Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Logistiek Medewerker (2 ploegen) – Oud-Beijerland

Als Logistiek Medewerker ben je met een enthousiast team van zes collega’s verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande orders. Hiernaast ben je dagelijks bezig met het picken van orders en het intern verplaatsen van de goederen in het magazijn. Heb je al enige ervaring in het magazijn en ben je bereid te werken in een 2-ploegendienst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)
Administratief Logistiek Medewerker – Hoeksche Waard

Ben jij administratief sterk en word je enthousiast van een internationale handelsomgeving? Voor een dynamische handelsonderneming in voedingsmiddelensector zijn we op zoek naar een Administratief Logistiek Medewerker. Klinkt dit als een interessante uitdaging voor jou? Lees dan snel verder!

(meer…)
Assistent Bedrijfsleider (vaste baan) – Oud-Beijerland

Ben jij een echte aanpakker en vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn voor alle logistieke processen binnen de organisatie? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Als Assistent Bedrijfsleider ben je actief in de tuinbouwsector en heb je een breed takenpakket. Je sorteert en verpakt producten, hebt contact met transporteurs, zorgt voor een juiste arbeidsplanning en hebt veel contact met de verkoop. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Menu