Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Alles is te leren! Heb je een passie voor auto’s en vind je het leuk om als Junior Banden Monteur jezelf te ontwikkelen in dit vakgebied? In deze uitdagende functie word je volledig opgeleid en kom je te werken in een jong team met enthousiaste collega’s! Je bent o.a. bezig met het repareren, (de)monteren en balanceren van autobanden. Meer weten? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een jong, informeel en snel groeiend bedrijf in de automotive branche. Je komt te werken in een jong team met vier enthousiaste collega’s. Er hangt een goede sfeer en samen werken jullie hard aan mooie resultaten waar jullie als team trots op kunnen zijn.

Functie

Als Junior Banden Monteur kom je te werken in een informele organisatie met veel jonge collega’s! Je vindt het leuk om met je handen te werken en hiernaast ook regelmatig klanten te woord te staan. Je bent o.a. bezig met het repareren, (de)monteren en balanceren van autobanden.

Je wordt volledig opgeleid in het vakgebied om alle werkzaamheden uit te voeren. Dagelijks werk je aan verschillende auto’s en met jouw passie zorg je ervoor dat de klanten elke dag tevreden de deur uitgaan!

Functie eisen

Als Junior Banden Monteur herken je jezelf in het volgende profiel;

  • Je hebt affiniteit met techniek en/of auto’s;
  • Je bent een echte aanpakker;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent woonachtig in de regio Moerdijk/Dordrecht

Tot slot ben je natuurlijk leergierig en enthousiast!

Aanbod

En wat bieden wij jou?

  • Je komt direct in dienst bij dit leuke, jonge en groeiende bedrijf;
  • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Je komt te werken in een jong en informeel team;
  • Je wordt intern opgeleid!

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Arjan Huisman.

T: 085-9028126
E: arjan@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu