Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Accountmanager (Gelderland) – Gelderland

Ben jij gedreven, heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en krijg jij een kick van het geven van een passend advies? Heb jij recent je (commerciële) hbo- of wo-opleiding afgerond en ben je woonachtig in de provincie Gelderland? Dan is deze uitdagende functie als Accountmanager jou op het lijf geschreven! Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en groeit door naar een rol waarin jij verantwoordelijk bent voor alle nieuwe en bestaande klanten in jouw regio. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

(meer…)
Accountmanager (Limburg) – Limburg

Ben jij gedreven, heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en krijg jij een kick van het geven van een passend advies? Heb jij recent je (commerciële) hbo- of wo-opleiding afgerond en ben je woonachtig in de provincie Limburg? Dan is deze uitdagende functie als Accountmanager jou op het lijf geschreven! Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en groeit door naar een rol waarin jij verantwoordelijk bent voor alle nieuwe en bestaande klanten in jouw regio. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

(meer…)
Accountmanager (Internationaal) – Rotterdam

Als Accountmanager opereer je in een groeiende, internationale markt en heb je veel kansen om het netwerk verder uit te breiden. Dit komt met jouw commerciële instelling en interesse in de techniek zeker goed! Met regelmaat ben jij daarom ook in het buitenland bij klanten te vinden. Heb jij ervaring in de maritieme of offshore branche en toe aan een nieuwe uitdaging in de regio Rotterdam waarbij je kan rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Accountmanager Binnendienst – Dordrecht

Als Accountmanager Binnendienst krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Na een uitgebreid inwerktraject ben je verantwoordelijk voor de klanten binnen jouw regio in hele uiteenlopende branches, zoals bijvoorbeeld de scheepvaart, industrie, chemie en food. Je bent een echte verbinder en bouwt aan langdurige relaties. Hiernaast ga je ook actief op zoek naar nieuwe klanten. Beschik je over hbo werk- en denkniveau en heb je minimaal drie jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Accountmanager (food) – Breda

In deze veelzijdige functie van Accountmanager werk je samen met twee collega Accountmanagers, waarbij jij verantwoordelijk bent voor onder andere de Duitse markt. Je gaat op pad naar klanten en bezoekt beurzen, met acquisitie als focus. Dit internationale familiebedrijf heeft een eigen productie in de food en aantoonbare interesse in deze branche is dan ook een must. Heb jij daarnaast hbo werk- en denkniveau en spreek je naast Nederlands en Engels ook vloeiend Duits? Dan zoeken we jou!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu