Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Ben jij altijd al goed met cijfers geweest, heb je oog voor detail en ben je analytisch sterk? Binnen deze sterk groeiende organisatie ga jij aan de slag op de locatie in Amersfoort als Interne Controller om de declaraties van zorgverzekerden te controleren, met betrekking tot bijvoorbeeld een fysiotherapeut of het ziekenhuis. Dit geeft jou de kans om zelfstandig aan de slag te gaan en het verschil te maken! Heb jij een hbo of wo diploma op zak? Lees dan snel verder.

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is actief in de financiële dienstverlening. Het is een informele organisatie waarin de medewerkers gestimuleerd worden en de ruimte krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen. Met ruim 250 collega’s zijn zij elke dag bezig om het makkelijker en beter te maken voor hun 300.000 klanten.

Er heerst een open & prettige werksfeer waarin ook ruimte is om gezellig met elkaar te lunchen in de mooie bedrijfskantine en op vrijdagmiddag de week af te sluiten met een borrel op het dakterras! Jij gaat als Interne Controller aan de slag op de afdeling Interne Controle in Amersfoort waarbij je voor 32 tot 40 uur in de week het team van acht directe collega’s gaat versterken.

Functie

Als Interne Controller draag je samen met het team verantwoordelijkheid voor de controle van gedeclareerde zorgkosten, van bijvoorbeeld een fysiotherapeut of ziekenhuis. Signaleer jij onvolkomenheden of fouten? Jij stapt makkelijk bij de desbetreffende collega binnen om jouw bevindingen terug te koppelen en te bespreken. Dit verwerk je in een rapport met de door jou uitgevoerde controles. Daarbij denk je na over het implementeren van maatregelen om fouten in de toekomst te kunnen voorkomen.

Samen met het team draag je bij aan een goedkeurende verklaring van de externe accountant. Dit maakt jou een belangrijke schakel tussen aanbieders, externe stakeholders en interne afdelingen. Doordat je werkt met diverse zorgsoorten, is iedere dag anders!

Functie-eisen

Als toekomstig Interne Controller ben jij communicatief sterk en heb je een flexibele instelling. Verder lever je met plezier een actieve bijdrage aan het behalen van jullie teamdoelstellingen. Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld richting Gezondheid en Leven of Master of Arts;
 • Je bent 32 of 40 uur per week beschikbaar;
 • Kennis, ervaring en affiniteit op het gebied van zorg of op het gebied van controle;
 • Je bent een procesdenker die heldere rapportages kan opstellen;
 • Heb je één tot twee ervaring opgedaan met interne controle? Dit is een pre.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Interne Controller in Amersfoort?

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 2400, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-urige werkweek, reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • Korting op verzekeringen en hypotheekadvies;
 • Een leuk en gedreven team;
 • Lekker en goedkoop (avond)eten in ons restaurant;
 • Gezellige borrels en bedrijfsfeestjes!

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie als Interne Controller in Amersfoort. Vul je gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Je sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu