Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Accountmanager (food) – Breda

Introductie

In deze veelzijdige functie van Accountmanager werk je samen met twee collega Accountmanagers, waarbij jij verantwoordelijk bent voor onder andere de Duitse markt. Je gaat op pad naar klanten en bezoekt beurzen, met acquisitie als focus. Dit internationale familiebedrijf heeft een eigen productie in de food en aantoonbare interesse in deze branche is dan ook een must. Heb jij hbo werk- en denkniveau en spreek je naast Nederlands en Engels ook vloeiend Duits? Dan zoeken we jou!

(meer…)
Accountmanager Duitsland – Dordrecht

Introductie

Ben jij commercieel gedreven en spreek je uitstekend Nederlands en Duits? Heb jij een afgeronde hbo-opleiding waarin je veel hebt geleerd over commercie en logistiek? Dan is deze uitdagende functie als Accountmanager in de chemie jou op het lijf geschreven! Je krijgt de mogelijkheid te groeien in een rol waarin jij binnendienst taken combineert met het bezoeken van klanten en prospects in Duitsland. Meer weten? Lees dan verder!

(meer…)
Accountmanager Italië – Dordrecht

Introductie

Ben jij commercieel gedreven en spreek je uitstekend Nederlands en Italiaans? Heb jij een afgeronde hbo-opleiding waarin je veel hebt geleerd over commercie en logistiek? Dan is deze uitdagende functie als Accountmanager in de chemie jou op het lijf geschreven! Je krijgt de mogelijkheid te groeien in een rol waarin jij binnendienst taken combineert met het bezoeken van klanten en prospects in Italië. Meer weten? Lees dan verder!

(meer…)
Junior Accountmanager – Hoeksche Waard

Introductie

Als Junior Accountmanager ga je aan de slag in een start-up binnen een snelgroeiend innovatief bedrijf in de Hoeksche Waard. In deze veelzijdige functie bezoek je bestaande en nieuwe klanten, stel je offertes op en houd je de markt nauwlettend in de gaten. Heb je een afgeronde hbo-opleiding en je eerste commerciële werkervaring op zak? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven!

(meer…)
Accountmanager (Techniek) – Rotterdam

Introductie

Ben jij de verbinder die wij zoeken? Als Accountmanager bij GNB/Exide Technologies voor heel Nederland heb jij een uitdagende, verantwoordelijke en veelzijdige baan. Je beheert een eigen klantenbestand, benadert en bezoekt actief prospects en onderhoudt goed contact met bestaande klanten. Uiteraard kun je hiervoor rekenen op een mooi bruto maandsalaris én je valt onder de aanvullende voorwaarden van de CAO Metaaltechniek. Denk jij in oplossingen en heb je affiniteit met techniek? Lees dan snel verder!

(meer…)
Accountmanager Bouw – Amsterdam

Introductie

Ben jij gedreven, heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en krijg jij een kick van het geven van een passend advies? Heb jij je (commerciële) hbo- of wo-opleiding afgerond, ben je woonachtig in de regio Amsterdam en heb je ervaring in de bouw? Dan is deze uitdagende functie als Accountmanager jouw op het lijf geschreven! Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en groeit door naar een rol waarin jij verantwoordelijk bent voor alle nieuwe en bestaande klanten in jouw regio. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

(meer…)
Accountmanager Bouw – Dordrecht

Introductie

Ben jij gedreven, heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en krijg jij een kick van het geven van een passend advies? Heb jij je (commerciële) hbo- of wo-opleiding afgerond, werkervaring in de bouw en ben je woonachtig in de regio Dordrecht? Dan is deze uitdagende functie als Accountmanager jou op het lijf geschreven! Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en groeit door naar een rol waarin jij verantwoordelijk bent voor alle nieuwe en bestaande klanten in jouw regio. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu