Logistiek Talent – Oud-Beijerland

Als Logistiek Talent zorg je samen met collega’s voor het beheren van de goederenstroom en je controleert zendingen van leveranciers. Je doet voorstellen ter verbetering van de logistieke processen en bewaakt de voortgang. Je plaatst bestellingen, controleert de voorraden, verricht expeditiewerkzaamheden en je zorgt voor de benodigde documentatie. Ben jij praktisch ingesteld en heb je minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van logistiek? Lees dan snel verder!

(meer…)

Planner Internationaal Transport – Middelharnis

Als Planner Internationaal Transport kom je te werken bij een internationale logistieke vervoerder gespecialiseerd in droge, koel & vers ladingen. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het opzetten van een zo optimaal mogelijke planning. Wil je graag in een gezonde logistieke organisatie aan de slag? Lees dan snel verder!

(meer…)

Junior Planner – Oud-Beijerland

Heb jij onlangs je opleiding (mbo of hbo) afgerond en lijkt het je een mooie uitdaging om als Junior Planner in de logistiek aan de slag te gaan?

Als toekomstig Planner vervul je een belangrijke rol; jij bepaalt namelijk grotendeels hoe efficiƫnt en effectief Combinex opereert! In deze functie zorg jij er samen met je team voor dat de juiste levering op de afgesproken tijd en plaats aankomt. Je weet dus als geen ander hoe je deze leveringen zo effectief en efficiƫnt mogelijk van A naar B krijgt.

Lees snel verder voor meer informatie!

(meer…)