Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

1 2 3 14

Sales Support Medewerker – Oud-Beijerland

Binnen een internationale dynamische handelsorganisatie is geen dag hetzelfde. Maar die uitdaging maakt het werk als Sales Support Medewerker juist zo leuk! Werk jij graag in een enthousiast en gedreven team, ben jij commercieel, administratief sterk en heb je oog voor detail? Lees snel verder!

(meer…)
Junior Financieel Controller (tijdelijk) – Oosterhout

Vind jij het leuk om financiële resultaten te analyseren en ben jij goed met cijfers? Heb jij een klantgerichte instelling en ga jij graag probleemoplossend te werk? Wij zijn op zoek naar een Junior Financieel Controller die aan de slag gaat bij een internationale handelsorganisatie richting retail. Heb jij ervaring in een financiële omgeving en klinkt het hebben van flexibele werktijden, sporten tussen je werkzaamheden en poolen in de kantine als jouw droomwerkgever? Solliciteer dan snel!

(meer…)
Supply Chain Medewerker (tijdelijk) – Oosterhout

Als Supply Chain Medewerker ben je verantwoordelijk voor de levercondities, leverdatum, kostenbeheersing en volledigheid van leveringen. Ben jij een harde werker, maar vind je het ook fijn om plezier te maken tijdens je werk? Wij zijn op zoek naar een Supply Chain Medewerker die aan de slag gaat bij een internationale handelsorganisatie richting de reitail. Heb jij logistieke werkervaring en klinkt het hebben van flexibele werktijden, sporten tussen je werkzaamheden en poolen in de kantine als jouw droomwerkgever? Solliciteer dan snel!

(meer…)
Customer Support Medewerker – Oosterhout

Vind jij het leuk om klantgericht te werken en een glimlach te bezorgen bij de klant? Ben jij een harde werker, maar vind je het ook fijn om plezier te maken tijdens je werk? Wij zijn op zoek naar een Customer Support Medewerker die aan de slag gaat bij een internationale handelsorganisatie die levert aan de retail. Heb jij commerciële werkervaring en klinkt het hebben van flexibele werktijden, sporten tussen je werkzaamheden door en poolen in de kantine als jouw droomwerkgever? Solliciteer dan snel!

(meer…)
Logistiek Administratief Medewerker – Rotterdam

Kun jij het overzicht goed bewaken en snel schakelen? Heb jij logistieke ervaring en ben jij stressbestendig? Wij zijn op zoek naar een Logistiek Administratief Medewerker die aan de slag gaat voor een internationale leverancier in tankopslag- en logistieke systemen. Ben jij benieuwd naar de functie? Lees snel verder!

(meer…)
Verkoopmedewerker (B2B) – Rotterdam

Ben jij een commercieel talent met oog voor de klant? Werk jij graag in een klein team met afwisselende werkzaamheden en voldoende ruimte om zelfstandig te werken? Voor een winkel in Rotterdam, waar rechtstreeks aan zakelijke klanten wordt verkocht, zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker (40 uur). Meer weten? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

(meer…)
Traineeship: Teamleider Productie (food) – Kruiningen

Ben jij afgestudeerd in de richting van voedingsmiddelentechnologie en op zoek naar een uitdagende start van jouw carrière? Zoek dan niet verder en grijp deze kans om jezelf te ontwikkelen in een traineeship! Je start als Teamleider Productie in de foodbranche, waarna je jezelf kunt ontwikkelen binnen de organisatie. Ben jij op zoek naar een startersfunctie in de voedingsbranche voor jouw eerste werkervaring? Solliciteer dan snel!

(meer…)

1 2 3 14

Menu