Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Service Coördinator – Rotterdam

Wil jij werken bij de wereldmarktleider in één van de leukste branches? Als Service Coördinator ben je de belangrijke schakel tussen de klant en de serviceorganisaties en ga je aan de slag binnen een enthousiast en gedreven team. In deze veelzijdige en internationaal georiënteerde functie ben je verantwoordelijk voor een correcte en klantgerichte opvolging van storingen en verzoeken tot onderhoud. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Logistiek Administratief Medewerker – Ridderkerk

Als Logistiek Administratief Medewerker kom je te werken in een enthousiast team met 15 betrokken collega’s. Je gaat je bezig houden met de dagelijkse planning en orderverwerking, hiermee ben je de belangrijke schakel tussen jouw klanten en de leveranciers. Ben jij de logistieke topper die we zoeken? Lees dan snel verder!

(meer…)
Planner Evenementen – Noord-Brabant

Als Planner Evenementen zorg jij dat elke collega weet wat hij moet doen, hoe het vervoer geregeld is en welke materialen er nodig zijn. Je bent samen met een enthousiast team van collega’s verantwoordelijk voor de planning van de mooiste events door heel Europa. Ben jij flexibel, enthousiast en klantgericht? Lees dan snel verder!

(meer…)
Logistiek Administratief Medewerker – Oud-Beijerland

Werk je graag met je handen en ben je administratief goed onderlegd? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Je zorgt voor het logistieke proces. Je beheert de goederenstroom en controleert de zendingen vanuit de leveranciers. Hierbij beheer je het materieel en gereedschappen en controleer je de magazijnbonnen en voorraden. Heb je minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding in logistieke richting? Lees dan snel verder!

(meer…)

Menu