Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Machine Operator (2 ploegendienst) – Hoeksche Waard

Introductie

Als Machine Operator in de Hoeksche Waard ben je verantwoordelijk voor één productielijn in de voedingsmiddelenindustrie. Je stelt machines in, voert kwaliteitscontroles uit en lost kleine storingen op. Hiernaast lever je met een heftruck het verpakkingsmateriaal aan en zorg je voor een nette en schone werkomgeving. Heb je affiniteit met techniek en al werkervaring opgedaan in de voedingsmiddelenbranche? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is al ruim 50 jaar actief in de voedingsmiddelenindustrie. Met oog voor kwaliteit en milieu blijven zij innoveren. Jij gaat als Machine Operator aan de slag op de locatie in de Hoeksche Waard, waar ongeveer 70 collega’s werken.

Het betreft een fulltime functie en je rapporteert aan de Shift Coördinator. Bij een vroege dienst werk je maandag tot en met zaterdag van 6.00 uur tot 13.00 uur en bij een late dienst – maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot 21.45 uur. Om de week heb je een vroege of late dienst.

Functie

Als Machine Operator houd jij je bezig met het bewaken en bedienen van productielijnen binnen de fabriek. Het is een veelzijdige functie waarin je samen met het team verantwoordelijk bent voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling. Hierbij kan je denken aan het instellen, bijstellen en bijsturen van de machine. Je staat aan één lijn en je controleert of de order optimaal geproduceerd wordt volgens de voorschriften. Hierbij let je nauwkeurig op de aantallen en het verpakkingsmateriaal. Je voert kwaliteitscontroles uit (gewicht, kleur) en je voert het juiste verpakkingsmateriaal aan met de heftruck. Je lost kleine storingen op en zorgt voor een schone en nette werkomgeving. Hygiëne is erg belangrijk, omdat je met voedingsmiddelen te maken hebt.

Je rapporteert aan de Shift Coördinator, waarmee je ook samenwerkt.

Functie-eisen

Ben jij een enthousiaste Machine Operator met kennis van techniek en herken je jezelf in het volgende profiel?

 • Mbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring in de levensmiddelenbranche is een grote pre;
 • In het bezit van een heftruckcertificaat;
 • Je bent bereid tot het werken in een 2 ploegendienst en op zaterdag (één ochtend in de twee weken);
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • In bezit van eigen vervoer i.v.m. slechtere bereikbaarheid ov buiten de kantoortijden.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Machine Operator in de Hoeksche Waard?

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2000 en €2350 (ex ploegentoeslag), afhankelijk van jouw leeftijd & ervaring;
 • 2 ploegendienst met 16% ploegentoeslag;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals beschreven in de cao Groenten en Fruit;
 • Reiskostenvergoeding (maximaal 40 kilometer enkele reis):
 • Een uitdagende baan waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt!

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen. #prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu