Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Accountmanager (Nederland) – Dordrecht

Ben jij die Accountmanager die de recent ontwikkelde, innovatieve producten op de markt gaat brengen en daarmee de Nederlandse markt gaat veroveren? Jij weet met jouw ervaring, creativiteit en commerciƫle drive deze nieuwe producten op de juiste manier in de markt te introduceren en bent daarmee een belangrijk onderdeel van het succes van de organisatie. Van marktonderzoek tot het vertalen van de vraag van de klant naar een concrete oplossing en het uiteindelijk sluiten van de deal; jij bent eindverantwoordelijke voor het gehele traject! Klinkt dit als een mooie uitdaging voor jou? Lees dan snel verder voor meer informatie!

(meer…)
Accountmanager (New Business) – Rotterdam

Ben jij de verbinder die wij zoeken? Als Accountmanager New Business bij GNB Industrial Power heb jij een uitdagende, verantwoordelijke en veelzijdige baan. Je beheert een eigen klantenbestand, benadert en bezoekt actief prospects en onderhoudt goed contact met bestaande klanten. Denk jij in oplossingen en heb je affiniteit met techniek? Lees dan snel verder!

(meer…)
Accountmanager Binnendienst – Dordrecht

Wil jij een leuke baan in een jonge en bruisende organisatie? Ben je ondernemend en vind je het leuk om internationale contacten te hebben? Dan is de rol van accountmanager binnendienst bij onze klant misschien wel de nieuwe baan die jij zoekt.

(meer…)

Menu