Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Junior Project Engineer – Oud Beijerland

Heb jij recent jouw mbo of hbo-opleiding richting techniek of IT afgerond en wil jij jezelf verder ontwikkelen in de projectbranche? Wij zoeken een Junior Project Engineer die betrokken wil zijn bij een aantal mooie projecten, voor onder andere multinationals en high-end organisaties. Wil jij, na een opleidingstraject, aan de slag in een afwisselende en uitdagende functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Projectleider – Hoeksche Waard

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Hou jij ervan om klanten te bezoeken, diverse afdelingen aan te sturen en het overzicht te bewaren? Als Projectleider heb je de verantwoordelijkheid over meerdere grote (internationale) projecten en coördineer je de werkzaamheden van je collega’s. Interesse? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)
Projectleider (Junior) – Hoeksche Waard

Ben jij een techneut met organisatietalent en wil je de mooiste projecten realiseren? Heb jij een afgeronde technische hbo-opleiding en zoek je een leuke uitdaging binnen een groeiend internationaal bedrijf? Als Junior Projectleider draag je zorg voor een goede werkvoorbereiding en een strakke planning van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en je zorgt uiteindelijk dat de projecten tijdig worden afgerond met het oog op kosten- en kwaliteitsbewaking. Interesse? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)
Projectleider Internationaal (aankomend) – Hendrik-Ido-Ambacht

Lijkt het jou wel wat om een nieuwe uitdaging aan te gaan in het buitenland? Bolidt zoekt een (junior) Projectleider die op locatie in Frankrijk verantwoordelijk is voor de mooie projecten die hier uitgevoerd worden!

In Saint-Nazaire, aan de westkust van Frankrijk, verlaten jaarlijks drie enorme cruiseschepen de scheepswerf STX France. Bolidt voorziet deze cruiseschepen van duizenden vierkante meters kunststof; op zowel de buiten- en binnendekken als de balkons liggen de systemen van Bolidt.

Als Projectleider zorg je ervoor dat het project in delen en op tijd wordt opgeleverd. Ervaring in een soortgelijke functie of in de branche is geen must, als je maar ondernemend bent en een avontuur als deze graag aan gaat!

Lees snel verder en wie weet sta jij binnenkort op de scheepswerf!

(meer…)
Internationaal Operations Manager (Scheepswerf Frankrijk) – Hendrik-Ido-Ambacht

Ben jij op zoek naar een internationaal avontuur? En krijg jij een kick van werken onder tijdsdruk? Bolidt zoekt een Operations Manager die op locatie in Frankrijk eindverantwoordelijk is voor de mooie projecten die hier uitgevoerd worden!

In Saint-Nazaire, aan de westkust van Frankrijk, verlaten jaarlijks drie enorme cruiseschepen de scheepswerf STX France. Bolidt voorziet deze cruiseschepen van duizenden vierkante meters kunststof; op zowel de buiten- en binnendekken als de balkons liggen de systemen van Bolidt.

Als Operations Manager zorg je ervoor dat het project in delen en op tijd wordt opgeleverd. Ben jij de ondernemende avonturier die deze uitdaging graag aan gaat? Lees dan snel verder en wie weet sta jij binnenkort op de scheepswerf!

(meer…)
Projectleider – Heinenoord

Als Projectleider leid je de projecten van A-Z en krijg je natuurlijk energie van het behalen van projectdoelstellingen! Met jouw kennis van techniek sta jij stevig in je schoenen en kan jij precies aan de klant, het management en het personeel vertellen waar het op staat. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

(meer…)

Menu