Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Accountmanager Binnendienst – Hoeksche Waard

Ben jij een commercieel talent met aandacht voor de klant en werk je graag met mooie grote namen? En heb je al een aantal jaren werkervaring in een binnendienstfunctie? Voor een klant in de Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar een Accountmanager Binnendienst met een ondernemend karakter! Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Accountmanager Binnendienst – Nijmegen

Werk jij graag in een klein team met afwisselende werkzaamheden én genoeg ruimte om zelfstandig te werken? Ben jij een servicegericht en commercieel talent met aandacht voor de klant? Voor een dynamische organisatie in non-food en retail producten in de regio Nijmegen zijn wij op zoek naar een Accountmanager Binnendienst met een ondernemend karakter! Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder!

(meer…)
Sales Assistant FMCG Frans – Hoeksche Waard

Ben jij commercieel en wil je graag in de FMCG branche werken? Dan is deze functie als Sales Assistant wellicht iets voor jou. Samen met zes collega’s ondersteun je als Sales Assistant de Accountmanagers en heb je veel klantcontact, met name in het Frans. Heb jij een afgeronde hbo-opleiding, spreek jij vloeiend Frans en heb jij ervaring in de foodsector? Lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (Appendages) – Rotterdam

‘Geen dag is hetzelfde in mijn rol als Technisch Commercieel Medewerker bij Klinger zegt Jeroen en hij werkt er met veel plezier. ‘Het team waarin ik werk is leuk, we lachen heel wat af, maar voor mij steken de zelfstandigheid en vrijheid er bovenuit! Ik krijg alle ruimte om zelf naar oplossingen te zoeken die zaken nodig hebben. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in kennis. Behalve diverse trainingen in het inwerktraject, zijn er regelmatig trainingen om je kennis te vergroten. Ook bij de andere productgroepen ben je meer dan van harte welkom! Het kantoor is ruimtelijk en modern ingericht, naast een inhoudelijke leuke job heb je dus ook een prettige werkomgeving.”

Enthousiast geworden en wil je meer weten over werken bij Klinger? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)
Customer Service Medewerker (Food) – Dordrecht

Ben jij een teamplayer met commercieel inzicht en een sterke klant- en servicegerichte instelling? In de rol van Customer Service Medewerker ben je stressbestendig, flexibel en een echt organisatorisch talent. Herken jij jezelf in deze eigenschappen en spreek je naast Nederlands ook goed Engels? Dan is deze nieuwe functie in Dordrecht wellicht dé uitdaging voor jou. Lees snel verder voor meer informatie.

(meer…)
Junior Sales Medewerker (New Business) – Hoeksche Waard

Vind je het leuk om actief potentiële klanten te benaderen en krijg je een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten? Als Junior Sales Medewerker zorg jij voor New Business en draag je bij aan de groei van de organisatie! Iets voor jou? Lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker Recruitment (junior) – Hoeksche Waard

Ben jij toe aan je eerste of tweede stap in je carrière? Gezien de groei zoeken wij voor Lincks een Commercieel Medewerker Recruitment waarin je de mogelijkheid krijgt om door te groeien naar de rol van Recruiter of Accountmanager! Je hebt een zelfstandige functie en krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, eventueel in een buitendienstfunctie. Binnen deze veelzijdige rol krijg je de ruimte om te ondernemen. Als Commercieel Medewerker Recruitment ga je op zoek naar kansen in de markt, leg je contacten met bedrijven, maak je afspraken en ga je op zoek naar de juiste kandidaat! Meer weten? Lees snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu