Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Senior Systeembeheerder – Hoeksche Waard

Introductie

Heb jij ervaring in de ICT en wil jij projectmatig werken aan het optimaliseren van de automatiseringsomgeving binnen een groeiende & innovatieve handelsorganisatie in de Hoeksche Waard? Ga dan aan de slag in deze vaste baan van Senior Systeembeheerder! In jouw nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor alle ICT-producten en ICT-infrastructuur van de locaties van Paardekooper Group. Interesse? We vertellen je graag meer!

(meer…)
IT Infrastructuur Specialist – Hoeksche Waard

Introductie

Werken aan de optimalisatie van een dynamische automatiseringsomgeving binnen een groeiende & innovatieve handelsorganisatie in de Hoeksche Waard? En heb jij ruime ervaring in de ICT, ben je daadkrachtig, communicatief sterk en bekend met projectmatig werken? In deze vaste baan van IT Infrastructuur Specialist ben je samen met twee directe collega’s hét aanspreekpunt over de ICT-producten en ICT-infrastructuur van de locaties van Paardekooper Group. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Key User ANVA – Barendrecht

Introductie

Heb jij oog voor details, talent voor het beheren van applicaties en wil je graag werken in teamverband? Ga dan de uitdaging aan als Key User in regio Barendrecht! Met jouw kennis van ANVA kun je rekenen op een veelzijdige functie in een leuk en gedreven team! Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer.

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu