Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Junior Projectmanager Scheepswerf (Duitsland) – Emmen

Ben jij op zoek naar een internationaal avontuur? En krijg jij een kick van werken onder tijdsdruk? Bolidt zoekt een Junior Projectmanager die op locatie in Duitsland verantwoordelijk is voor de mooie projecten die hier uitgevoerd worden!

In Papenburg, dicht tegen de Nederlandse grens, verlaten jaarlijks 2 á 3 enorme cruiseschepen de scheepswerf Meyer Werft. Bolidt voorziet deze cruiseschepen van duizenden vierkante meters kunststof; op zowel de buiten- en binnendekken als de balkons liggen de systemen van Bolidt.

Als Junior Projectmanager zorg je ervoor dat het project in delen en op tijd wordt opgeleverd. Ben jij de ondernemende avonturier die deze uitdaging graag aan gaat? Lees dan snel verder en wie weet sta jij binnenkort op de scheepswerf!

(meer…)
Projectleider (Junior) – Hoeksche Waard

Ben jij een techneut met organisatietalent en wil je de mooiste projecten realiseren? Heb jij een afgeronde technische hbo-opleiding en zoek je een leuke uitdaging binnen een groeiend internationaal bedrijf? Als Junior Projectleider draag je zorg voor een goede werkvoorbereiding en een strakke planning van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en je zorgt uiteindelijk dat de projecten tijdig worden afgerond met het oog op kosten- en kwaliteitsbewaking. Interesse? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)
Projectleider Scheepswerf Duitsland (Junior) – Groningen

Ben jij op zoek naar een internationaal avontuur? En krijg jij een kick van werken onder tijdsdruk? Bolidt zoekt een Junior Projectleider die op locatie in Duitsland verantwoordelijk is voor de mooie projecten die hier uitgevoerd worden!

In Papenburg, op een uur rijden van Groningen, verlaten jaarlijks 2 á 3 enorme cruiseschepen de scheepswerf Meyer Werft. Bolidt voorziet deze cruiseschepen van duizenden vierkante meters kunststof; op zowel de buiten- en binnendekken als de balkons liggen de systemen van Bolidt.

Als Junior Projectleider zorg je ervoor dat het project in delen en op tijd wordt opgeleverd. Ben jij de ondernemende avonturier die deze uitdaging graag aan gaat? Lees dan snel verder en wie weet sta jij binnenkort op de scheepswerf!

(meer…)
Projectleider – Hoeksche Waard

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Hou jij ervan om klanten te bezoeken, diverse afdelingen aan te sturen en het overzicht te bewaren? Als Projectleider heb je de verantwoordelijkheid over meerdere grote (internationale) projecten en coördineer je de werkzaamheden van je collega’s. Interesse? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)
Projectleider – Heinenoord

Als Projectleider leid je de internationale projecten van A-Z en krijg je natuurlijk energie van het behalen van projectdoelstellingen! Met jouw kennis van techniek sta jij stevig in je schoenen en kan jij precies aan de klant, het management en het personeel vertellen waar het op staat. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

(meer…)

Menu