Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Klantenservice Medewerker (Techniek) – Barendrecht

Introductie

Bij jou als Klantenservice Medewerker staat de klant natuurlijk altijd op nummer één! In deze mooie rol krijg jij de kans om met klanten in contact te zijn over de mooie, innovatieve producten van een mooi A-merk. Je adviseert klanten telefonisch met een diversiteit aan vragen en helpt waar mogelijk. Wil jij graag werken met mooie producten in de techniek en krijg jij energie van klantcontact? Lees dan snel verder!

Organisatie

Je gaat aan de slag bij een Nederlandse familiebedrijf, ondertussen zijn ze uitgegroeid en hebben ze verschillende vestigingen in Europa. Bij deze succesvolle producent van een A-merk staat innovatie centraal.

Vanuit jouw rol Klantenservice Medewerker werk je samen met ruim 20 enthousiaste collega’s op de afdeling Service en in totaal krijg je er zo’n 250 collega’s bij! Binnen het bedrijf staat persoonlijke ontwikkeling centraal en wordt doorgroeien gestimuleerd, dit alles binnen een informele en innovatieve cultuur. Hiernaast wordt er waarde gehecht aan ontspanning en gezondheid, zo is er een sportruimte in het pand, ontvang je een sportvergoeding en zorgen zij dagelijks voor vers fruit.

Functie

Jij hebt als Klantenservice Medewerker direct contact met de eindgebruiker van het product. Je hebt een divers takenpakket en vanuit een zorgvuldige inventarisatie van de klantsituatie geef je technische ondersteuning via telefoon of e-mail. Natuurlijk ga je hierin oplossingsgericht te werken en staat een optimale service voor jou centraal! Denk aan online adviseren, het opsturen van een onderdeel of het inplannen van een Monteur in Nederland of België. Hiervoor maak je een serviceopdracht aan en ook verzorg je de administratieve afhandeling. Als Klantenservice Medewerker heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Aannemen en oplossen van storingen per telefoon;
 • Inplannen van Monteurs;
 • Aanmaken verzendopdrachten van service onderdelen.

Functie-eisen

Bij jou als Klantenservice Medewerker staat natuurlijk de klant centraal, je bent hiervoor oplossingsgericht, stressbestendig en flexibel! In elke situatie ben jij vastberaden om voor de klant de beste oplossing te bieden. Daarnaast herken je jezelf in onderstaand profiel:

 • Mbo- werk- en denkniveau met technisch inzicht door opleiding, ervaring of affiniteit;
 • Ervaring met telefonisch klantcontact, bij voorkeur zowel particulier als zakelijk;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Heb jij ook kennis van de Engelse taal? Dit is een pre.

Aanbod

In eerste instantie ga je als Klantenservice Medewerker aan de slag via Lincks voor een periode van drie maanden, hierna heeft jouw nieuwe werkgever zeker de intentie om je direct in dienst te nemen! We bieden jou hierin het volgende:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2600,- en €2800,-, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
 • 8% vakantiegeld;
 • Dagelijks vers fruit en leuke teamuitjes;
 • Vanaf 10 kilometer een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

Na deze drie maanden en dus direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever kun je rekenen op de volgende aanvullende arbeidsvoorwaarden:

 • 27 vakantiedagen en de mogelijkheid tot 10 dagen extra vakantie per jaar middels onbetaald verlof;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Een sportvergoeding en korting op jouw zorgverzekering;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.#prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu