Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Senior Accountmanager – Oud-Beijerland

Ben jij communicatief vaardig en werk jij graag klant- en resultaatgericht? Heb jij affiniteit met techniek en ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Senior Accountmanager die op een proactieve wijze de klantenportefeuille beheert. Ben jij benieuwd naar de functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Relatiebeheerder Horeca (Zuid-Holland/Zeeland) – Rotterdam

Word jij blij van het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties? Vind jij het leuk om te zorgen voor een glimlach bij de klant? Voor een vooraanstaand merk in de foodbranche zijn wij op zoek naar een Relatiebeheerder die aan de slag gaat in de regio Zuid-Holland en Zeeland. Is deze vacature voor jou weggelegd? Solliciteer dan snel!

(meer…)
Accountmanager Horeca (regio Noord-Holland) – Amsterdam

Zit ondernemerschap in jouw DNA en word jij blij van netwerken? Krijg jij energie van het behalen van doelstellingen en zorg jij voor een glimlach op het gezicht van een klant? Voor een vooraanstaand merk in de foodbranche zijn wij op zoek naar een Accountmanager die aan de slag gaat in de regio Noord-Holland. Enthousiast? Solliciteer dan snel!

(meer…)
Accountmanager Binnendienst – Dordrecht

Wil jij een leuke baan in een groeiende, technische organisatie? Heb jij een afgeronde commerciële opleiding op (minimaal) mbo-niveau, spreek je goed Engels en ben jij toe aan een tweede of derde stap? Lees dan snel meer over de functie van Accountmanager Binnendienst!

(meer…)

Menu