Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

1 2 3 10

Online Marketeer – Hoeksche Waard

Introductie

Heb jij als Online Marketeer ervaring met het uitwerken van digitale marketingstrategieën om de online zichtbaarheid te vergroten? In deze rol van Online Marketeer in de Hoeksche Waard ben je verantwoordelijk voor het bepalen en instellen van de doelgroepen die worden benaderd via diverse online kanalen. Heb jij een creatieve schrijfstijl en wil je met jouw werkervaring een proactieve bijdrage leveren binnen een gedreven marketingteam? Lees dan snel verder!

(meer…)
Veiligheidscoördinator (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij een expert op het gebied van arbeidsveiligheid en in staat om alles wat hiermee te maken heeft goed te regelen en coördineren? Dan is deze functie als Veiligheidscoördinator binnen een technisch bedrijf in de Hoeksche Waard jou op het lijf geschreven! Je geeft instructies aan het personeel over de toepassing omtrent arbeidsomstandigheden, je faciliteert cursussen, verzorgt de controle en naleving op vergunningen en je helpt mee de interne BHV-organisatie naar een hoger niveau te tillen! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel de gehele vacature en neem voor meer informatie contact op met Arjan!

(meer…)
Marketing & Communicatie Specialist (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Heeft de marketing geen geheimen voor jou én ben jij op zoek naar een brede rol op het gebied van marketing & communicatie? Dan hebben wij de vacature voor jou! Voor een dynamisch AGF bedrijf in de Hoeksche Waard zijn we namelijk op zoek naar een creatieve en enthousiaste Marketing & Communicatie Specialist. Meer weten? Lees dan snel verder.

(meer…)
Klantenservice Medewerker (24-40 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Kijk je ernaar uit je in te zetten in een groeiende organisatie in de automotive branche in de Hoeksche Waard waar ook ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Als Klantenservice Medewerker sta jij in contact met (internationale) klanten en leveranciers en ben je betrokken bij het volledige orderproces. Je krijgt de mogelijkheid om de vacature fulltime in te vullen of parttime te delen met een andere collega! Nieuwsgierig? Annemieke vertelt je graag meer.

(meer…)
Transportplanner – Barendrecht

Introductie

Als Transportplanner bij dit dynamische bedrijf in Barendrecht kom je te werken in een modern distributiecentrum en ben je verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande transporten van versproducten. Je staat voortdurend in contact met de klant, leverancier en chauffeurs om zo eventuele problemen te voorkomen. In deze rol werk je zelfstandig, maar maakt wel deel uit van een gezellig en enthousiast team.

Heb jij een afgeronde mbo-opleiding richting transport of logistiek en een aantal jaren werkervaring als Planner in de distributie of als Transportplanner? Dan is deze uitdagende rol zeker interessant voor jou!

(meer…)
Sales Consultant (Recruitment) – Hoeksche Waard

Introductie

Werken bij Lincks Personal Recruitment, wat houdt dat in? Als Sales Consultant (Recruitment) ben je ondernemend en je gaat doelgericht te werk, deze skills combineer je als vanzelfsprekend met commerciële uitdagingen. Jouw doel is het opbouwen en verder uitbouwen van je eigen klantenportefeuille, je bent gedreven en met kennis van zaken ga je onze dienstverlening onder de aandacht brengen.

Je werkt nauw samen in een gedreven en enthousiast team van zeven collega’s. De lijntjes zijn kort en er is veel ruimte voor jouw eigen inbreng & ideeën. In alles wat je doet ben je resultaatgericht en op zoek naar kansen in de markt. Je krijgt energie van het werken met de modernste tooling en maakt dit jezelf ook gemakkelijk eigen. Is recruitment helemaal nieuw voor jou, maar ga jij een commerciële uitdaging niet uit de weg? Ook dan nodigen we je graag uit om verder te lezen!

(meer…)
Business Controller (32-40 uur) – Leiden

Introductie

Als Business Controller ben je de sparringpartner voor de General Manager. Met jouw gedegen kennis van finance weet je de vertaalslag te maken naar duidelijke rapportages en geef je gevraagd en ongevraagd advies. Verder voel je je thuis in een veranderende omgeving, ben je uiteraard analytisch sterk en heb je een ondernemend karakter.

Heb jij minimaal vijf jaar relevante werkervaring en wil je meer weten over de vacature in regio Leiden? Lees snel verder!

(meer…)

1 2 3 10

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu