⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Als Magazijnmedewerker ben je de hele dag staand aan het werk; een goede fysieke gesteldheid is van belang. Je helpt bij het verzamelen van de orders en het inpakken van onze producten zodat het klaar is voor transport richting de klant. Ben jij een harde werker en steek je graag je handen uit de mouwen? Heb je al enige ervaring in het magazijn of ben je leergierig om het vak te gaan leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Je komt te werken bij een technische, internationale organisatie die handelt in tientallen landen met hun werknemers die worden gedreven door een winnaarsmentaliteit. Zij halen het beste uit zichzelf en zijn altijd bereid een stapje extra te zetten. Maar, wel samen! Het geloof in de team-spirit is groot waardoor er nauw wordt samengewerkt en zo ook uit beste uit elkaar gehaald wordt.

Functie

Je helpt als Magazijnmedewerker bij het verzamelen van de orders en het inpakken van de producten zodat het klaar is voor transport richting de klant. Je bent dus verantwoordelijk voor een volledige en juist ingepakte doos of pallet. Daarnaast help je jouw collega’s natuurlijk bij voorkomende werkzaamheden als goederenontvangst, voorraad tellingen en het op orde brengen en netjes houden van het magazijn.

Functie eisen

Als Magazijnmedewerker heb jij het volgende te bieden:

  • Je bent leergierig ingesteld, het vak wil je graag leren of je hebt al de nodige ervaring;
  • Als Magazijnmedewerker ben je de hele dag staand aan het werk; een goede fysieke gesteldheid is daarom van belang;
  • Je werkt nauwkeurig en levert goed werk af, kwaliteit staat centraal;
  • Samenwerken met je collega’s vind je prettig;
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je spreekt Nederlands en bent secuur;
  • Je bent woonachtig in de omgeving Dordrecht.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

We zijn zowel op zoek naar een vaste kracht als flexkrachten.
Ben jij bijvoorbeeld nog aan het studeren? Wij bieden je een parttime functie waarin je zelf kunt bepalen welke dagen en hoeveel uur je wilt werken. We bieden de mogelijkheid om ’s ochtends vroeg te beginnen of tot ’s avonds door te werken. Zo is deze baan perfect te combineren met je privé leven, hobby’s of studie. Jouw salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Arjan Huisman

T: 085-9028126
E: arjan@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.