⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Kan jij als geen ander de wensen van de klant vertalen naar passende oplossingen? Krijg jij energie van projectmatig werken? Heb je een hbo-opleiding in de richting van elektrotechniek, heb je al minimaal vijf jaar relevante werkervaring opgedaan en ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Dan is deze functie als Hardware Engineer écht iets voor jou. Lees nu snel verder voor meer details!

Organisatie

Het bedrijf waarin je aan de slag gaat is een elektrotechnische dienstverlener op het gebied van industriële automatisering. Ze zijn gespecialiseerd in het turn-key opleveren van elektrotechnische besturing voor machines en apparaten die toegepast worden binnen de voeding-, logistiek- en maritieme sector.

Het is een jong, groeiend bedrijf en bestaat uit ongeveer 20 werknemers. Het enthousiaste en dynamische team waarin je komt te werken valt onder de afdeling Engineering en bestaat uit zeven Hardware Engineers en een Planner/Coördinator.

Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en biedt voldoende gelegenheid om te parkeren. Doordat je je werkdag mag beginnen tussen 7:00 uur en 8:30 uur, heb je de ruimte om je tijd flexibel in te delen.

Functie

Wanneer jij de wens van een klant vertaalt in een ontwerp, ben jij op je allerbest. Als Hardware Engineer vormt jouw ontwerp de basis, van het bestellen van de juiste producten tot de daadwerkelijke bouw van het product. Jij weet dat je precies te werk moet gaan om ervoor te zorgen dat alle afdelingen voorzien zijn van de benodigde informatie. Met jouw passie voor techniek vind je niets leuker dan het omzetten van jouw kennis in toepasbare nieuwe ideeën, juist wanneer dit betekent dat je van de gebaande paden af moet wijken!

Functie eisen

Als Hardware Engineer herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een elektrotechnische richting;
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring bij voorkeur in de maritieme/offshore sector;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hecht grote waarde aan kwaliteitsnormen en streeft deze na.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

 • Een goed bruto maandsalaris op basis van jouw leeftijd en ervaring;
 • Een pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 24 vakantiedagen & 13 adv dagen;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Voldoende mogelijkheden om door te groeien.

Inlichtingen

Meer weten? Neem dan contact op met Lisanne Volkers!

(t) 06-21370819 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
(e) Lisanne@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.