Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Customer Service Medewerker (32-40 uur) – Dordrecht

Introductie

Heb jij werkervaring in een dienstverlenende functie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Customer Service Medewerker waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze rol coördineer je het hele order tot cash proces. Je hebt veel contact met internationale klanten en leveranciers en verwerkt de administratie van de orders. Spreekt deze vacature in Dordrecht jou aan? Lees dan snel verder!

(meer…)
Accountmanager Binnendienst – Nijmegen

Introductie

Werk jij graag in een klein team met afwisselende werkzaamheden én genoeg ruimte om zelfstandig te werken? Ben jij een commercieel talent met aandacht voor de klant? Voor een dynamische organisatie in (non-)food en retail producten in de regio Nijmegen zijn wij op zoek naar een Accountmanager Binnendienst met een ondernemend karakter. Interesse? Lees snel verder voor meer informatie!

(meer…)
Customer Service Medewerker – Dordrecht

Introductie

Ben jij klantgericht, oplossingsgericht én wil je werken in een informele werkomgeving bij een organisatie in Dordrecht? Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor een correcte registratie van reparatieverzoeken en ben je het eerste aanspreekpunt voor jouw klant! Natuurlijk zorg jij ook voor een correcte planning van je collega’s, zodat de reparaties op tijd én naar tevredenheid worden uitgevoerd. Meer weten? Lees snel verder!

(meer…)
Sales Engineer (techniek) – Rotterdam

Introductie

Zoek jij een uitdagende binnendienst functie met focus op technisch advies? Dan is deze rol van Sales Engineer een mooie kans! Het team is hecht en de sfeer onderling goed. Je krijgt veel zelfstandigheid en vrijheid om jouw taken op te pakken. Je zoekt naar oplossingen die nodig zijn om de deal te sluiten en klanten zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast is er veel aandacht voor het investeren in kennis, zo worden er diverse trainingen aangeboden en kan je uiteraard rekenen op een gedegen inwerktraject. Het kantoor is ruimtelijk en modern ingericht, naast een inhoudelijke leuke job heb je dus ook een prettige werkomgeving.

Enthousiast geworden? Dan vertelt Annemieke je graag meer!

(meer…)
Backoffice Medewerker Export – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij het organisatietalent dat wij zoeken? Voel jij je thuis in een jong en dynamisch team? Als Backoffice Medewerker Export ga je aan de slag bij een vooruitstrevend internationaal bedrijf in de foodbranche. Hier is geen dag hetzelfde! In deze functie heb je veel contact met collega’s in het buitenland, want de producten gaan de hele wereld over. Je krijgt de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan en jouw ideeën in te brengen. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst – Dordrecht

Introductie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Na een uitgebreid inwerktraject ben je verantwoordelijk voor de klanten binnen jouw regio in hele uiteenlopende branches, zoals bijvoorbeeld de scheepvaart, industrie, chemie en food in Nederland. Je vindt het leuk om nieuwe prospects binnen te halen, deze te bezoeken en bestaande relaties uit te bouwen. Beschik je over hbo werk- en denkniveau en vind je het leuk om in een technische handelsorganisatie in Dordrecht de klanten te bedienen? Lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker (New Business) – Rotterdam

Introductie

Als Commercieel Medewerker (New Business) in Rotterdam krijg je een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en projecten in de tuinbouw. Je collega behandelt voor een groot gedeelte de bestaande klanten en jij bent voornamelijk actief in het binnenhalen van nieuwe klanten en het in kaart brengen van de markt. Met jouw commerciële instelling schroom je niet om de telefoon te pakken en uiteindelijk op locatie het project binnen te halen. Beschik je over hbo werk- en denkniveau, heb je affiniteit met de tuinbouw en ben je commercieel ingesteld? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu