Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Junior Klantadviseur (hbo of wo starter) – Dordrecht

Heb jij recent je hbo of wo studie afgerond en vind je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden als starter belangrijk? Voor een groeiend & informele financiële dienstverlening in Dordrecht zoeken wij een oplossingsgerichte en communicatief sterke Klantadviseur! En dat is nog maar het begin van je carrière.. Meer weten? Lees snel verder!

(meer…)
Acceptant Zakelijk – Hoeksche Waard

Wil jij graag aan de slag in een commerciële rol op het gebied van schadeverzekeringen? Wij zijn op zoek naar een Acceptant Zakelijk voor een groot assurantiekantoor in de regio Rotterdam. Wil jij jezelf verder ontwikkelen en commercieel uitgedaagd worden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Schadebehandelaar – Dordrecht

Heb jij een eerste werkervaring in de schadebehandeling op zak? En ben jij servicegericht, oplossingsgericht en communicatief sterk? Je komt als Schadebehandelaar te werken bij één van de grootste en snelst groeiende organisaties binnen de financiële dienstverlening gevestigd in Dordrecht! Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder voor meer informatie!

(meer…)
Commercieel Adviseur Zakelijk (32-40 uur) – Rotterdam

Wil jij graag aan de slag in een adviserende en klantgerichte rol op het gebied van schade en inkomen? Wij zijn op zoek naar een Commercieel Adviseur Zakelijk voor een groot assurantiekantoor in Rotterdam. Wil jij jezelf verder ontwikkelen en commercieel uitgedaagd worden? Lees dan snel verder!

(meer…)

Menu