Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Als toekomstig Planner zorg jij er samen met je collega’s voor dat Combinex blijft groeien! In deze functie ga je alle ins en outs leren over het plannen van transporten en ga jij veel kennis opdoen van de logistieke sector. Lijkt het je dus een mooie uitdaging om je carrière te starten in de logistiek en als Junior Planner aan de slag te gaan? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Organisatie

Combinex is een internationale logistieke vervoerder gespecialiseerd in droge en koel & vries ladingen. Dagelijks zijn zij bezig om de wensen van de klanten te vertalen in logistieke oplossingen. Door hun internationale netwerk kunnen ze vrijwel elke vervoersvraag aan. De juiste levering op de plaats van bestemming krijgen op de afgesproken tijd, daar draait het om!

Het kantoor van Combinex is gevestigd in Oud-Beijerland en daarnaast is er dit jaar een nieuw kantoor in Polen geopend. In totaal werken er nu zo’n 80 collega’s, maar ze hebben de ambitie om door te groeien naar 100 collega’s! Er werken veel jonge, ambitieuze mensen en er heerst een informele sfeer.

Je komt te werken op de afdeling planning samen met zo’n 12 directe collega’s, waar ze jou heel graag gaan verwelkomen als Junior Planner.

Functie

Als Junior Planner ben je verzekerd van een afwisselende en uitdagende rol. In deze mooie startersfunctie krijg je de kans om alles te leren over het plannen van transporten en de dynamische logistieke sector. Na een inwerktraject ga jij ervoor zorgen dat binnengekomen vervoersaanvragen in overleg met vervoerspartners op de meest effectieve en efficiënte manier van A naar B worden gebracht.

Je werkt nauw samen met je collega’s van de afdeling verkoop en klantenservice en je bent het aanspreekpunt voor vragen van klanten, vervoerspartners en collega’s. Binnenkomende vervoersaanvragen worden door jou verwerkt en jij regelt het wegvervoer op een efficiënte manier. Als Junior Planner bewaak je de voortgang van het transport en je houdt alle betrokken partijen hiervan op de hoogte.

Functie eisen

Als Junior Planner bij Combinex heb je natuurlijk affiniteit met de logistiek. Communicatief ben jij sterk, waardoor vervoerspartners jou ervaren als een betrouwbare gesprekspartner. Je komt niet alleen de gemaakte afspraken na, maar streeft er altijd naar om de verwachting te overtreffen!

Om aan de slag te gaan als Junior Planner bij Combinex vragen wij:

  • Een afgeronde mbo of hbo-opleiding, bij voorkeur in een logistieke richting (bijvoorbeeld aan het STC);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Spreek je ook Duits en/of Frans? Dit is een grote pre!
  • Een handelsgeest en gevoel voor cijfers;
  • Tot slot vind je het leuk om in een team er samen voor te zorgen dat Combinex succesvol blijft en blijft groeien!

Aanbod

En wat bieden we jou als Junior Planner?

Naast een baan waarin je de kans en ruimte krijgt om heel veel te leren en jezelf te ontwikkelen, kom je te werken in een jong, enthousiast en gedreven team waar een goede en informele werksfeer heerst. Regelmatig worden er leuke uitjes georganiseerd! Verder kun je rekenen op:

  • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding & pensioenregeling;
  • Dagelijks gezellig met elkaar lunchen;
  • Flexibele werktijden;
  • De mogelijkheid om 32 of 36 uur te werken;
  • Bij goed functioneren hoort op termijn ook een vast dienstverband;
  • Volop kansen voor jouw verdere persoonlijke ontwikkeling tot zelfstandig Planner.

Inlichtingen

Bekijk om een impressie te krijgen ook alvast de website en facebookpagina van Combinex!

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Lisanne:

M: 06-21370819 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: Lisanne@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu