Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

1 2 3 14

Magazijnmedewerker (vaste baan) – Hoeksche Waard

Introductie

Vind je het leuk om alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn op te pakken en ben je in het bezit van een heftruckcertificaat? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Je bent verantwoordelijk het controleren en inboeken van binnenkomende goederen, uitgifte van goederen, het picken van orders, het verzendklaar maken van orders en voorraadbeheer. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
QC Medewerker (tijdelijk) – Hoeksche Waard

Introductie

Zoek jij een baan bij een bedrijf met een missie op het gebied van gezondheid? Ga dan aan de slag in deze uitdagende rol van QC Medewerker voor een periode van zes maanden! Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit van de producten, zodat het eindproduct voldoet aan alle gestelde eisen en het proces zo soepel mogelijk verloopt. Nieuwsgierig geworden naar deze internationale organisatie in de Hoeksche Waard? Lees hieronder snel verder!

(meer…)
Logistiek Medewerker (2 ploegen) – Hoeksche Waard

Introductie

Als Logistiek Medewerker ben je met een enthousiast team van zes collega’s verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande orders. Hiernaast ben je dagelijks bezig met het picken van orders en het intern verplaatsen van de goederen in het magazijn. Heb je een reachtruckcertificaat en ben je bereid te werken in een 2-ploegendienst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)
Customer Service Manager – Moerdijk

Introductie

Met jouw vrolijke en klantvriendelijke karakter weet jij als Customer Service Manager collega’s te motiveren, klanten tevreden te stellen én denk jij altijd in oplossingen. Dat je stevig in je schoenen staat blijkt wel uit het feit dat je pittige gesprekken niet uit de weg gaat. Samen met jouw collega’s ben je namelijk verantwoordelijk voor het oppakken en oplossen van problemen met de orders.

Kijk je ernaar uit om je in te zetten voor een groeiende organisatie in de automotive branche in de Hoeksche Waard, waar je leiding geeft aan een team van zeven (internationale) collega’s? Dan zoeken we jou!

(meer…)
Inside Sales Engineer – Rotterdam

Introductie

In deze uitdagende rol van Inside Sales Engineer in Rotterdam ben jij verantwoordelijk voor het contact met de leveranciers, het opvolgen van orders en focus jij je op new business. Na een uitstekend inwerktraject, waarbij je de technische producten en afdelingen goed leert kennen, ga jij zelfstandig vanuit de binnendienst aan de slag! Nieuwsgierig geworden en wil je er meer over weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Magazijnmedewerker (24 – 40 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Als Magazijnmedewerker heb je een veelzijdig takenpakket binnen een groeiend familiebedrijf in de Hoeksche Waard. Je bent verantwoordelijk voor het controleren en binnenboeken van inkomende goederen, het uitgeven van materialen aan collega’s, voorraadbeheer en zo nu en dan spring je in de bedrijfsbus om goederen naar de werf te brengen. Voel jij je thuis in een klein magazijn binnen een hecht familiebedrijf en ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder!

(meer…)
Customer Service Medewerker – Dordrecht

Introductie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Customer Service Medewerker binnen een internationale organisatie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt? Heb jij ervaring met planwerkzaamheden én heb je affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In jouw nieuwe baan ben je verantwoordelijk voor het ordermanagement van een grote klant, waarvoor je veel contact met diverse afdelingen, Engineers en stakeholders hebt. Daarnaast maak je de planning, monitor je voorraden én coördineer je de werkvoorbereiding. Nieuwsgierig geworden naar deze vacature in Dordrecht? Lees dan snel verder!

(meer…)

1 2 3 14

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu