Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Sales Assistant – Nijmegen

Introductie

Werk jij graag in een klein team met afwisselende werkzaamheden én genoeg ruimte om zelfstandig te werken? Ben jij een servicegericht en commercieel talent met aandacht voor de klant? Voor een dynamische organisatie in non-food en retail producten in de regio Nijmegen zijn wij op zoek naar een Sales Assistant met een ondernemend karakter! Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (Frans) – Delft

Introductie

Ga jij graag doelgericht en resultaatgericht aan de slag? En ben jij in een spilfunctie graag betrokken bij zowel het inkoop- als het verkoopproces? Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je gegarandeerd van een uitdagende baan bij een professionele en nog steeds groeiende organisatie. Je krijgt alle ruimte om nieuwe ideeën en strategieën toe te passen in de dagelijks processen. Spreek jij, naast Nederlands, ook Frans en ben je enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst – Rotterdam

Introductie

Zoek jij een uitdagende binnendienst functie met focus op technisch advies? Dan is de rol van Technisch Commercieel Medewerker bij Klinger een mooie kans! Het team is hecht en de sfeer onderling goed. Je krijgt veel zelfstandigheid en vrijheid om jouw taken op te pakken. Je zoekt naar oplossingen die nodig zijn om de deal te sluiten en klanten zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast is er veel aandacht voor het investeren in kennis, zo worden er diverse trainingen aangeboden en kan je uiteraard rekenen op een gedegen inwerktraject. Het kantoor is ruimtelijk en modern ingericht, naast een inhoudelijke leuke job heb je dus ook een prettige werkomgeving.

Enthousiast geworden en wil je meer weten over werken bij Klinger? Lees dan snel verder!

(meer…)
Recruiter – ‘s-Gravendeel / Barendrecht

Introductie

Gezien de groei zoeken wij voor Lincks een Recruiter! Je hebt een zelfstandige functie en krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, eventueel in een buitendienstfunctie. Binnen deze veelzijdige functie krijg je de ruimte om te ondernemen. Als Recruiter ga je op zoek naar kansen in de markt, leg je contacten met bedrijven, maak je afspraken en ga je op zoek naar de juiste kandidaat! Meer weten? Lees snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu