Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Heb je affiniteit met de machinebouw, ben je technisch aangelegd en vind je het leuk om te werken aan mooie internationale projecten in Europa? Dan is deze functie bij ICS Spiral Freezers jou op het lijf geschreven! Als Inbedrijfsteller Internationaal ben je volledig verantwoordelijk voor je ‘eigen’ project ten aanzien van montage/ en of het inbedrijfstellen van machines. In deze functie ben je voor 60% (maximaal drie weken achtereen) werkzaam in het buitenland. Meer weten? Lees dan snel verder!

Organisatie

ICS Spiral Freezers is al meer dan 16 jaar een toonaangevende leverancier voor installaties voor het rijzen, koelen en invriezen van voedingsmiddelen zoals brood, vis, vlees en ijs. Vanuit het hoofdkantoor in Dordrecht, met een eigen ontwerp-, productie- en pre-assemblage afdeling, worden de installaties wereldwijd verscheept en aansluitend geïnstalleerd.

In totaal werken er zo’n 15 collega’s bij ICS Spiral Freezers. Je wordt intern goed opgeleid om uiteindelijk samen met collega’s en lokale monteurs de projecten succesvol af te ronden.

Functie

Als Inbedrijfsteller Internationaal (machinebouw) ben jij, samen met collega’s en lokale monteurs, verantwoordelijk voor je ‘eigen’ project ten aanzien van de montage en/of het inbedrijfstellen van een machine bij de klant. De klanten bevinden zich voornamelijk in Europa (met name Frankrijk, Spanje, Engeland, Zweden en Zwitserland). Je controleert de machine voordat deze naar de klant wordt verscheept. Samen met de Projectleider stel je een planning op en zorg je voor alle voorbereidingen als het gaat om personeel en materieel.

Als het om een klein project gaat, zorg je er zelf voor dat de machine bij de klant in bedrijf wordt gesteld en goed functioneert. Bij een grotere klus stuur je een team met vakspecialisten aan om zo te zorgen voor een perfect eindresultaat. Heb jij goede ideeën ten aanzien van het proces? Adviezen zijn altijd welkom! Door de korte lijnen binnen het bedrijf en de platte organisatiestructuur is het mogelijk om snel en efficiënt te communiceren.

Kortom, jij bent een belangrijke schakel bij het installeren en/of opleveren en inbedrijfstellen van machines bij de klant. Een functie met veel afwisseling, uitdaging en doorgroeimogelijkheden!

Functie-eisen

Als Inbedrijfsteller Internationaal (machinebouw) herken jij jezelf in het onderstaande profiel;

 • Je hebt een technische afgeronde mbo-opleiding;
 • Ervaring in de machinebouw is een grote pre (tekening lezen en recente laservaring).
 • Bereidheid om te reizen binnen Europa (ongeveer 60% van je tijd en maximaal 3 weken achtereen);
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan goed projectmatig werken;
 • Flexibele houding ten aanzien van werk- en reistijden;
 • Leidinggevende capaciteiten en/of ambities voor het aansturen van je team vakspecialisten.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Inbedrijfsteller Internationaal (machinebouw)?

 • Je treedt direct in dienst bij ICS Spiral Freezers;
 • Een mooi marktconform salaris tussen de €3000 en €4200 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Naast dit salaris heb je ook recht op aanvullende toeslagen en overwerkpercentages;
 • Je hebt 38 vrije dagen (waarvan 13 ADV);
 • Ruimte voor het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Je ontvangt een volledig uitgeruste servicebus, een laptop en telefoon;
 • En natuurlijk een hele mooie uitdaging binnen een groeiend & gezond bedrijf.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu