Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Als International Sales Executive ben je samen met de International Sales Manager verantwoordelijk voor het succesvol en rendabel maken van jullie segment. Je bent niet bang om nieuwe of bestaande klanten aan de telefoon te overtuigen en je bent in staat om op alle niveaus binnen een organisatie te communiceren. Je bent ambitieus en enthousiast en dat straal je uit! Heb je een afgeronde hbo opleiding, spreek je uitstekend Engels en heb je daarnaast minimaal één jaar relevante commerciële werkervaring? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Organisatie

Je komt te werken bij een innovatief internationaal technisch bedrijf. Zij bedenken oplossingen voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie, recreatiebranche, openbare gebouwen en de maritieme sector.

Functie

Als International Sales Executive ben je samen met de Internationaal Sales Manager verantwoordelijk voor het succesvol en rendabel maken van jullie segment binnen de organisatie.

Geen dag is voor jou hetzelfde. Dagelijks heb je contact met de International Sales Manager om de belangrijke zaken te bespreken en de acties van de dag door te nemen. Daarin neem je een proactieve en ontzorgende houding richting de International Sales Manager die 75% van zijn tijd onderweg is. Jij maakt jezelf onmisbaar en zorgt ervoor dat de International Sales Manager in de positie komt dat hij of zij de opdracht kan closen.

Als International Sales Executive heb je onder andere de volgende taken en werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor acquisitie, je onderneemt acties om commerciële mogelijkheden om te zetten naar gesprekken;
 • Je verzorgt de offerte en zorgt ervoor dat de offerte wordt nagebeld;
 • Vanzelfsprekend ben je ook verantwoordelijk voor de administratieve handelingen in het ERP systeem (Navision);
 • Bij vragen ben je dusdanig op de hoogte, dat je zelfstandig de klant te woord kan staan;
 • Als de deal gesloten is, dan zorg je samen met de International Sales Manager voor de begeleiding tot na het project is opgeleverd;
 • Je treft voorbereidingen voor de zakenreizen van de International Sales Manager;
 • Je stelt samen met de afdeling marketing marketingplannen op en het bezoeken van internationale beurzen is ook onderdeel van je functie.

Functie eisen

Als International Sales Executive heb je het volgende te bieden:

 • Je beschikt over een hbo-opleiding, bij voorkeur in richting CE, BE of MER;
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur binnen een internationale projectenorganisatie;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en Duits. Spaans is een pré;
 • Je bent in staat om op alle niveaus binnen een organisatie te communiceren en mensen te overtuigen;
 • Je bent proactief, commercieel, in staat om overzicht te houden en goed te plannen.
 • Je bent niet bang om nieuwe of bestaande klanten aan de telefoon te overtuigen;
 • Tot slot ben je ambitieus en enthousiast en dat straal je uit!

Aanbod

En wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een internationale organisatie met focus op innovatie met veel jonge en enthousiaste medewerkers. Als International Sales Executive heb je een dynamische functie binnen een innovatieve, groeiende en creatieve organisatie met een goed salaris tussen de €2500,- en €3000,- bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring) en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Lisanne Volkers.

M: 06-21370819 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: lisanne@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu