Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Voel jij je thuis in een jonge, informele, fact-based, data-driven én innovatieve marketingomgeving? Ben jij een strateeg met oog voor het signaleren van trends en ontwikkelingen? Weet jij jouw briljante ideeën met passie en overtuiging over te brengen aan de klant en heb jij minimaal vier jaar ervaring als (Online) Marketeer? Dan zoekt Clever Strategy jou voor de nieuwe functie van Online Marketing Adviseur!

Organisatie

Je komt te werken bij Clever Strategy; een innovatief, jong en groeiend marketing adviesbureau in de regio Rotterdam. Clever Strategy heeft een fact-based en data-driven marketingaanpak, ze zijn hiermee gespecialiseerd in online marketing met een focus op het creëren van rendement. Of het nu gaat om het behalen van de omzet of het genereren van leads. Clever helpt klanten met het ontwikkelen van webshops, campagnes en loyalty omgevingen.

Met een specialisatie in webontwikkeling in combinatie met marketing automation wordt er dagelijks gewerkt aan het optimaliseren van marketing- en communicatie inspanningen. Clever Stategy ontwikkelt volledige (online) campagnes. Denk hierbij aan bijvoorbeeld e-mailmarketing, smart customer journey’s, liquid media, KPI-marketing en het aansturen van de strategie.

Mooie en toonaangevende klanten zijn bijvoorbeeld Hunkemöller, Hyundai, Kimerbly-Clark, Jumbo Golf, Bruynzeel Keukens, Lucardi, de Baak, Dumil, Q1905 (Quick).

In deze nieuwe rol van Online Marketing Adviseur kom je te werken met 27 ambitieuze collega’s, verdeeld over de afdelingen development, media en projectmanagement. Vanuit jouw functie ga je nauw samenwerken met een senior collega Marketing Consultant. Clever is een platte organisatie, waarbij de communicatielijnen kort zijn en beslissingen snel worden gemaakt.

Functie

Als Online Marketing Adviseur help jij jouw klanten met bepalen van de juiste marketingstrategie! Dagelijks vertaal je als strateeg de bedrijfs- en merkdoelstellingen in een digitale marketingstrategie, eigenlijk vorm je een routekaart voor de klant. Je geeft resultaatgericht advies op basis van het vraagstuk en zorgt ervoor dat het resultaat meetbaar.

Vanuit iedere strategie definieer je als Online Marketing Adviseur duidelijke KPI’s, zodat je samen met jouw gespecialiseerde collega’s (developers, analisten en mediaspecialisten) een optimaal pad bewandelt. Als ‘Rendementcoach’ adviseer je rechtstreeks aan de klant en blijft gedurende de samenwerking tevens de bewaker van de strategie. Daarnaast ben je ook een sparringspartner en zorg je voor een strategische begeleiding, van conceptontwikkeling tot realisatie.

Met enthousiasme en kennis weet jij klanten te overtuigen en nieuwe inzichten te bieden, waardoor je ook new business binnenhaalt. Daarnaast weet je ook collega’s met jouw plan van aanpak te stimuleren en inspireren.

Functie-eisen

Wij zijn voor Clever Strategy op zoek naar een commerciële en enthousiaste Online Marketing Adviseur die zich kan verplaatsen in de verschillende doelgroepen. Je bent een creatieve denker & doener en een specialist in customer journeys in combinatie met marketing automation. Natuurlijk ben je op de hoogte van de laatste technologieën en marketingontwikkelingen. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Minimaal vier jaar ervaring in een rol als Marketing Strateeg of Online Marketeer;
 • Je spreekt ‘vloeiend digitaal’ en denkt in proposities;
 • Je bent een creatieve denker met een focus op resultaat;
 • Je kunt goed presenteren en bent natuurlijk niet verlegen om klanten te overtuigen van jouw briljante ideeën;
 • Het is voor jou geen probleem om ideeën tot in detail onderbouwen door goede research, data, analyses en ervaring;
 • Je bent helemaal thuis in PowerPoint, goede skills met Photoshop zijn een welkome aanvulling;
 • Je kunt een communicatieconcept neerzetten, maar ook gedetailleerde flows waarin een campagne functioneel wordt beschreven;
 • Het is voor jou geen probleem ook in het Engels te schakelen.

Aanbod

En wat bieden wij jou als toekomstig Online Marketing Adviseur?

 • Een goed salaris tussen de €3.000 & €4.000 bruto per maand (natuurlijk afhankelijk van leeftijd & ervaring);
 • Een baan direct in dienst bij Clever Strategy, een inspirerend, jong en dynamisch fact-based en data-driven adviesbureau gevestigd in mooi pand aan de Maas in Rotterdam;
 • Samen met 27 ambitieuze collega’s werk je als een echt team aan hele uitdagende projecten voor mooie, toonaangevende klanten, maar ook lunch je samen, sluit je (zodra het weer kan natuurlijk!) op vrijdagmiddag de week af met een borrel en worden er met grote regelmaat leuke uitjes gepland;
 • Uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, telefoon en laptop van de zaak;
 • Informele & ambitieuze cultuur waarin je gestimuleerd wordt om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen;
 • Vrijheid & eigen verantwoordelijkheid; je werktijden & – plaats zijn (indien het werk het toelaat) flexibel in te richten!

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul je gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.#prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu