Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Heb jij een passie voor het creëren van overtuigende content, ervaring met het schrijven van commerciële teksten én weet jij hoe je al deze content SEO-proof krijgt? In de uitdagende functie van Marketing & SEO Specialist ga je aan de slag met het versturen van mailings, schrijf je blogs voor diverse websites, zorg je ervoor dat alle online content altijd up-to-date is en creëer je social media posts! Klinkt dit als jouw droombaan? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een informele organisatie waar medewerkers gestimuleerd worden en de ruimte krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen. In totaal werken er zo’n 250 collega’s verdeeld over diverse afdelingen. Het prachtige kantoor is recent verbouwd, waardoor alle werkplekken, vergaderruimtes en het restaurant er prachtig uitzien!

De afdeling waarop jij komt te werken zorgt voor innovatie op het gebied van marketing & content; ook jij krijgt de ruimte om hieraan een mooie bijdrage te leveren. Je werkt als Marketing & SEO Specialist nauw samen met jouw acht directe collega’s, ieder met een eigen specialisme.

Er heerst een open & prettige werksfeer waarin ook ruimte is om gezellig met elkaar te lunchen in het mooie bedrijfsrestaurant en op vrijdagmiddag de week af te sluiten met een borrel op het dakterras!

Functie

Als toekomstig Marketing & SEO Specialist weet jij als geen ander hoe je de meest wervende teksten kunt schrijven voor diverse doelgroepen. Het schrijven van teksten is helemaal jouw ding en je weet de lezer elke keer weer te triggeren tot actie! Door jouw kennis van SEO zorg je er natuurlijk ook voor dat de websites drukbezocht worden.

Kort gezegd verstuur je als Marketing & SEO Specialist mailings, verzorg je social media posts, optimaliseer je websites, vergroot je de online vindbaarheid en nog veel meer! Dat doe je uiteraard niet alleen; samen met jouw acht gedreven collega’s zorg je voor deze overtuigende en relevante content. Heb je nieuwe ideeën? Dat wordt zeker gewaardeerd! Wekelijks wordt er met elkaar overlegd over hoe de websites, producten en organisatie zich verder kunnen innoveren.

Functie-eisen

Als Marketing & SEO Specialist ben je niet alleen commercieel en analytisch, maar herken je jezelf ook in het volgende profiel:

 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van marketing of communicatie;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met overtuigend schrijven;
 • Enthousiasme en passie voor jouw vakgebied en online marketing;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Goede kennis van SEO om als basis voor teksten te gebruiken;
 • Basiservaring met HTML en CSS;
 • Heb je ervaring met het versturen van mailings? Dan is deze kennis zeker welkom!

Aanbod

En wat bieden wij jou als toekomstig Marketing & SEO Specialist?

 • Een inspirerende en informele werkomgeving met leuke collega’s, waar je de vrijheid krijgt om mee te denken en ideeën aan te dragen;
 • Een mooi bruto maandsalaris tussen de €2500 en €3000, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
 • Een hele leuk baan waarin je tussen de 32 en 40 uur per week werkt;
 • 25 vakantiedagen;
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen, jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien;
 • Gezellige borrels en feestjes;
 • Korting op jouw verzekeringen (inclusief hypotheek);
 • En tot slot (voor later!); een goede pensioenregeling!

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu