie

Jij bent als Process Engineer verantwoordelijk voor het vertalen van het productiedossier in een werkbare opzet voor de productie. Hiervoor maak je onder andere tekeningen in Inventor of Autocad, stuur je de leveranciers aan en draai je vervolgens zelf in samenwerking met de technische dienst een proef. Je voert processtudies (en risico analyses) uit, stelt verbeterplannen / procesontwerpen op en implementeert deze. Je richt je zowel op nieuwe als bestaande processen. Je herdefinieert en beschrijft processen, werkinstructies, productinformatie en specificaties met als doel de diverse KPI’s vanuit de proceskant te verhogen. Verder heb je nog de volgende verantwoordelijkheden:

 • Adviseren over verbeteringen over diverse onderwerpen als glasrekken, uniformering bruggen, matrijzen, borden en kernen;
 • Een Setup opmaken en leveranciers daarin aansturen;
 • De Setup proef laten draaien in samenwerking met de technische dienst;
 • Verbeteringen aandragen ten aanzien van het productieproces.

Functie-eisen

Als Process Engineer heb je een flexibele instelling en weet je van aanpakken. Je werkt gestructureerd en herkent jezelf in het onderstaande profiel;

 • Een relevante technische opleiding op zak;
 • Werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van tekenen in Inventor of Autocad, of bereid je hierin te verdiepen.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Process Engineer?

 • Een bruto maandsalaris van € 4800,- afhankelijk van je ervaring;
 • Een goed inwerktraject;
 • Reiskostenvergoeding, eventueel een auto van de zaak;
 • Opleidingsmogelijkheden en ruimte voor verdere ontwikkeling.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten over deze uitdagende baan als Process Engineer bij Krafton? Neem contact op met Mireille Prooi.

T: 085-90281200
M: 06-21221950
E: mireille@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul je gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu