Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Als PHP Developer bij Clever Strategy ben je continu op zoek naar nieuwe vraagstukken, platform onafhankelijk, niet bang om met de nieuwste softwaretechnologieën te (leren) werken en wil je mee gaan in nieuwe innovaties. Je bent een koning in het maken van data koppelingen tussen de meest uitlopende systemen. Je wordt enthousiast van het ontwikkelen van custom e-commerce, e-loyalty, e-pos en campagne omgevingen op engines als Magento 2, WordPress en Laravel.

Draag jij graag jouw steentje bij aan het realiseren van mooie projecten voor verschillende grote klanten zoals Hunkemöller, Action, Hyundai en Jumbo Golf & Hockey? Lees dan snel meer over deze mooie functie bij Clever Strategy!

Organisatie

Je komt te werken bij Clever Strategy, een innovatief en groeiend marketing adviesbureau in de regio Rotterdam. Clever Strategy is gespecialiseerd in online marketing met een focus op het creëren van rendement. Ze hebben een fact-based en data-driven aanpak. Of het nu gaat om het behalen van de omzet of het genereren van leads. Clever helpt de klant o.a. met het ontwikkelen van webshops, marketing automation- en mediacampagnes en loyalty websites.

Met een specialisatie in webontwikkeling in combinatie met marketing automation wordt er dagelijks gewerkt aan het optimaliseren van marketing- en communicatie inspanningen. Clever Strategy ontwikkelt volledige (online) campagnes. Denk hierbij aan bijvoorbeeld e-mailmarketing, smart customer journey’s, liquid media campagnes, KPI-marketing en het aansturen van de strategie. Clever is een platte organisatie, waarbij de communicatielijnen kort zijn en beslissingen snel worden gemaakt.

Mooie en toonaangevende klanten zijn o.a. Hunkemöller, Hyundai, Kimerbly-Clark, Jumbo Golf, Bruynzeel Keukens, Lucardi, de Baak, Q1905 (Quick) en Girav.

Als PHP Developer kom je te werken met 24 ambitieuze collega’s, verdeeld over de afdelingen development, project management, strategie, media en data. Vanuit jouw rol ga je aan de slag in het operationele team. Deze bestaat uit een technical director, een lead developer, een campaign developer, twee backend developers, een designer, een frontend developer, twee project managers en een support manager.

Functie

Als PHP Developer verzorg je development werkzaamheden voor mooie uiteenlopende klanten. Dat betekent dat je je bezig houdt met het ontwikkelen van diverse loyalty-, commerce- en campagnesites die veelal worden ontwikkeld in WordPress en Magento.

Daarnaast krijg je als PHP Developer te maken met de ontwikkeling van campagnes, data koppelingen en relationele databases in de Clever tussenlaag. Ook ga je je bezig houden met de Marketing Automation Systemen Clang, Selligent en SharpSpring, waarin ze de intelligente, omnichannel communicatiecampagnes ontwikkelen.

Functie-eisen

Als PHP Developer houd jij wel van een uitdaging en weet je met jouw technische skills klanten & collega’s verder te helpen. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding en twee tot vier jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met Magento 1 & 2;
 • Ervaring met WordPress en WooCommerce;
 • Ervaring met het maken van data koppelingen in PHP m.b.v. API’s en feeds (XML/JSON/CSV);
 • Kennis en ervaring met (relationele) databases;
 • Kennis en ervaring met marketing automation systemen Clang, Selligent, Salesforce, SharpSpring is een pre.

Naast de beheersing van deze technische skills ben je positief ingesteld en in staat om een goed advies over te brengen naar de Project Managers van Clever Strategy, je kunt je hiervoor ook goed verplaatsen in de verschillende opdrachtgevers. Daarnaast kun jij prima zelfstandig aan de slag met een opdracht, maar krijg jij ook energie van het werken aan projecten in teamverband. Tot slot beschik jij over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

En wat bieden wij jou als toekomstig PHP Developer bij Clever Strategy in Rotterdam?

 • Een mooi bruto maandsalaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, tussen de € 2.500 en € 4.000, op basis van 40 uur;
 • Een uitdagende baan (32 – 40 uur) waarin je de kans krijgt om je te ontwikkelen en door te groeien;
 • Een fijne pensioenregeling, zodat je voor later ook verzekerd bent van een goed inkomen;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urig contract), zodat je ook naast je werk leuke dingen kunt doen;
 • Gezellige collega’s en een lekkere lunch tegen een kleine vergoeding;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel, eventueel gecombineerd met een potje tafeltennis of een game op de PlayStation;
 • Veel inzage over hoe Clever Strategy presteert en de ruimte om mee te denken in de bedrijfsvoering;
 • Elke kwartaal minimaal één uitje met je collega’s!

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul je gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen. #prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu