Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

1 2 3 7

Operator Food (vaste baan) – Hoofddorp

Introductie

Als Operator Food (vaste baan) ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van alle werkzaamheden op de inpakafdeling. Je monitort alle processen en grijpt in waar nodig. Met jouw vooruitziende blik kijk je of bepaalde processen efficiënter kunnen worden ingericht. Verder los je lichte storingen op, bouw je machines om en signaleer je fouten van meerdere complexe machine installaties. Is jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct!

(meer…)
Kwaliteitscoördinator (QA/QC) – Nijmegen

Introductie

Als Kwaliteitscoördinator ben je verantwoordelijk voor het formuleren, optimaliseren en handhaven van het kwaliteits- en voedselveiligheidsbeleid binnen deze dynamische, internationale organisatie. Je gaat aan de slag in Nijmegen binnen een gedreven en informeel team, waarbij je de mogelijkheid hebt om te ontwikkelen. Uiteraard kan je rekenen op een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een winstdeling en pensioenregeling. Heb jij een afgeronde hbo-opleiding en (stage)ervaring op het gebied van kwaliteitsbeheersing (QA) of kwaliteitscontrole (QC)? Dan zoeken we jou!

(meer…)
Netwerk- en Systeembeheerder (Senior) – Barendrecht

Introductie

Heb jij een afgeronde hbo-opleiding in de richting van ICT, ben je daadkrachtig & communicatief sterk en heb je ervaring met projectmatig werken? In deze vaste baan van Netwerk- en Systeembeheerder ben je samen met twee directe collega’s hét aanspreekpunt over de ICT-producten en ICT-infrastructuur van vier locaties. In jouw nieuwe rol kun je uiteraard rekenen op een mooi bruto maandsalaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en personeelskorting. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

(meer…)
Teamleider Servicedesk (IT) – Barendrecht

Introductie

Ben jij servicegericht, communicatief sterk en heb je ervaring met het aansturen van een team? Ga dan aan de slag als Teamleider Servicedesk (IT)! In deze veelzijdige rol ben jij de schakel tussen de (interne) klant en de afdeling ICT, waarbij je er voor zorgt dat alle meldingen op de juiste manier opgepakt en afgehandeld worden. Uiteraard kan je rekenen op een mooi bruto maandsalaris en krijg je alle ruimte om de talenten van jouw team en je eigen kennis te ontwikkelen. Meer weten? Lees hieronder verder!

(meer…)
IT Support Engineer (Junior) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij op zoek naar jouw eerste uitdaging of tweede stap in de IT? En wil je deel uitmaken van een jonge en groeiende organisatie? Dan is dit de functie voor jou! Als IT Support Engineer verleen jij 1e en 2e lijns support, zet je complexe problemen en storingen door naar de 2e en 3e lijn en denk je mee over applicaties en projecten. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Project Manager (Marketing Automation) – Rotterdam

Introductie

Voel jij je thuis in een jonge, informele, fact-based, data-driven én innovatieve marketingomgeving? En breng jij de nodige kennis op het gebied van (online) marketing & websiteontwikkeling mee? Als stressbestendige en enthousiaste Project Manager bij Clever Strategy weet je met jouw projectmanagement skills alles in goede banen te leiden! Ook weet jij je collega’s te inspireren en jij bent als geen ander in staat om de prestaties van het team naar een hoger niveau te tillen. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Financieel Administratief Medewerker (Junior) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij toe aan een eerste stap in jouw carrière of een tweede uitdaging? Sta jij stevig in je schoenen en ben jij een echte aanpakker? Als Financieel Administratief Medewerker (Junior) houd jij je volledig bezig met alle voorkomende zaken op het gebied van debiteurenbeheer. Denk hierbij aan het onderhouden van contact met de klant rondom de voortgang van betalingen. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)

1 2 3 7

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu