Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Commercieel Adviseur Zakelijk (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en commercieel uitgedaagd worden? Ga dan aan de slag bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam en omstreken! In jouw nieuwe baan van Commercieel Adviseur Zakelijk bekleed je een adviserende en klantgerichte rol, waarbij jij het aanspreekpunt bent voor klanten met betrekking tot (schade) verzekeringen. Interesse? Kirsten vertelt je graag meer!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst Particulier (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij klantgericht en krijg jij energie van het behandelen en oplossen van commerciële vraagstukken? Als Commercieel Medewerker Binnendienst Particulier heb je een gevarieerd takenpakket, zo ben jij het aanspreekpunt voor veel relaties, klanten en cliënten die jij uiterst klantvriendelijk en professioneel te woord staat. Enthousiast? Lees dan snel verder.

(meer…)
Accountmanager Verzekeringen – Hoeksche Waard

Introductie

Weet jij klanten aan je te binden door jouw enthousiaste en deskundige manier van adviseren? Heb jij commerciële werkervaring in de verzekeringsbranche en ben jij opzoek naar een uitdagende en brede functie met veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid waarbij je met regelmaat bij de klant te vinden bent? Bekijk dan deze vacature van Accountmanager Verzekeringen eens!

(meer…)
Beurs Medewerker – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij daadkrachtig en een kei in het opstellen van offertes? Ben jij toe aan een tweede stap in jouw carrière? Als Beurs Medewerker onderhoud jij contacten met klanten en behandel jij schadedossiers. Als Beurs Medewerker kom je te werken bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam en omstreken. Enthousiast? Lees dan verder!

(meer…)
Schadebehandelaar – Hoeksche Waard

Introductie

Elke schade zie jij als een nieuw project waarbij jij grondig te werk gaat! Als Schadebehandelaar in de Hoeksche Waard zorg je er met jouw inlevingsvermogen en daadkracht voor dat de schadeclaims zo goed mogelijk worden afgewikkeld. Ben jij in het bezit van Wft Basis en Schade Zakelijk en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan direct!

(meer…)
Medewerker Polisadministratie (fulltime) – Hoeksche Waard

Introductie

Voel jij je thuis in een administratieve spilfunctie? Als Medewerker Polisadministratie heb je een verantwoordelijke en veelzijdige baan binnen een informele en groeiende organisatie! Vanuit jouw rol hecht je waarde aan kwaliteit en ben je natuurlijk administratief sterk. En extra leuk, je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je Wft’s te behalen. Meer weten? Lees snel verder!

(meer…)
Commercieel Adviseur Binnendienst – Rotterdam

Introductie

Als Commercieel Adviseur Binnendienst ben jij klantgericht en krijg je energie van het behandelen en oplossen van commerciële vraagstukken. Jij bent het aanspreekpunt voor veel relaties en klanten die je natuurlijk vriendelijk en professioneel te woord staat. Ben jij communicatief sterk en spreek je naast Nederlands (basis) Turks? Lees dan snel verder en ga dan aan de slag bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu