Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

1 2 3 14

Assistent Accountant (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Als Assistent Accountant bij SRL Accountants heb je een uitdagende en veelzijdige rol! Je beheert samen met jouw collega’s een klantenportefeuille waarvoor je de samenstelwerkzaamheden verricht maar gaat ook regelmatig op bezoek bij klanten en vervult een adviserende rol. Je krijgt volop ruimte en mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en krijgt naast de mogelijkheid om vier dagen te werken ook de ruimte om een dag thuis te werken. Heb jij je al enkele jaren werkervaring als Assistent Accountant of ben je een starter en wil je jezelf graag verder ontwikkelen in deze richting? Dan zijn we op zoek naar jou!

(meer…)
Project Coördinator – Dordrecht

Als Project Coördinator zorg je voor de coördinatie van lopende internationale projecten en ben je de schakel tussen de klant, de accountmanager en de engineers die het systeem daadwerkelijk gaan implementeren. Jij zorgt voor de ondersteuning van de verkoopkantoren in het buitenland waar hard gewerkt wordt aan het op de markt brengen van recentelijk ontwikkelde, innovatieve producten. Een echte regelfunctie dus! Iets voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

(meer…)
Accountmanager (Nederland) – Dordrecht

Ben jij die Accountmanager die de recent ontwikkelde, innovatieve producten op de markt gaat brengen en daarmee de Nederlandse markt gaat veroveren? Jij weet met jouw ervaring, creativiteit en commerciële drive deze nieuwe producten op de juiste manier in de markt te introduceren en bent daarmee een belangrijk onderdeel van het succes van de organisatie. Van marktonderzoek tot het vertalen van de vraag van de klant naar een concrete oplossing en het uiteindelijk sluiten van de deal; jij bent eindverantwoordelijke voor het gehele traject! Klinkt dit als een mooie uitdaging voor jou? Lees dan snel verder voor meer informatie!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (Frans / Spaans) – Hoeksche Waard

Vind je het leuk om actief potentiële klanten te benaderen, krijg je een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en spreek je naast Nederlands en Engels ook Frans en/of Spaans? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Commercieel Medewerker Binnendienst benader je (potentiële) klanten, geef je snelle en scherpe offertes af en ben je aanspreekpunt voor vragen vanuit de klant. Iets voor jou? Lees snel verder en solliciteer direct!

(meer…)
Sales Engineer (Zuid-Holland) – Zuid-Holland

Heb jij affiniteit met techniek en combineer je dit moeiteloos met jouw commerciële instelling? Ga dan aan de slag bij KLINGER in Rotterdam! Als Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor relatiebeheer en het vergroten van het marktaandeel in Zuid-Holland. Door de grote diversiteit aan klanten is ieder gesprek een uitdaging op zich en richt jij je volledig op het totaal concept dat KLINGER te bieden heeft. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Customer Service Medewerker (Telecom) – Barendrecht

Ben jij de eerste in de familie die gebeld wordt als er telefoon of IT gerelateerde vragen zijn? En heb je een passie voor telecom en wil je alles weten over de nieuwste telefoons en gadgets? Dan is deze functie van Customer Service Medewerker (Telecom) jou op het lijf geschreven! In deze klantgerichte rol ben jij het aanspreekpunt voor alle telecom gerelateerde vragen zoals het installeren van applicaties, het coördineren van de introductie van een nieuw type telefoon en overige technische problemen in de apparatuur. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Corporate Recruiter (24 – 40 uur) – Dordrecht

Heb jij enkele jaren werkervaring in de recruitment en uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden? Voor een internationale groothandel in Dordrecht zijn wij op zoek naar een Corporate Recruiter! Binnen dit mooie bedrijf krijg jij de ruimte om zelfstandig invulling te gaan geven aan de rol van Recruiter. Voel jij je aangesproken? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)

1 2 3 14

Menu