Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

1 2 3 7

Teamleider Logistiek (2 ploegen / vaste baan) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij een echte teamplayer en wil jij aan de slag voor een mooie organisatie in de Hoeksche Waard in 2 ploegen? Dan is deze uitdagende en afwisselende functie van Teamleider Logistiek dé baan voor jou! In deze nieuwe functie stuur je acht collega’s op de vloer aan en hiernaast ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
IT Infrastructuur Specialist – Hoeksche Waard

Introductie

Werken aan de optimalisatie van een dynamische automatiseringsomgeving binnen een groeiende & innovatieve handelsorganisatie in de Hoeksche Waard? En heb jij ruime ervaring in de ICT, ben je daadkrachtig, communicatief sterk en bekend met projectmatig werken? In deze vaste baan van IT Infrastructuur Specialist ben je samen met twee directe collega’s hét aanspreekpunt over de ICT-producten en ICT-infrastructuur van de locaties van Paardekooper Group. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Service Planner (24 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij een echte organisator en klaar voor een tijdelijke uitdaging waarin jij aanspreekpunt bent voor jouw collega’s en een belangrijk deel uitmaakt van de service organisatie? Ga dan voor 24 uur in de week aan de slag als Service Planner! Jij maakt niet alleen een uitstekende planning voor de monteurs, maar zorgt er ook voor dat deze door alle betrokken partijen wordt nageleefd. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

(meer…)
HR Business Partner (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Als HR Business Partner ga je de uitdaging aan om binnen een innovatieve en groeiende organisatie jouw bijdrage te leveren op zowel strategisch als tactisch niveau. Je hebt een verantwoordelijke functie en je pakt jouw rol in vernieuwende HR-projecten. Ook is het jouw uitdaging om de juiste mensen op de juiste plekken binnen te halen en te houden. Heb jij oog voor talent en ben jij de enthousiaste HR Business Partner die deze groeiende organisatie naar het volgende niveau gaat tillen? Dan komen we graag in contact!

(meer…)
Servicemonteur – Rotterdam

Introductie

In deze nieuwe rol kom je bij klanten over de vloer om de mooie, innovatieve producten van een bekend A-merk te installeren en onderhouden. Met kennis van installatietechniek, rijd je door de regio Rotterdam met een eigen busje naar zes tot acht afspraken per dag. Jouw dag is geslaagd wanneer de klant, met een lach op zijn gezicht, jou uitzwaait.

Denk jij in oplossingen, ben je flexibel en wil je aan de slag met de mooiste technische producten? Dan ben jij de Servicemonteur die wij zoeken!

(meer…)
PHP Developer – Rotterdam

Introductie

Als PHP Developer ben je continu op zoek naar nieuwe vraagstukken, platform onafhankelijk, niet bang om met de nieuwste softwaretechnologieën te (leren) werken en wil je mee gaan in nieuwe innovaties. Je bent een koning in het maken van data koppelingen tussen de meest uitlopende systemen. Je wordt enthousiast van het ontwikkelen van custom e-commerce, e-loyalty, e-pos en campagne omgevingen op engines als Magento 2, WordPress en Laravel.

Draag jij graag jouw steentje bij aan het realiseren van mooie projecten voor verschillende grote klanten zoals Hunkemöller, Action, Hyundai en Jumbo Golf & Hockey? Lees dan snel meer over deze mooie functie bij Clever Strategy!

(meer…)
Medewerker Polisadministratie (fulltime) – Hoeksche Waard

Introductie

Voel jij je thuis in een administratieve spilfunctie? Als Medewerker Polisadministratie heb je een verantwoordelijke en veelzijdige baan binnen een informele en groeiende organisatie! Vanuit jouw rol hecht je waarde aan kwaliteit en ben je natuurlijk administratief sterk. En extra leuk, je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je Wft’s te behalen. Meer weten? Lees snel verder!

(meer…)

1 2 3 7

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu