Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Medewerker Polisadministratie (fulltime) – Hoeksche Waard

Introductie

Voel jij je thuis in een administratieve spilfunctie? Als Medewerker Polisadministratie heb je een verantwoordelijke en veelzijdige baan binnen een informele en groeiende organisatie! Vanuit jouw rol hecht je waarde aan kwaliteit en ben je natuurlijk administratief sterk. En extra leuk, je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je Wft’s te behalen. Meer weten? Lees snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam en omstreken. Ze zijn een serviceprovider met volmachten van een groot aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. De organisatie is een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappij en adviseert zowel zakelijke als particuliere klanten.

Je gaat als Medewerker Polisadministratie aan de slag in een persoonlijke en professionele werkomgeving. Er hangt een goede, informele sfeer en in totaal werken er 80 collega’s.

Functie

Als Medewerker Polisadministratie ga je je bezig houden met zowel in de inkomende als uitgaande post verwerking. Hierbij heb je speciale aandacht voor de digitale ontwikkeling ervan en neem je een proactieve rol aan waarin je meedenkt hoe dit beter kan.

Daarnaast ben jij de contactpersoon voor zowel tussenpersonen als verzekeraars. Je vindt het dan ook leuk om een spilfunctie te bekleden en in contact te zijn met deze verschillende doelgroepen. De nadruk ligt op het overvoeren van polissen in de volmacht. De polissen van een nieuw aangesloten tussenpersoon worden beoordeeld en overgevoerd naar de eigen volmacht. Hier weet je wellicht nog niets of niet alles van, maar je krijgt de ruimte om hier meer over te leren zodat jij als Medewerker Polisadministratie alles weet en hierin een echte expert gaat worden!

Functie-eisen

Jij hebt een positieve instelling en voelt je thuis in een ondersteunende functie. Hiernaast breng je als Medewerker Polisadministratie het volgende mee:

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Je blijft graag leren en ontwikkelen! Je vindt het leuk om je Wft Basis en Wft Schade diploma’s te gaan halen;
  • Samenwerken doe je graag, maar ook zelfstandig pak je gemakkelijk taken op;
  • Je vindt de verzekeringsbranche interessant en zou hier natuurlijk graag in willen werken!

Aanbod

En wat bieden wij jou als Medewerker Polisadministratie in de regio Hoeksche Waard?

  • Een uitdagende fulltime functie met ruimte voor jouw eigen ontwikkeling;
  • Werken in een groeiende en informele organisatie;
  • Een goed bruto maandsalaris, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
  • Lunchregeling en gezellig lunchen met collega’s;
  • 50/50 pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en korting op diverse verzekeringen.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Deze sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.#prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu