Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Als gevorderd Assistent Accountant bij H&L Accountants kom je te werken bij een vooruitstrevend accountantskantoor. De werk-privé balans is hier uitstekend, je kan er flexibel werken en de lunch wordt dagelijks voor je geregeld. Als gevorderd Assistent Accountant analyseer je de periodieke resultaten en jaarcijfers en zorg je voor een goede verslaglegging richting de klant. Ook begeleid je de junior Assistent Accountants binnen het team en heb je een adviserende rol richting cliënten ten aanzien van de administratieve organisatie. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière binnen de accountancy? Dan komen we graag met je in contact!

Organisatie

H&L Accountants is opgericht in 2000 en inmiddels zijn zij met vier partners en in totaal zo’n 40 gedreven collega’s vanuit twee vestigingen actief.

Zij richten zich met name op klanten binnen specifieke branches in de retail. Binnen een van deze branches zijn zij inmiddels een bekende en toonaangevende speler geworden. Ze staan bekend om de kennis die zij delen met de diverse relaties op beurzen of tijdens seminars. De maandelijkse- en kwartaalcijfers worden altijd persoonlijk met de klant besproken, waardoor er intensief contact is met de klanten en er goede relaties ontstaan.

Functie

Als gevorderd Assistent Accountant bij H&L Accountants analyseer je de periodieke resultaten en jaarcijfers en zorg je voor een goede verslaglegging richting de cliënt. Ook begeleid je de junior Assistent Accountants binnen het team en heb je een adviserende rol richting cliënten ten aanzien van de administratieve organisatie. Verder heb je de volgende werkzaamheden:

  • Je verzamelt en ordent financiële gegevens en mutaties;
  • Gegevens controleer je op juistheid en actualiteit en je verwerkt deze gegevens in financiële administraties;
  • Je verzamelt en verwerkt informatie zorgvuldig in de aangifte omzetbelasting;
  • Alle benodigde informatie en gegevens verzamel, controleer en waar nodig corrigeer je en zet je om in periodieke rapportages en jaarrekeningen.

Functie-eisen

Jij bent als gevorderd Assistent Accountant bij H&L Accountants een echte teamspeler die van aanpakken weet. Je werkt accuraat en resultaatgericht en hebt een klantgerichte houding. Jouw communicatieve en sociale vaardigheden zijn uitstekend, waardoor je op de juiste manier (schriftelijk) communiceert met cliënten en contacten goed weet te onderhouden. Verder heb je:

  • Een (bijna) afgeronde SPD-opleiding of hbo Bedrijfseconomie / Accountancy;
  • Drie tot vijf jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met het aansturen van medewerkers;
  • Kennis van financiële administratie, economie & accountancy.

Aanbod

En wat bieden wij jou als gevorderd Assistent Accountant bij H&L Accountants?

Allereerst kom je te werken in een gezellig team bij een mooi en vooruitstrevend accountantskantoor. De werk-privé balans is hier uitstekend te noemen, er wordt met flexibele werktijden gewerkt en er worden regelmatig gezellige uitjes georganiseerd! De lunch wordt dagelijks voor je geregeld, je krijgt 24 vakantiedagen aangevuld met 5 adv-dagen en een studievergoeding.

Verder kun je rekenen op een mooi salaris tussen de € 2760 – €3680 (uiteraard afhankelijk van jouw opleiding en ervaring), een goede pensioenregeling, een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie als Gevorderd Assistent Accountant in Roosendaal. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen. #prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu