Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

1 2 3 15

Financieel Administrateur (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Ben jij de financiële allrounder die wij zoeken? Voor een internationaal technisch bedrijf in de Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar een Financieel Administrateur die praktisch is ingesteld en natuurlijk goed is met cijfers! Heb je een afgeronde hbo-opleiding in een financiële richting en ben je klaar voor je eerste of tweede werkervaring? Lees dan snel verder!

(meer…)
Coördinator Projecten (Industrie) – Papendrecht

Ben jij op zoek naar een project en planmatige functie in een dynamische technische werkomgeving waarbij je je richt op het voor én na traject? Dan is deze functie als Coördinator Projecten (Industrie) dé uitdaging voor jou! Je gaat aan de slag in een modern pand gevestigd in de regio Papendrecht met 25 enthousiaste collega’s. Verder kun je rekenen op een goed bruto maandsalaris tussen de €4000 en € 4500 en een auto van de zaak. Nieuwsgierig geworden naar deze technische baan? Lees gauw verder voor meer informatie!

(meer…)
Customer Support Medewerker (food) – Hoeksche Waard

Houd jij wel van een uitdaging en staat de klant bij jou altijd op nummer 1? Ga aan de slag als Customer Support Medewerker in de Hoeksche Waard! Voor een ambitieuze, internationale organisatie actief in de food, zijn we op zoek naar een nauwkeurige en enthousiaste hbo’er die niet bang is voor een deadline en van aanpakken weet. Uiteraard kun je rekenen op een goed bruto maandsalaris én is het mogelijk om in deze functie voor 32,36 of 40 uur per week aan de slag te gaan. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior Operator (Packaging) – Sliedrecht

Als Junior Operator (Packaging) heb je een veelzijdige functie en werk je in een ploeg van 15 collega’s op de verpakkingsafdeling. Je bent verantwoordelijk voor de gehele verpakkingslijn, het oplossen van lichte storingen en het uitvoeren van klein onderhoud aan machines. Heb je mbo werk- en denkniveau en affiniteit met techniek? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)
Medewerker Debiteuren (32-40 uur) – Rhoon

Ben jij op zoek naar een andere baan als Medewerker Debiteuren? Voor onze klant, een grote logistieke speler, ben je in deze rol verantwoordelijk bent voor je eigen klanten? Beschik jij over een afgeronde mbo-opleiding en heb je minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke rol? Ga voor 32 tot 40 uur in de week aan de slag als Medewerker Debiteuren in Rhoon! Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op flexibele werktijden en voldoende doorgroeimogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Credit Controller (32-40 uur) – Rotterdam

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging in debiteurenbeheer bij een grote logistieke speler, waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen klanten? Beschik jij over een afgeronde mbo-opleiding en heb je minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke rol? Ga voor 32 tot 40 uur in de week aan de slag als Credit Controller in Rotterdam! Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op flexibele werktijden en voldoende doorgroeimogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Finance & Control Medewerker – Dordrecht

Voel jij je thuis in een jonge, informele en groeiende organisatie? En weet je door jouw ervaringen financiële stromen goed te volgen en te analyseren? Ga aan de slag als Finance & Control Medewerker en draag jouw steentje bij door mee te denken over het verbeteren van de werkprocessen!

(meer…)

1 2 3 15

Menu