Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Administratief Medewerker Verzekeringen – Dordrecht

Ben jij recent afgestudeerd, klantgericht en administratief sterk? En wil jij jezelf graag verder ontwikkelen in een brede functie richting debiteurenbeheer binnen een jong en groeiend bedrijf in Dordrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van de financiële afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste Administratief Medewerker Verzekeringen. Heb jij recent een hbo- of wo-opleiding afgerond en ben je op zoek naar je eerste werkervaring in debiteuren? Lees dan snel verder!

(meer…)
Financieel Medewerker Vastgoed (32 uur) – Hoeksche Waard

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie voor 32 uur in de Hoeksche Waard? Ben jij integer en heb je een afgeronde financiële mbo-opleiding? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als Financieel Medewerker Vastgoed voer jij diverse financiële en administratieve taken uit met betrekking tot de onroerend goed portefeuille. Meer weten? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Financieel Medewerker – Dordrecht

Voel jij je thuis in een jonge, informele en groeiende organisatie? Heb jij een afgeronde financiële opleiding en krijg jij energie van het werken met cijfers? Ga dan aan de slag als Financieel Medewerker in Dordrecht!

Of je nu net je hbo-opleiding hebt afgerond, of een mbo 4 opleiding en enkele jaren werkervaring op zak hebt, jij bent van harte welkom in dit leuke team. Er heerst een prettige, open werksfeer en regelmatig worden er leuke uitjes georganiseerd. Daarnaast kun je rekenen op een goed salaris en aanvullende voorwaarden zoals korting op diverse verzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu