Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Heb jij oog voor details, talent voor het beheren van applicaties en wil je graag werken in teamverband? Ga dan de uitdaging aan als Key User in regio Barendrecht! Met jouw kennis van ANVA kun je rekenen op een veelzijdige functie in een leuk en gedreven team! Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer.

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam en omstreken. Ze zijn een serviceprovider met volmachten van een groot aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. De organisatie is een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappij en adviseert zowel zakelijke als particuliere klanten.

Je gaat aan de slag in een persoonlijke en professionele werkomgeving. Er hangt een goede, informele sfeer en in totaal werken er 80 collega’s. Je komt op het mooie kantoor in regio Barendrecht te werken en in deze rol als Key User ben je werkzaam op de afdeling IT, aangezien je verantwoordelijk bent voor het beheer van de applicatie ANVA. Het betreft een fulltime functie.

Functie

Jouw opgedane kennis van data en applicaties komt goed van pas in de rol van Key User waarin je verantwoordelijk bent voor het beheer van de applicatie ANVA, het belangrijke systeem dat het beheren en verwerken van financiële contracten ondersteunt. Niet alleen word jij Functioneel Beheerder van ANVA, maar ga je je ook bezig houden met de implementatie van dit systeem, bouw en ontwikkel je applicaties en los je incidenten in het programma op. Verder beheer je premieberekeningstabellen en begeleid je conversies.

Functie-eisen

Als Key User ben jij analytisch sterk en breng je een klantgerichte instelling mee. Ontwikkelingen binnen jouw vakgebied volg je op de voet en je vindt het dan ook interessant om deze door te voeren binnen de organisatie. Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare (volmacht beheer) kennis binnen ANVA en ervaring in de assurantiebranche;
  • Ervaring met de uitgebreide concernmodule.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Key User in de regio Barendrecht?

  • Een goed bruto maandsalaris op basis van jouw leeftijd en ervaring;
  • Een uitdagende functie;
  • Lunchregeling;
  • 50/50 pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en korting op diverse verzekeringen.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul je gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Deze sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen. #prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu