Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Customer Service Medewerker – Oud-Beijerland

Ben jij commercieel ingesteld, energiek en doortastend? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de rol van Customer Service Medewerker ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de in- en verkoopondersteuning van de stores gericht op de retail en (non)foodsector. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.

(meer…)
Customer Service Medewerker (32-40 uur) – Amsterdam

Ben jij een teamplayer, positief ingesteld en wil je werken in de fitnessbranche? Werk je graag in een klein en enthousiast team waar hard werken en gezelligheid hand in hand gaan? In deze afwisselende functie als Customer Service Medewerker zorg je voor een uitstekende service en tevreden klanten! Iets voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

(meer…)
Aftersales & Service Medewerker – Ridderkerk

Voel jij je thuis binnen een groeiend, succesvol en innovatief bedrijf? En ben jij klant- & servicegericht, maar ook administratief sterk om alle informatie goed te verwerken? Wij zijn op zoek naar een fulltime Medewerker Aftersales & Service. Staat service bij jou hoog in het vaandel en kan je goed coördineren? Lees dan snel verder!

(meer…)

Menu