Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Heb jij recent je hbo (AD of Bachelor) of wo studie afgerond en wil je straks gaan reizen? Of ga je wellicht verder studeren, maar wil je in de tussentijd wel een waardevolle werkervaring opdoen? Geef dan als starter een kickstart aan je carrière bij Promovendum in Dordrecht! In deze tijdelijke uitdaging als Adviseur ga je in een korte tijd ontzettend veel leren over klantcontacten samen met andere net-afgestudeerden.

Organisatie

Promovendum is één van de grotere en snelst groeiende organisaties binnen de financiële dienstverlening en is gevestigd in Dordrecht. Met ruim 200 collega’s zijn zij elke dag bezig om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. In de periode tussen november en februari kunnen zij door de drukke periode extra hulp hard gebruiken. Dat geeft jou de mogelijkheid om ondertussen na te denken over je volgende carrièrestap, maar mocht je na deze periode willen blijven zijn hier ook zeker mogelijkheden voor!

Het is een informele organisatie waarin de medewerkers gestimuleerd worden en de ruimte krijgen om zichzelf te blijven ontwikkelen. Er zijn genoeg voorbeelden van starters die binnenkomen als Adviseur bij Promovendum en doorgroeien binnen de afdeling of naar andere afdelingen gaan zoals bijvoorbeeld HR, Communicatie of Finance. Hiernaast heerst er een open & prettige werksfeer waar ook ruimte is om gezellig met elkaar te lunchen in de mooie bedrijfskantine en op vrijdagmiddag de week af te sluiten met een borrel op het dakterras met een prachtig uitzicht over Dordrecht! Je komt te werken in een jong, hecht & gedreven team.

Functie

Dit is jouw kans om een waardevolle ervaring op te doen in een korte tijd! Of je nu nog verder gaat studeren, een gave reis op de planning hebt staan of een mooie start wil van je carrière: een tijdelijke functie biedt veel voordelen! Je kan alvast sparen terwijl je een adviserende rol bekleed met veel klantcontact wat voor veel functies een handige kwaliteit is.

Je krijgt als net afgestudeerde starter in de functie van Adviseur direct een belangrijke rol binnen Promovendum. Kwaliteit in dienstverlening staat namelijk voorop! Klanten komen bij jou terecht met een bepaald vraagstuk omtrent verzekeringen. Ieder vraagstuk is anders en dat maakt dat jij je volledig moet verdiepen om zo de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Vaak is dit telefonisch, maar je hebt ook contact per e-mail en webchat. Jouw advies is hierin van groot belang, je werkt dan ook niet volgens een script of op een klantenservice. Je neemt echt de tijd om de klant te helpen en van een passend advies te voorzien.

Tijdens de opleiding die je vergoed krijgt leer je alles wat je moet weten om een passend advies te geven. Verder:

 • Schakel en spar je regelmatig met collega’s van andere afdelingen om de dienstverlening te verbeteren;
 • Ga je aan de slag met reviews die klanten achterlaten op de websites;
 • Monitor je de (sociale) media om de klanten van de meest actuele informatie te voorzien;
 • Verzamel je feedback en verbeterpunten die je terugkoppelt aan je Teamleider in werkoverleggen.

Vind je het toch lastig om een goed beeld te vormen van het traject en de functie? Lees dan de blog van een van de collega’s!

Functie-eisen

Als Adviseur herken jij jezelf in het volgende profiel;

 • Je bent een starter en hebt een afgeronde hbo (AD of Bachelor) of wo opleiding, de studierichting maakt niet uit. Ook jouw collega’s hebben namelijk studies in hele verschillende richtingen afgerond, denk aan Communicatie, Geschiedenis, Psychologie, Ergotherapie, Toerisme, CMD, Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Integrale Veiligheidskunde, Leisure Management, Taal & Cultuur, Criminologie.. Al met al, een grote diversiteit aan opleidingen dus!
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar vanaf eind oktober / begin november tot februari of langer;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Aanbod

En wat bieden wij jou als toekomstig Adviseur?

 • Een hele leuke baan waarin je tussen de 32 en 40 uur per week op het mooie en gloednieuwe kantoor in Dordrecht werkt;
 • Een goed inwerktraject waaronder opleidingen die je volledig vergoed krijgt;
 • Een startsalaris van €1900 en mocht je bij Promovendum blijven werken natuurlijk de ruimte om hierin snel door te kunnen groeien;
 • Werken in een jong, hecht & enthousiast team;
 • Binnen no-time je WFT diploma Zorg op zak en dus ook voor jouw eigen zorgverzekering ben je van alle inss & outs op de hoogte;
 • Een uitstekend bereikbare werkplek, zowel met de auto als het OV ;
 • Lekker en goedkoop eten in het restaurant;
 • Gezellige borrels en feestjes;
 • Korting op verschillende verzekeringen (inclusief hypotheek);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Voor later; een prima pensioenregeling!
 • Een kickstart van jouw carrière!

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Simone Jordaans.

T: 085-9028121
M: 06-21370819 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: simone@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul je gegevens in op het invulformulier en stuur je cv (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. De sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu