Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Projectleider (beveiligingstechniek) – Rotterdam

Introductie

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en heb je interesse in alles wat met (beveiligings-)techniek te maken heeft? Dan zoeken we jou! Als Projectleider ben je van a tot z verantwoordelijk voor diverse grote en complexe projecten door heel Nederland, op het gebied van planning, kwaliteit en budget. Uiteraard kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een auto van de zaak. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Projectleider (bouw) – Maasdam

Introductie

Ben jij een ambitieuze professional in de bouw en zou je op termijn zelf eindverantwoordelijk willen zijn voor dit middelgrote bouwbedrijf? Voel je je thuis in een organisatie met de Hoeksche Waardse mentaliteit, waar werken en oplossingen altijd duurzaam en met de modernste middelen worden aangepakt? Wil jij als Projectleider meebouwen aan een mooie toekomst zowel voor de organisatie als voor jezelf?

Lees dan snel verder!

(meer…)
Bedrijfsleider (bouw) – Maasdam

Introductie

Ben jij een ambitieuze professional in de bouw en zou je op termijn zelf eindverantwoordelijk willen zijn voor dit middelgrote bouwbedrijf? Voel je je thuis in een organisatie met de Hoeksche Waardse mentaliteit, waar werken en oplossingen altijd duurzaam en met de modernste middelen worden aangepakt? Wil jij als Bedrijfsleider meebouwen aan een mooie toekomst zowel voor de organisatie als voor jezelf?

Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu