Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Junior Talent gezocht! – ‘s-Gravendeel

Introductie

Ben je net klaar met je studie en weet je nog niet zo goed hoe verder? Of ben je al een tijdje op zoek, maar lukt het nog niet om een leuke baan te vinden? Laat je gezicht eens zien bij Lincks! We helpen je graag vrijblijvend met het vinden van een passende baan!

Organisatie

Laat je gezicht eens zien bij Lincks, inmiddels 11 jaar gespecialiseerd in de bemiddeling tussen werkgever en werknemer in vaste banen. We werken voor veel toonaangevende bedrijven uit verschillende branches in de regio Hoeksche Waard, Drechtsteden en Rotterdam. Hier zijn wij trots op! Met een recordaantal aan vacatures en tellend zou hier zomaar jouw nieuwe werkgever tussen kunnen zitten.

Wie jouw volgende werkgever wordt, is voor ons nog net zo onbekend als voor jou. Door kennis te maken met elkaar krijgen wij een idee van wat voor cultuur en branche bij jou past en kunnen we zo op zoek naar een match!

Functie

Op onze website vind je vacatures richting techniek, commercie, sales, inkoop, logistiek, finance, administratief, IT, verzekeringen, marketing, communicatie, secretarieel, juridisch, food en hospitality. In een persoonlijk gesprek achterhalen wij wat je leuk vindt en wat je minder leuk vindt om zo jouw carrière een kickstart te geven in een functie die perfect bij je past.

Functie-eisen

Dus, heb jij net of bijna jouw diploma op zak en ben je benieuwd naar jouw positie en mogelijkheden op de arbeidsmarkt?

Aanbod

Wij bieden jou de leukste vacatures bij jou in de buurt!

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu