Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Heb jij één tot twee jaar werkervaring in de IT en kan je niet wachten om meer te leren over het vak? Ga dan aan de slag als IT Assistent! Geen dag is hetzelfde en met name het adviseren en helpen van collega’s is wat jij graag doet. Je ondersteunt de IT Manager in de breedste zin van het woord en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie. Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer!

Organisatie

Je komt te werken bij een gezonde, groeiende & technische organisatie. Zij zijn fabrikant voor producten die toegepast worden in diverse sectoren zoals olie en gas, industrie, mijnbouw, scheepvaart en visserij. Service en kwaliteit zijn de basis van het succes van hun internationale onderneming, waarin wereldwijd ongeveer 170 collega’s actief zijn. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland waar 55 collega’s werkzaam zijn, verder zijn er vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Noorwegen en de Verenigde Staten. Ze hanteren een werkweek van 38,75 uur als fulltime dienstverband.

In de veelzijdige rol van IT Assistent ga je aan de slag op de locatie in Sliedrecht. Je werkt nauw samen met externe leveranciers en rapporteert aan de IT Manager. Er heerst een fijne, informele sfeer op de afdeling.

Functie

Als IT Assistent heb je een afwisselende baan, waarbij je de IT Manager ondersteunt in alle IT gerelateerde taken. Hierbij kan je denken aan de volgende verantwoordelijkheden:

 • Aanspreekpunt voor de helpdesk en collega’s. Je monitort de incidenten op het gebied van Windows en SAP en stuurt waar nodig, de helpdesk aan;
 • Het up-to-date houden van de lokale systemen. Waar nodig, verricht je nieuwe- of herinstallaties;
 • Assisteren bij het uitrollen van projecten, zoals de functionaliteiten van applicaties testen en het vervangen en vernieuwen van de IT-infrastructuur;
 • Coördineren van technisch onderhoud;
 • Optimaliseren van de processen.

Functie-eisen

Als aankomend IT Assistent heb jij een servicegerichte instelling en ben je communicatief sterk. Je kan goed zelfstandig werken, bent punctueel en hebt zin om veel te leren! Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4;
 • Brede IT-kennis en één tot twee jaar werkervaring op het gebied van computerreparatie of in een helpdeskfunctie;
 • Basiskennis van netwerken;
 • Goede kennis van Windows Server/Active Directory;
 • Je beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal.

Aanbod

En wat bieden wij jou als IT Assistent (junior) in Sliedrecht?

 • Een bruto maandsalaris tussen €2000,- en €2200,-, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding, opbouw van vakantiedagen én vakantiegeld;
 • Een leuke, fulltime baan bij een groeiende organisatie, waarbij je het eerste halfjaar op uitzendbasis werkt en daarna de mogelijkheid hebt om in dienst te treden bij jouw nieuwe werkgever.
 • Na indiensttreding val je onder de CAO Metalektro. Hierbij kan je rekenen op 8 % vakantietoeslag, 6% winstuitkering over bruto jaar salaris (mits de winst het toelaat), 27 vakantiedagen en 5 ADV dagen.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu