Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Voel jij je thuis in een jonge, informele, fact-based, data-driven én innovatieve marketingomgeving? Heb jij oog voor het signaleren van trends en ontwikkelingen? Weet jij jouw briljante ideeën met passie en overtuiging over te brengen aan de klant én heb jij minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie? Dan zoekt Clever Strategy jou voor de nieuwe functie van Marketing Consultant!

Organisatie

Je komt te werken bij Clever Strategy; een innovatief, jong en groeiend marketing adviesbureau in de regio Rotterdam. Clever Strategy heeft een fact-based en data-driven marketingaanpak, ze zijn hiermee gespecialiseerd in online marketing met een focus op het creëren van rendement. Of het nu gaat om het behalen van de omzet of het genereren van leads. Clever helpt de klant o.a. met het ontwikkelen van webshops, campagnes en loyalty omgevingen.

Met een specialisatie in webontwikkeling in combinatie met marketing automation wordt er dagelijks gewerkt aan het optimaliseren van marketing- en communicatie inspanningen. Clever Stategy ontwikkelt volledige (online) campagnes. Denk hierbij aan bijvoorbeeld e-mailmarketing, smart customer journey’s, liquid media, KPI-marketing en het aansturen van de strategie.

Mooie en toonaangevende klanten zijn bijvoorbeeld Hunkemöller, Hyundai, Kimerbly-Clark, Jumbo Golf, Bruynzeel Keukens, Lucardi, de Baak, Dumil, Q1905 (Quick).

In deze nieuwe rol van Marketing Consultant kom je te werken met 22 ambitieuze collega’s, verdeeld over de afdelingen development, media en projectmanagement. Clever is een platte organisatie, waarbij de communicatielijnen kort zijn en beslissingen snel worden gemaakt.

Functie

Als Marketing Consultant heb je een heel veelzijdig takenpakket. Dagelijks vertaal je de bedrijfs- en merkdoelstellingen in een digitale marketingstrategie. Je geeft resultaatgericht advies op basis van het vraagstuk en zorgt ervoor dat het resultaat meetbaar is voor de klant.

Vanuit iedere strategie definieer je als Marketing Consultant duidelijke KPI’s, zodat je samen met jouw gespecialiseerde collega’s (developers, analisten en mediaspecialisten) een optimaal pad bewandelt. Als ‘Rendementcoach’ adviseer je rechtstreeks aan de klant en blijft gedurende de samenwerking tevens de bewaker van de strategie. Daarnaast ben je ook een sparringspartner en zorg je voor een strategische begeleiding, van conceptontwikkeling tot realisatie.

Met enthousiasme en kennis weet jij klanten te overtuigen en nieuwe inzichten te bieden, waardoor je ook new business binnenhaalt. Daarnaast weet je ook collega’s met jouw plan van aanpak te stimuleren en inspireren.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een commerciële en enthousiaste Marketing Consultant die zich kan verplaatsen in de verschillende doelgroepen. Je bent een creatieve denker & doener en een specialist in customer journeys in combinatie met marketing automation. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Minimaal twee jaar ervaring in een rol als Marketing Strateeg of Online Marketeer;
 • Je spreekt ‘vloeiend digitaal’ en denkt in proposities;
 • Je bent een creatieve denker die zich committeert aan het resultaat;
 • Je bent altijd op de hoogte van laatste technologieën & marketingontwikkelingen;
 • Je houdt van een fact-based en data-driven marketingaanpak;
 • Je kunt goed presenteren en bent natuurlijk niet verlegen om klanten te overtuigen van jouw briljante ideeën;
 • Het is voor jou geen probleem om ideeën tot in detail onderbouwen door goede research, data, analyses en ervaring;
 • Je bent helemaal thuis in PowerPoint, goede skills met Photoshop zijn een welkome aanvulling;
 • Je kunt een communicatieconcept neerzetten, maar ook gedetailleerde flows waarin een campagne functioneel wordt beschreven;
 • Het is voor jou geen probleem ook in het Engels te schakelen;
 • Je bent woonachtig in de regio Rotterdam;
 • Heb je bureauervaring? Dit vinden wij een pre!

Aanbod

En wat bieden wij jou als toekomstig Marketing Consultant?

 • Een goed salaris tussen de €3.000 & €4.000 bruto per maand (natuurlijk afhankelijk van leeftijd & ervaring);
 • Een baan direct in dienst bij Clever Strategy, een inspirerend, jong en dynamisch fact-based en data-driven adviesbureau gevestigd in mooi pand aan de Maas in Rotterdam;
 • Samen met 22 ambitieuze collega’s werk je als een echt team aan hele uitdagende projecten voor mooie, toonaangevende klanten, maar ook lunch je samen, sluit je op vrijdagmiddag de week af met een borrel en worden er met grote regelmaat leuke uitjes gepland;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, telefoon en laptop van de zaak;
 • Informele & ambitieuze cultuur waar in je gestimuleerd wordt om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen;
 • Vrijheid & eigen verantwoordelijkheid; je werktijden & – plaats zijn (indien het werk het toelaat) flexibel in te richten!

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Brita van den Bos.

M: 06-33923829 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: brita@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul je gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu