Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Logistiek Coördinator – Hoeksche Waard

Ben jij een organisatorisch talent en vind jij het leuk om contacten te onderhouden? Heb jij mbo werk- en denkniveau en kennis van wet- en regelgeving inzake export en transport? Dan is deze uitdagende en afwisselende functie van Logistiek Coördinator jouw nieuwe uitdaging! Lees snel verder voor meer informatie.

(meer…)
Logistiek Coördinator – Ridderkerk

Als Logistiek Coördinator kom je te werken in een enthousiast team. Je gaat je bezig houden met de dagelijkse planning, orderverwerking en je bent hiermee de belangrijke schakel tussen jouw klanten en leveranciers. Ben jij de logistieke topper die we zoeken? Lees dan snel verder!

(meer…)
Logistiek Coördinator – Zwijndrecht

Als Logistiek Coördinator ben je verzekerd van een uitdagende baan! Je hebt een afwisselend takenpakket waarbij je verantwoordelijk bent voor de planning van transport, orderprocessing en de optimale voorraad van de grondstoffen. Maar daarnaast houd jij je ook bezig met taken die vallen binnen de customer service. Wil jij jezelf ontwikkelen en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Lees dan meer over deze functie!

(meer…)
Transportplanner (Horti) – Westland

Ben jij een zelfstandige Planner en kan jij snel schakelen binnen logistieke processen? Werk je graag in een dynamische omgeving en heb je ervaring in de Horti branche? Wij zoeken een Transportplanner die een belangrijke schakel is binnen de verpakkingsbranche. Herken jij jezelf hier in? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)
Junior Planner – Oud-Beijerland

Als toekomstig Planner zorg jij er samen met je collega’s voor dat Combinex blijft groeien! In deze functie ga je alle ins en outs leren over het plannen van transporten en ga jij veel kennis opdoen van de logistieke sector. Lijkt het je dus een mooie uitdaging om je carrière te starten in de logistiek en als Junior Planner aan de slag te gaan? Lees dan snel verder voor meer informatie!

(meer…)
Logistiek Talent – Oud-Beijerland

Als Logistiek Talent zorg je samen met collega’s voor het beheren van de goederenstroom en je controleert zendingen van leveranciers. Je doet voorstellen ter verbetering van de logistieke processen en bewaakt de voortgang. Je plaatst bestellingen, controleert de voorraden, verricht expeditiewerkzaamheden en je zorgt voor de benodigde documentatie. Ben jij praktisch ingesteld en heb je minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van logistiek? Lees dan snel verder!

(meer…)

Menu