Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Ben jij recent afgestudeerd, klantgericht en administratief sterk? En wil jij jezelf graag verder ontwikkelen in een brede functie binnen een jong en groeiend bedrijf in Dordrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van de financiële afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste Junior Adviseur Financiën. Heb jij recent een hbo- of wo-opleiding afgerond en ben je op zoek naar je eerste werkervaring? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is actief in de financiële dienstverlening. Het is een informeel bedrijf waar de medewerkers gestimuleerd worden en de ruimte krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen. Met ruim 200 collega’s zijn zij elke dag bezig om het leuker en beter te maken voor hun 220.000 klanten.

Hiernaast heerst er een open & prettige werksfeer waarin ook ruimte is om gezellig met elkaar te lunchen in de mooie bedrijfskantine en op vrijdagmiddag de week af te sluiten met een borrel op het dakterras! Het kantoor is recent helemaal verbouwd, waardoor jullie er prachtig bijzitten in het kantoor in Dordrecht. Het is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Je komt als Junior Adviseur Financiën te werken ter versterking van een jong, hecht & gedreven team van 10 collega’s met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar.

Functie

Ze houden er rekening mee dat jij als toekomstige collega nog veel moet leren en alles in de wereld van verzekeringen en financiële administratie nieuw is. Je gaat middels opleidingen en een goed inwerktraject alle benodigde kennis opdoen! In jouw nieuwe functie als Junior Adviseur Financiën ben jij hét aanspreekpunt voor de klanten bij financiële vragen. Deze vragen gaan over de betaling van premies en andere financiële verplichtingen vanuit een verzekering. Ook verzorg je alle administratieve handelingen die daarbij komen kijken.

Ongeveer 50% van de tijd heb je telefonisch en e-mailcontact met klanten. Dat kan gaan over de betaling van de verzekeringspremie en bijvoorbeeld het eigen risico voor de zorgverzekering. Soms kunnen klanten de betalingsverplichting niet direct nakomen. Binnen deze klantgerichte organisatie heb je veel mogelijkheden om samen met de klant tot een passende betalingsoplossing te komen. Je zorgt ervoor dat de klanten de betalingsverplichtingen zoveel mogelijk nakomen. De overige 50% van je tijd bestaat uit een variatie aan administratieve werkzaamheden én het onderhouden van contacten met bijvoorbeeld incassobureaus en schuldhulpverleners. Kortom, een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid!

Functie-eisen

Als Junior Adviseur Financiën herken jij jezelf in het volgende profiel;

 • Je bent een starter en hebt een afgeronde hbo- (AD of Bachelor) of wo-opleiding, de studierichting maakt niet uit. Ook jouw collega’s hebben namelijk studies in hele verschillende richtingen afgerond, denk aan Communicatie, Geschiedenis, Psychologie, Ergotherapie, Toerisme, CMD, Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Integrale Veiligheidskunde, Leisure Management, Taal & Cultuur, Criminologie.. Al met al, een grote diversiteit aan opleidingen dus!
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit;
 • Je bent klantgericht, integer, verantwoordelijk, flexibel en analytisch;
 • Je bent proactief en hebt een probleemoplossende instelling;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
 • Je bent communicatief sterk.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Junior Adviseur Financiën?

 • Een startsalaris van €1900 bruto per maand, met snel de mogelijkheid om door te groeien in salaris;
 • 25 vakantiedagen per jaar, op basis van een 40-urige werkweek;
 • Een 32-, 36- of 40-urige werkweek, maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat;
 • Korting op verzekeringen, een reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen;
 • Een gezellig, enthousiast en ambitieus team;
 • De vrijheid om ideeën aan te dragen (graag zelfs!);
 • Goedkoop en lekker eten in het mooie restaurant;
 • Werken vanuit een prachtig en goed bereikbaar kantoor in Dordrecht;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke bedrijfsfeestjes.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu