⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ben jij een teamspeler, weet jij van aanpakken en spreek je, naast Nederlands en Engels, ook Duits en bij voorkeur Spaans? Voor een leuke, bloeiende organisatie in de food sector, zijn wij op zoek naar een ambitieuze Logistiek Coördinator!

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en het volgen van het transport van producten door heel Europa en hebt dus veel internationale contacten. Op termijn ga je het logistieke team aansturen en ben jij dus het aanspreekpunt als het om logistieke kwesties gaat! Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is actief in het luxe segment van de food sector en omdat de producten- en klantenkring steeds verder uitgebreid wordt zijn zij ter uitbreiding op zoek naar een nieuwe collega op de logistieke afdeling.

Jouw collega’s zijn jonge, ambitieuze mensen met een gedeelde passie voor het product. De organisatie bestaat momenteel uit zo’n 15 collega’s en verwachten in de komende jaren verder te gaan groeien. Het logistieke team, welke jij op termijn aan gaat sturen, bestaat uit vier collega’s.

Functie

Als Logistiek Coördinator ben je verantwoordelijk voor de organisatie en het volgen van het nationale en internationale transport van gekoeld en diepgevroren producten en ondersteun je het verkoopteam met administratieve werkzaamheden.

Je staat dagelijks in contact met vaste transportorganisaties in binnen- én buitenland. Je informeert klanten over de leverdagen en je bent pro-actief in het signaleren en oplossen van problemen die transport met zich meebrengen. Daarnaast verwerk je de bijbehorende administratieve taken rondom de diverse leveringen.

Om deze rol tot een succes te maken ben jij kritisch, gestructureerd, zelfstandig, vindingrijk, assertief en weet je oplossingen aan te dragen voor klanten.

Functie eisen

Als Logistiek Coördinator herken jij jezelf in het onderstaande profiel;

 • Je hebt mbo+ of hbo denk- en werkniveau;
 • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal is een must;
 • Spreek je ook Spaans, dit is een grote pré;
 • Je hebt affiniteit met de transportsector. Ervaring is mooi, maar niet nodig; je leert veel ‘on the job’;
 • Je bent gestructureerd, hebt goede communicatieve vaardigheden en hebt een hands-on mentaliteit;
 • Tot slot heb je de ambitie om door te groeien naar een aansturende rol.

Aanbod

En wat bieden we jou?

 • Een brede, logistieke uitdaging met een internationale focus;
 • Je komt te werken bij een jonge en ambitieuze omgeving, waarbij teamspirit centraal staat;
 • De mogelijkheid om op (korte) termijn door te groeien naar een aansturende rol;
 • Een fulltime baan met een salaris dat ligt tussen €2200 en €2600 bruto per maand, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Brita van den Bos

M: 06-33923829 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: brita@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.