Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Als Operator in dagdienst heb je een veelzijdige functie en je werkt nauw samen met 12 collega’s op de afdeling. Je ondersteunt bij alle voorkomende werkzaamheden in de productie, lost storingen op, bedient productieapparatuur en je bouwt machines om. Met jouw kennis en kunde til je de afdeling naar een hoger niveau om zo een innovatieslag te kunnen maken als bedrijf. Heb je mbo werk- en denkniveau, relevante werkervaring in een productieomgeving én affiniteit met techniek? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever op Goeree-Overflakkee is een internationale organisatie die gespecialiseerd is in het produceren en verpakken van voedingsmiddelen. Ze hechten waarde aan kwaliteit en hebben aandacht voor maatschappelijk en duurzaam ondernemen. Na het productieproces blijven er vaste bestanddelen over en deze krijgen een tweede leven als diervoeder.

Je werkt als Operator nauw samen met 12 collega’s waarbij je rapporteert aan de Meewerkend Voorman. De werktijden in dagdienst zijn van 08.00 tot 16.30 uur, maar eens per maand draai je een week de avonddienst. Die week werk je van 14.30 tot 22.30 uur en tijdens deze dienst heb je recht op een toeslag van 20%!

Functie

Als Operator heb jij een verantwoordelijke en veelzijdige functie in de dagdienst. In de productie zijn er vier lijnen, op welke jij allemaal ingedeeld kunt worden. Hier ondersteun jij bij alle voorkomende werkzaamheden in de productie en los je (kleine) technische storingen op. Daarnaast bouw je de productieapparatuur om en bedien & controleer je de machines. Uiteraard hoort hier ook het laden en lossen van de halffabricaten bij en omdat jij een veilige en nette werkomgeving waardeert, houd je je aan de hygiëne- en veiligheidsinstructies.

Jouw nieuwe werkgever staat op het punt om een innovatieslag te maken. Hier speel jij als Operator in de productie ook een belangrijke rol in! Met de kennis en kunde die je meebrengt til je de afdeling naar een hoger niveau. Je vindt het leuk om startende Operators te begeleiden en op te leiden. Ook houd je productielijsten bij en meld je onveilige werksituaties bij de leidinggevende.

Functie-eisen

Veiligheid staat bij jou voorop, wat betekent dat je als Operator nauwkeurig en gedreven de werkzaamheden uitvoert. Je hebt een flexibele instelling en samen met jouw collega’s streef je naar het beste resultaat. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur ben je in het bezit van een VAPRO A certificaat;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
  • Je hebt interesse in techniek en productie;
  • Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat? Dan is dit een grote pre;
  • Tot slot ben jij naast jouw dagdienst ook bereid om ongeveer eens per maand een week de avonddienst te draaien. Dan werk je van 14.30 tot 22.30 uur.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Operator?

  • Een goed bruto maandsalaris tussen de €2200 en €2650 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Je komt direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever;
  • Een leuke baan in dagdienst en één keer per maand verdien je een mooie toeslag van 20% in de avonddienst;
  • Je komt als Operator te werken in een hecht team met enthousiaste collega’s in Goeree-Overflakkee;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer, een 13e maand en 26 vrije dagen!

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten over de functie van Operator? Neem contact op met Arjan Huisman.

T: 085-9028126
M: 06-38152143 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: arjan@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Je sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu