Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Klaar voor een nieuwe uitdaging bij een organisatie waar innovatie en kwaliteit voorop staan? Als Kwaliteitscontroleur / Test Analist ben je verantwoordelijk voor het keuren van de producten op verschillende momenten in het productieproces en daarnaast vervul je een adviserende rol richting de productie als het gaat om verbeteringen. Heb jij een mbo-opleiding (bij voorkeur MLO) en al enkele jaren ervaring in een laboratorium dat met chemische producten werkt? Dan zoeken wij jou!

Organisatie

Je komt te werken bij een innovatief internationaal technisch bedrijf. Zij bedenken oplossingen voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie, recreatiebranche, openbare gebouwen en de maritieme sector. De klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit lokaal en internationaal opererende bedrijven, aannemers en overheden.

Jij werkt als Kwaliteitscontroleur / Test Analist zowel in de productie als op het laboratorium in het innovatiecentrum en hebt daardoor een heel dynamische functie. In het innovatiecentrum werken zo’n 22 collega’s en in de productie zijn er ongeveer 15 werknemers dagelijks aan het werk.

Functie

Je hebt een cruciale functie: als Kwaliteitscontroleur / Test Analist bewaak je de kwaliteit van de producten en daarmee de naam van de organisatie. Hiervoor doe je op verschillende momenten in het productieproces keuringen. Je kijkt of de geleverde grondstoffen aan alle specificaties voldoen, controleert of de halffabricaten exact volgens recept zijn gemaakt en beoordeelt de kwaliteit van de eindproducten. Het blijft niet bij keuren alleen. Als de kwaliteit afwijkt, ga je op zoek naar de oorzaak en adviseer je de medewerkers van Productie hoe zij de afwijking kunnen verhelpen.

Functie eisen

Je bent als Kwaliteitscontroleur / Test Analist een pietje-precies en hebt analytisch inzicht. Je kijkt scherp naar de manier van produceren en keuren en geeft collega’s advies waar zij mee verder kunnen. Kan het beter? Dan organiseer je hiervoor zelfstandig een project. Je direct leidinggevende is de manager van het Innovatiecentrum; je stemt je activiteiten met hem af.

Verder: je hebt een mbo-diploma (bij voorkeur MLO) en enkele jaren werkervaring in een productieomgeving of laboratorium dat met chemische producten werkt. Je spreekt Nederlands en Engels en hebt liefst ervaring met Navision. Werken in ploegendiensten vind je geen probleem.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een creatief bedrijf dat gericht is op innovatie en kwaliteit. Als Kwaliteitscontroleur / Test Analist speel je hierin een belangrijke rol. Wij bieden je een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid, een salaris rond €2000,- bruto per maand en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Lisanne Volkers.

M: 06-21370819 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: lisanne@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu