Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Kraanmachinist / Heftruckchauffeur (3 ploegendienst) – Moerdijk

Introductie

Heb je ervaring als kraanmachinist en ben je in het bezit van een heftruckcertificaat? In deze uitdagende functie van Kraanmachinist / Heftruckchauffeur (3 ploegendienst) is geen dag hetzelfde. Je laadt en lost vrachtwagens, signaleert afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor het verplaatsen van groot materieel met de kraan. Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is onderdeel van een dynamische en technische organisatie die al bijna 150 jaar actief is vanuit de regio Moerdijk. Voor deze organisatie verzorgen zij alle logistieke activiteiten, waarvoor zij in-house gevestigd zijn. Het is een familiebedrijf dat trots is op de manier van werken en de producten die ze leveren. Er werken ongeveer 50 collega’s, waarvan een groot deel in ploegendiensten.

Je komt te werken in een shift met ongeveer 10 collega’s en je rapporteert aan de voorman.

Functie

In jouw nieuwe rol van Kraanmachinist / Heftruckchauffeur (3 ploegendienst) laad en los je vrachtwagens / wagons en hijs en manoeuvreer je met last. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de kwaliteit en uitvoering van de werkzaamheden volgens de gestelde richtlijnen gebeurt. Ook zorg je ervoor dat de collega die de dienst na jou begint, moeiteloos verder kan. Verder heb jij de volgende taken:

 • Je signaleert tijdig afwijkingen en defecten in zowel schriftelijke opdrachten als op de werkvloer;
 • Je verplaats groot materieel met de kraan;
 • Je meldt controles volgens de juiste laadpapieren;
 • Je zorgt voor de juiste en volledige informatie en registratie;
 • Je controleert tussentijds op kritische punten om zo de kwaliteit te waarborgen.

Functie-eisen

Jij hebt talent om snel te kunnen schakelen tussen de diverse werkzaamheden en hierbij de juiste prioriteiten te stellen. Verder ben jij als Kraanmachinist / Heftruckchauffeur een aanpakker met een pro actieve werkhouding. Jij herkent jezelf in het volgende profiel:

 • Lbo of mbo werk- en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van VCA basis en je heftruckcertificaat;
 • Je hebt ervaring opgedaan als Kraanmachinist;
 • Je bent bereid te werken in ploegendienst (3 ploegendienst)
 • Tot slot spreek je minimaal Nederlands op NT2 niveau.

Aanbod

Als Heftruckchauffeur start je in een uitdagende en afwisselende baan in Moerdijk. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, kun je rekenen op een goed bruto maandsalaris tussen de €1800,- en €2500,-. Hiernaast heb je natuurlijk recht op een ploegentoeslag, zie onderstaand:

 • 3-ploegendienst: 19% extra;

De eerste 9 maanden ga je aan de slag op uitzendbasis via Lincks, waarbij je na deze periode in dienst treedt bij het bedrijf zelf. Tot slot zijn er voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het halen van verschillende certificaten.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Arjan Huisman.

T: 085-9028126
M: 06-38152143 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: arjan@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu