Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

1 2 3 16

Financial Officer (30 – 40 uur) – Moerdijk

Ben jij de financiële allrounder die wij zoeken? Voor een groeiend productiebedrijf in Moerdijk zijn wij op zoek naar een Financial Officer die praktisch is ingesteld en natuurlijk goed is met cijfers! Heb je hbo werk- en denk niveau en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

(meer…)
Technical Support Engineer – Dordrecht

Heb jij kennis van Elektrotechniek en weet jij als geen ander hoe je storingen aan IT-gerichte apparatuur moet oplossen? Als Technical Support Enigineer ben je bij deze grote en internationale speler verantwoordelijk voor alle binnenkomende interventies aan besturings- en betalingssystemen en netwerken van klanten. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Administratief Medewerker Inkoop (28-40 uur) – Hoeksche Waard

Ben jij een administratieve duizendpoot die geen administratieve uitdaging uit de weg gaat? Als Administratief Medewerker Inkoop ben jij op de afdeling inkoop verantwoordelijk voor het administratief verwerken van de inkooporders! Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Supply Chain Manager – Delft

Als Supply Chain Manager bij deze handelsorganisatie in de FMCG branche zorg jij ervoor dat het hele supply chain proces binnen dit bedrijf in goede banen wordt geleid. Samen met jouw team van 15 medewerkers streven jullie naar een optimale beschikbaarheid van de producten tegen de laagste kosten.

Heb jij een afgeronde bachelor of master opleiding, leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie en een passie voor supply chain? Lees dan snel verder!

(meer…)
Manager Inkoop & Productmanagement – Delft

Als Manager Inkoop & Productmanagement is jouw hoofddoel een optimaal en innovatief assortiment tegen de juiste condities! Hiernaast krijg je de uitdaging om synergie te creëren tussen drie vestigingen. Met een klantgerichte en commerciële instelling implementeren jullie de nieuwste trends en bouw je met een team van negen medewerkers aan potentiële en bestaande relaties met leveranciers. Heb jij uitstekende leidinggevende kwaliteiten, werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol én ben jij een manager in hart en nieren? Dan vertellen we je graag meer!

(meer…)
Customer Service Medewerker (Food) – Rotterdam

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan waar klanttevredenheid voorop staat? Ga dan aan de slag als Customer Service Medewerker bij een mooi bedrijf actief in de food gevestigd in Rotterdam! Jij bent de schakel tussen de klant en de internationale organisatie waarvoor je niet alleen in het Nederlands, maar ook veel in het Engels communiceert. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Customer Service Medewerker – Ouderkerk aan de IJssel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Customer Service Medewerker voor een vooraanstaande en internationale organisatie in Ouderkerk aan de IJssel. Jij bent voornamelijk bezig met het coördineren en contact houden met de klant gedurende het hele traject. Hierbij staat service, kwaliteit en klanttevredenheid voorop.

Beheers jij de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift, heb je een hbo werk-en denkniveau en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan komen we graag met je in contact!

(meer…)

1 2 3 16

Menu