Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Customer Service Representative – Ridderkerk

We are looking for a full-time native English-speaking Customer Service Representative for a leading A-brand. You provide technical information, solve technical problems and coordinate with the installation team in the United Kingdom. Is English your native language and are you looking for a new challenge? Apply now!

(meer…)
Sales Engineer (Zuid-Holland) – Zuid-Holland

Heb jij affiniteit met techniek en combineer je dit moeiteloos met jouw commerciële instelling? Ga dan aan de slag bij KLINGER in Rotterdam! Als Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor relatiebeheer en het vergroten van het marktaandeel in Zuid-Holland. Door de grote diversiteit aan klanten is ieder gesprek een uitdaging op zich en richt jij je volledig op het totaal concept dat KLINGER te bieden heeft. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Customer Service Medewerker native Engels (32-40) – Barendrecht

Wij zijn op zoek naar een fulltime (near) native Engels sprekende Customer Service Medewerker voor een vooraanstaand A-merk. Je verstrekt technische informatie, lost technische problemen op en coördineert met het installatieteam in het Verenigde Koninkrijk. Is Engels jouw moedertaal, heb je een mbo- of hbo-diploma en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel!

(meer…)
Trader (32-40 uur) – Westland

Ga jij graag doelgericht en resultaatgericht aan de slag? En ben jij in een spilfunctie graag betrokken bij zowel het inkoop- als het verkoopproces? Als Trader ben je gegarandeerd van een uitdagende baan bij een professionele en nog steeds groeiende organisatie. Je krijgt alle ruimte om nieuwe ideeën en strategieën toe te passen in de dagelijks processen. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Inside Sales Medewerker – Hoeksche Waard

Jouw dag zit vol met uitdaging en je weet dan ook niet altijd hoe deze loopt. Jij bent als Inside Sales Medewerker namelijk hét aanspreekpunt voor de interne afdelingen, jouw collega’s in de buitendienst en de klanten. Samen met jouw enthousiaste collega’s zorgen jullie ervoor dat er aan de bestaande en nieuwe relaties gewerkt wordt. Voornamelijk houd jij je bezig met het adviseren van de klant over de producten en diensten die jullie bieden. Ben jij commercieel, servicegericht en heb je een sterke affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees hieronder snel verder voor meer informatie!

(meer…)
Accountmanager (Industriële Foodservice) – Westland

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Accountmanager in de buitendienst en heb je al enkele jaren commerciële werkervaring? Zoek dan niet verder! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het uitbouwen van bestaande (grote) accounts. Wij zijn op zoek naar een gedreven Accountmanager die het een mooie uitdaging vindt om de food industrie van de organisatie nóg verder op de kaart te gaan zetten!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst – Rotterdam

Heb jij technisch inzicht, gecombineerd met een commerciële en dienstverlenende houding? Dan is deze vacature bij KLINGER jou op het lijf geschreven! Als Commercieel Medewerker Binnendienst (Productgroep Afdichtingen) stel je offertes op, ondersteun je de vertegenwoordigers, bied je optimale service en ben je verantwoordelijk voor je eigen klanten! Wil je meer weten? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)
Menu