Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Project Coördinator – Dordrecht

Als Project Coördinator zorg je voor de coördinatie van lopende internationale projecten en ben je de schakel tussen de klant, de accountmanager en de engineers die het systeem daadwerkelijk gaan implementeren. Jij zorgt voor de ondersteuning van de verkoopkantoren in het buitenland waar hard gewerkt wordt aan het op de markt brengen van recentelijk ontwikkelde, innovatieve producten. Een echte regelfunctie dus! Iets voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (Frans / Spaans) – Hoeksche Waard

Vind je het leuk om actief potentiële klanten te benaderen, krijg je een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en spreek je naast Nederlands en Engels ook Frans en/of Spaans? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Commercieel Medewerker Binnendienst benader je (potentiële) klanten, geef je snelle en scherpe offertes af en ben je aanspreekpunt voor vragen vanuit de klant. Iets voor jou? Lees snel verder en solliciteer direct!

(meer…)
Sales Engineer (Zuid-Holland) – Zuid-Holland

Heb jij affiniteit met techniek en combineer je dit moeiteloos met jouw commerciële instelling? Ga dan aan de slag bij KLINGER in Rotterdam! Als Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor relatiebeheer en het vergroten van het marktaandeel in Zuid-Holland. Door de grote diversiteit aan klanten is ieder gesprek een uitdaging op zich en richt jij je volledig op het totaal concept dat KLINGER te bieden heeft. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst – Moerdijk

Ben jij commercieel, resultaatgericht en klantvriendelijk? Denk je in oplossingen en laat je je niet snel uit het veld slaan? Voor een internationale organisatie in Moerdijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste Commercieel Medewerker Binnendienst! Lees hieronder snel verder.

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst – Hoeksche Waard

Ben jij een echte aanpakker met een commerciële instelling? Dan zoeken wij jou! In de veelzijdige functie van Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij de enige met deze functie en bouw je mee aan de verdere groei van dit innovatieve bedrijf. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Accountmanager (Industriële Foodservice) – Westland

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Accountmanager in de buitendienst en heb je al enkele jaren commerciële werkervaring? Zoek dan niet verder! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het uitbouwen van bestaande (grote) accounts. Wij zijn op zoek naar een gedreven Accountmanager die het een mooie uitdaging vindt om de food industrie van de organisatie nóg verder op de kaart te gaan zetten!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (Retail & Services) – Westland

Op zoek naar een eerste of tweede stap in je (commerciële) carrière? Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je gegarandeerd van een uitdagende baan bij een professionele en nog steeds groeiende organisatie. Je houdt je zowel bezig met het inkoop- en verkoopproces en bouwt een relatie op met bestaande en nieuwe klanten. Ook het voeren van prijsonderhandelingen met nieuwe leveranciers behoort tot jouw takenpakket. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

(meer…)
Menu