Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

1 2 3 11

Machine Operator (3 ploegendienst / vaste baan) – Moerdijk

Introductie

Heb je affiniteit met techniek en wil je jezelf blijven ontwikkelen binnen een nieuw opgezet bedrijf in de recyclingindustrie? Dan is deze vacature van Machine Operator je op het lijf geschreven. Aan de hand van een ervaren Operator leer je de fijne kneepjes van het vak en krijg je de ruimte om te blijven groeien! Is jouw interesse gewekt? Lees dan de gehele vacature!

(meer…)
HR Assistent (tijdelijk 8 maanden) – Hoeksche Waard

Introductie

Heb jij een passie voor HR en vind je het leuk om dit te combineren met administratieve taken? Ga dan aan de slag in deze veelzijdige functie van HR Assistent! Als HR Assistent wordt je voor een periode tot halverwege volgend jaar verantwoordelijk voor het verzorgen en beheren van (deel-)processen van de personeelsadministratie bij een mooi, technisch bedrijf in de Hoeksche Waard. Ben je snel beschikbaar en wil je meer weten? Neem dan contact op!

(meer…)
Customer Service Medewerker (32-40 uur) – Dordrecht

Introductie

Heb jij werkervaring in een dienstverlenende functie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Customer Service Medewerker waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze rol coördineer je het hele order tot cash proces. Je hebt veel contact met internationale klanten en leveranciers en verwerkt de administratie van de orders. Spreekt deze vacature in Dordrecht jou aan? Lees dan snel verder!

(meer…)
Accountmanager Binnendienst – Nijmegen

Introductie

Werk jij graag in een klein team met afwisselende werkzaamheden én genoeg ruimte om zelfstandig te werken? Ben jij een commercieel talent met aandacht voor de klant? Voor een dynamische organisatie in (non-)food en retail producten in de regio Nijmegen zijn wij op zoek naar een Accountmanager Binnendienst met een ondernemend karakter. Interesse? Lees snel verder voor meer informatie!

(meer…)
Logistiek Medewerker (vaste baan) – Dordrecht

Introductie

Als Logistiek Medewerker (vaste baan) heb je een veelzijdige allround rol in de voedingsmiddelenindustrie. Je controleert binnenkomende vrachten, laadt en lost vrachtwagens, zorgt voor het interne transport van de grondstoffen en het picken van orders met behulp van de heftruck. Ben je fulltime beschikbaar in dagdienst en heb je een geldig heftruckcertificaat? Lees dan snel de gehele vacature en solliciteer direct!

(meer…)
Commercieel Adviseur Zakelijk (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en commercieel uitgedaagd worden? Ga dan aan de slag bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam en omstreken! In jouw nieuwe baan van Commercieel Adviseur Zakelijk bekleed je een adviserende en klantgerichte rol, waarbij jij het aanspreekpunt bent voor klanten met betrekking tot (schade) verzekeringen. Interesse? Kirsten vertelt je graag meer!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst Particulier (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij klantgericht en krijg jij energie van het behandelen en oplossen van commerciële vraagstukken? Als Commercieel Medewerker Binnendienst Particulier heb je een gevarieerd takenpakket, zo ben jij het aanspreekpunt voor veel relaties, klanten en cliënten die jij uiterst klantvriendelijk en professioneel te woord staat. Enthousiast? Lees dan snel verder.

(meer…)

1 2 3 11

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu