Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

1 2 3 16

Sales Support Export – Dordrecht

Als Sales Support Export is geen dag hetzelfde! Bij deze jonge en bruisende organisatie in Dordrecht staat teamspirit centraal en krijg je de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Tegenover jouw fulltime werkweek staat een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden én een leuke baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Ben je ondernemend en vind je het leuk om internationale contacten te onderhouden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)
Business Development Manager – Amsterdam

Voor Serrix, een groeiende, internationale organisatie gevestigd in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een Business Development Manager! Je analyseert bestaande markten, bouwt het netwerk van partners uit en draagt zo jouw steentje bij aan de groei van het bedrijf. Zie jij jezelf wel werken in deze zelfstandige en commerciële functie waarbij je een aantal dagen per maand in het buitenland te vinden bent? Dan horen we het graag!

(meer…)
Brand Manager (Internationaal) – Amsterdam

Wil jij jouw enthousiasme voor consumentenmarketing tot uiting brengen in een kleine, ambitieuze & internationale organisatie, waarbij je de vrijheid krijgt om concepten te implementeren en groei te realiseren? Denk jij na op een strategische en creatieve manier en breng jij enkele jaren relevante werkervaring met je mee? Lees dan snel meer over de veelzijdige uitdaging van Brand Manager (Internationaal) bij Serrix!

(meer…)
Inbedrijfsteller Internationaal – Dordrecht

Heb je affiniteit met de machinebouw, ben je technisch aangelegd en vind je het leuk om te werken aan mooie internationale projecten in Europa? Dan is deze functie bij ICS Spiral Freezers jou op het lijf geschreven! Als Inbedrijfsteller Internationaal ben je volledig verantwoordelijk voor je ‘eigen’ project ten aanzien van montage/ en of het inbedrijfstellen van machines. In deze functie ben je voor 60% (maximaal drie weken achtereen) werkzaam in het buitenland. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Administratief Medewerker Vertalingen (28-40 uur) – Hoeksche Waard

Ben jij echte administratieve duizendpoot? Heb jij een talenknobbel en krijg jij energie van vertalen? Als Administratief Medewerker Vertalingen spreekt jij naast Nederlands en Engels nog een extra taal en ben je verantwoordelijk voor een efficiënte verwerking van alle orders die verpakkingsaanpassingen nodig hebben. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Inkoop Assistent – Hoeksche Waard

Wil jij graag aan de slag in een internationale handelsorganisatie in de FMCG branche? Heb jij oog voor detail en ben jij nauwkeurig? En ben je door jouw analytische denkvermogen uitstekend in staat om uit rapportages duidelijke en heldere conclusies te trekken? Als Inkoop Assistent ben jij de onmisbare rechterhand van de Inkoper! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

(meer…)
Business Manager Projecten – Zwolle

Bedrijven zijn bij jou aan het juiste adres als ze hun productiviteit willen verhogen. Jij geeft als Business Manager Projecten bij IJssel Technologie in Zwolle leiding aan teams die verbeterprocessen bij opdrachtgevers succesvol uitvoeren. Steeds meer toonaangevende opdrachtgevers kloppen bij je aan. Dat zie je natuurlijk graag, dus is het zaak om de projecten die je draait in goede banen te leiden. Mooie resultaten behalen en van toegevoegde waarde zijn. Nieuwsgierig geworden? Lees hieronder verder!

(meer…)

1 2 3 16

Menu