Assistent Financial Controller – Oud-Beijerland

Als Assistent Financial Controller ben jij samen met de IT & Finance Manager de sparringpartner voor de directie en medeverantwoordelijk voor de financiële positie van Combinex. Je stelt financiële en operationele dag-, week- en maandrapportages op en analyseert deze. Heb jij enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Lees dan snel verder voor meer informatie!

(meer…)

Interne Controller – Amersfoort

Ben jij altijd al goed met cijfers geweest, heb je oog voor detail en ben je analytisch sterk? Binnen deze sterk groeiende organisatie wordt een nieuwe afdeling opgezet om de inkoop van zorg te controleren. Dit geeft jou de kans om zelfstandig aan de slag te gaan en het verschil te maken! Heb jij een hbo-diploma op zak en kennis van controle of zorg? Ga aan de slag als Interne Controller!

(meer…)

Financieel Controller – Dordrecht

Ben je iemand die verder kijkt dan de cijfers? Ben je analytisch, oplossingsgericht en integer? En heb je zin om te werken bij één van de snelst groeiende organisaties binnen de financiële dienstverlening? Dan ben jij de nieuwe Financieel Controller die wij zoeken!

(meer…)