Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Logistiek Medewerker Events – Steenbergen

Vind jij het leuk om mee te werken aan de mooiste evenementen en beurzen en ben jij een echte aanpakker? Als Logistiek Medewerker Events ben je samen met een enthousiast team van collega’s verantwoordelijk voor de op- en afbouw van de mooiste events door heel Europa. Ben jij flexibel, enthousiast en gedreven? Lees dan snel verder!

(meer…)
Evenementen Medewerker Logistiek – Rotterdam

Maandag tot en met woensdag Barcelona, woensdag tot en met vrijdag Parijs en in het weekend Madrid! Klinkt dit voor jou als muziek in de oren en ben jij een echte aanpakker? Als Evenementen Medewerker Logistiek ben je samen met een enthousiast team van collega’s verantwoordelijk voor de op- en afbouw van de mooiste events door heel Europa. Ben jij flexibel, enthousiast en gedreven? Lees dan snel verder!

(meer…)
Shovel Machinist (3 ploegendienst / Tijdelijk) – Moerdijk

Wil jij aan de slag bij een nieuw opgezet en innovatief productiebedrijf? Alles is nieuw, jouw shovel, het kantoor, de machines waarmee gewerkt wordt en je gaat ook aan de slag met allemaal nieuwe collega’s! Als Shovel Machinist zorg je dat alle interne transporten perfect verzorgd worden. Het gaan in eerste instantie om een periode van 6 maanden. Er is een mogelijkheid dat de arbeidsovereenkomst daarna nog met een periode van een jaar verlengd wordt.

(meer…)
Supply Chain Medewerker (tijdelijk) – Oosterhout

Als Supply Chain Medewerker ben je verantwoordelijk voor de levercondities, leverdatum, kostenbeheersing en volledigheid van leveringen. Ben jij een harde werker, maar vind je het ook fijn om plezier te maken tijdens je werk? Wij zijn op zoek naar een Supply Chain Medewerker die aan de slag gaat bij een internationale handelsorganisatie richting de retail. Heb jij logistieke werkervaring en klinkt het hebben van flexibele werktijden, sporten tussen je werkzaamheden en poolen in de kantine als jouw droomwerkgever? Solliciteer dan snel!

(meer…)

Menu