Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

HR Business Partner (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Als HR Business Partner ga je de uitdaging aan om binnen een innovatieve en groeiende organisatie jouw bijdrage te leveren op zowel strategisch als tactisch niveau. Je hebt een verantwoordelijke functie en je pakt jouw rol in vernieuwende HR-projecten. Ook is het jouw uitdaging om de juiste mensen op de juiste plekken binnen te halen en te houden. Heb jij oog voor talent en ben jij de enthousiaste HR Business Partner die deze groeiende organisatie naar het volgende niveau gaat tillen? Dan komen we graag in contact!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een groeiende handelsorganisatie in de FMCG branche die producten levert aan met name de retail- en de foodsector. Binnen de organisatie heerst een sterke no-nonsense en hands-on mentaliteit.

Waarden zoals passie en loyaliteit staan hoog in het vaandel en daarmee ook de ontplooiing van hun medewerkers; zodat ook jij als HR Business Partner voldoende ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en uit te dagen! In totaal krijg je er zo’n 450 collega’s bij.

Je werkt nauw samen met drie collega HR Business Partners en twee HR Adviseurs. Het betreft een functie van 32 tot 40 uur in de week en je legt verantwoording af aan de HR Manager.

Functie

Als HR Business Partner heb je een bedrijfskundige blik en is het geven van gevraagd én ongevraagd advies is voor jou vanzelfsprekend. Vanuit jouw rol heb je zowel een strategische als tactische focus, hiermee lever je een bijdrage aan het bouwen en veder ontwikkelen van de organisatie.

Je bent verantwoordelijk voor innovatieve HR-projecten, zoals talentontwikkeling, coaching trajecten, branding én onboarding van nieuwe collega’s. Ook adviseer je de managers over bijvoorbeeld formatieplanning en ontwikkeling. Verder ligt er een uitdaging om de processen en personeelsplanningen te optimaliseren en ben jij verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuw personeel. Jij bent voornamelijk te vinden op de vestiging in de Hoeksche Waard, maar reist af en toe ook naar andere locaties in de regio.

Functie-eisen

Altijd het beste uit jezelf en anderen halen, dat is wat jou motiveert! Met jouw scherpe blik observeer je wat er om je heen gebeurt en maak je op een prettige manier bespreekbaar wat er nodig is om de collega’s en de organisatie naar een hoger plan te tillen. Verder herken jij jezelf als HR Business Partner in het volgende profiel:

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van HRM;
  • Minimaal vijf jaar werkervaring in een rol als Senior HR Adviseur of HR Business Partner;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent 32 tot 40 uur in de week beschikbaar.

Aanbod

Als HR Business Partner in de regio Hoeksche Waard ga je aan de slag in een brede, verantwoordelijke HR functie waarbij je de mogelijkheid krijgt om uitdagende projecten op te pakken en ideeën in de praktijk kunt brengen. Omdat deze professionele en toekomstgerichte werkgever in de FMCG branche volop ontwikkelt, krijg jij alle mogelijkheden om hierin mee te groeien. Verder kun je rekenen op het volgende:

  • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris van maximaal €4800,- afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een winstdeling, pensioenregeling, 27 vakantiedagen (op basis van fulltime) en personeelskorting op het hele assortiment;
  • Samenwerken met leuke en gedreven collega’s in een prettige en informele werksfeer.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul je gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Je sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen. #prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu