Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Wil je aan de slag in een veelzijdige, klantgerichte functie met veel vrijheid? Voor Softpak zijn we op zoek naar een ambitieuze en hands-on IT Support Medewerker! Als IT Support Medewerker heb je een belangrijke functie, want samen met jouw directe collega ben je verantwoordelijk voor de goede werking van het douanesysteem van ruim 200 logistieke klanten in Nederland en België. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Organisatie

Softpak is een innovatief software bedrijf actief in de logistieke branche gevestigd in Ridderkerk. Ze ontwikkelen standaard logistieke software en implementeren dit bij havengerelateerde bedrijven. Er wordt echt als een team samengewerkt en samen met jouw 40 collega’s ondersteun je klanten welke gevestigd zijn in de grotere havens in Europa.

Het is een mooi bedrijf met een informele sfeer en korte hiërarchische lijnen die zich kenmerkt door de loyaliteit aan de klant. In jouw rol als IT Support Medewerker werk je nauw samen met jouw directe collega en de andere afdelingen zoals development en consultancy.

Functie

In deze functie als IT Support Medewerker krijg je samen met jouw directe collega de verantwoordelijkheid voor de ‘douanehelpdesk’ en samen helpen jullie ruim 200 Nederlandse en Belgische logistieke bedrijven met hun douanesysteem. Je staat deze klanten zowel telefonisch als per mail bij en inventariseert het probleem of vraagstuk. Hierna schakel je eventueel met een van jouw collega’s van development of consultancy, maar het kan ook zijn dat je contact op moet nemen met de douane. Al met al, heb je een hele veelzijdige en klantgerichte rol waarbij het continu de uitdaging is om de klanten te helpen!

Functie-eisen

Als IT Support Medewerker (logistiek) ben je natuurlijk klantgericht en dienstverlenend ingesteld. Dit combineer je met interesse in de logistiek en/of douanedocumentatie. Hiernaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding;
  • Communicatief sterk in de Nederlandse & Engelse taal;
  • Je hebt (stage-)ervaring in de IT en bij voorkeur met/in de logistieke branche;
  • Heb je ervaring als bijvoorbeeld Douanedeclarant en wil je jezelf verder ontwikkelen in de IT? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Aanbod

En wat bieden wij jou als IT Support Medewerker (Logistiek) bij Softpak in Ridderkerk?

  • Een interessante en veelzijdige baan met flexibele werktijden;
  • Mooie doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld in de richting van Consultant;
  • Een hele prettige werksfeer en betrokken collega’s;
  • Een zeer goed salaris, afhankelijk van jouw ervaring & leeftijd;
  • Uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak & goede pensioenregeling.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ direct reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu