Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Word jij enthousiast van het analyseren van data en marketing automation? Heb jij een hbo-opleiding op zak én al enkele jaren werkervaring? Dan zoeken we jou! Als Marketing Data Analist creëer jij commerciële kansen door middel van innovatieve en creatieve oplossingen. Lees hieronder snel verder voor meer informatie!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een informele organisatie waar medewerkers gestimuleerd worden en de ruimte krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen. In totaal werken er zo’n 250 collega’s verdeeld over diverse afdelingen. Het prachtige kantoor is recent verbouwd, waardoor alle werkplekken, vergaderruimtes en het restaurant er prachtig uitzien! Je gaat als Marketing Data Analist samenwerken met zeven collega’s, met ieder een eigen specialisme op het gebied van marketing.

Er heerst een open & prettige werksfeer waarin ook ruimte is om gezellig met elkaar te lunchen in het mooie bedrijfsrestaurant en op vrijdagmiddag de week af te sluiten met een borrel op het dakterras!

Functie

Het uitvoeren van analyses, ontwikkelen van dashboards en (online) marketingacties automatiseren, geen dag is hetzelfde in jouw nieuwe baan als Marketing Data Analist! Jij creëert nieuwe kansen uit alle online en offline data, maar ook uit de interne en externe gegevens haal jij relevante informatie. Zo zorg je er samen met collega’s voor dat er meer wordt gehaald uit de marketingdata.

Niet alleen houd jij je bezig met het maken van api koppelingen van het e-mailsysteem om zo gemakkelijker mailingselecties te kunnen importeren, maar ben je ook bezig met de verbeterprocessen hiervan. Zo kunnen jullie in de toekomst de selecties nog scherper weg zetten en de voorspelmodellen verbeteren.

Ook ligt jouw uitdaging bij het slimmer inzetten van blogs en webcontent. De collega’s van de afdeling voeren momenteel handmatige zoekwoordanalyses uit, maar door jouw innovatieve ideeën om marketinganalyses te combineren met diverse tools gaat dit in de toekomst natuurlijk een stuk gemakkelijker. Zo kan content effectiever ingezet worden en worden commerciële kansen nog beter benut. En dat allemaal door de bijdrage die jij levert op het gebied van marketing automation!

Functie-eisen

Als Marketing Data Analist heb jij een voorliefde voor alles wat met data te maken heeft. Jouw hart gaat sneller kloppen van marketing automation en ook het technische aspect vind jij interessant. Verder beschik je natuurlijk over een sterk analytisch vermogen en heb je commercieel inzicht. Jij herkent jezelf daarnaast in het volgende profiel:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in bijvoorbeeld de richting van Marketing, Commerciële Economie of Communicatie & Multimedia Design (CMD);
 • Jij hebt minimaal twee jaar ervaring als Marketing Intelligence Analist, Marketing Automation Specialist, Database Marketeer of een vergelijkbare functie;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Heb je ervaring met Tableau of R? Dit is een grote pre!

Aanbod

En wat bieden wij jou als toekomstig Marketing Data Analist?

 • Een inspirerende en informele werkomgeving met leuke collega’s, waar je de vrijheid krijgt om mee te denken en ideeën aan te dragen;
 • Een mooi bruto maandsalaris tussen de €2500 en €4000, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
 • Een uitdagende functie waarin je tussen de 32 en 40 uur per week werkt;
 • 25 vakantiedagen;
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen, jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien;
 • Gezellige borrels en feestjes;
 • Korting op diverse verzekeringen (inclusief hypotheek);
 • En tot slot (voor later!); een goede pensioenregeling!

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Brita van den Bos.

M: 06-33923829 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: brita@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu