Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Commercieel Medewerker Verzekeringen (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij klantgericht en krijg jij energie van het behandelen en oplossen van commerciële vraagstukken? Als Commercieel Medewerker Verzekeringen heb je een gevarieerd takenpakket, zo ben jij het aanspreekpunt voor veel relaties, klanten en cliënten die jij uiterst klantvriendelijk en professioneel te woord staat. Enthousiast? Lees dan snel verder.

(meer…)
Hypotheek- en Financieel Adviseur (medior) – Dordrecht

Introductie

Voor een informeel assurantie- en adviesbureau in regio Dordrecht zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die het team van 15 collega’s als Hypotheek- en Financieel Adviseur gaat versterken. Door jouw ervaring als Hypotheek- en/of Financieel Adviseur weet je de particulieren en MKB-klanten zelfstandig en volledig te voorzien van een passend financieel advies. Kijk jij uit naar een volgende stap in jouw carrière? Lees dan de vacature en neem contact op voor meer informatie!

(meer…)
Medewerker Polisadministratie (fulltime) – Hoeksche Waard

Introductie

Voel jij je thuis in een administratieve spilfunctie? Als Medewerker Polisadministratie heb je een verantwoordelijke en veelzijdige baan binnen een informele en groeiende organisatie! Vanuit jouw rol hecht je waarde aan kwaliteit en ben je natuurlijk administratief sterk. En extra leuk, je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je Wft’s te behalen. Meer weten? Lees snel verder!

(meer…)
Schadebehandelaar (medior) – Hellevoetsluis

Introductie

Heb jij een aantal jaren werkervaring als Schadebehandelaar en wil je aan de slag in een informeel en gezellig team waar je jezelf verder kunt ontwikkelen? Jouw nieuwe werkgever is een middelgroot assurantiekantoor met relaties in de particuliere en zakelijke markt. Naast assurantiën, pensioenen en hypotheken is de organisatie ook actief op bancair gebied. Interesse? Neem contact op met Kirsten voor meer informatie!

(meer…)
Schadebehandelaar – Hoeksche Waard

Introductie

Elke schade zie jij als een nieuw project waarbij jij grondig te werk gaat! Als Schadebehandelaar in de Hoeksche Waard zorg je er met jouw inlevingsvermogen en daadkracht voor dat de schadeclaims zo goed mogelijk worden afgewikkeld. Ben jij in het bezit van Wft Basis en Schade Zakelijk en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan direct!

(meer…)
Acceptant Zakelijk – Hoeksche Waard

Introductie

Wil jij graag aan de slag in een commerciële rol op het gebied van schadeverzekeringen? Wij zijn ter uitbreiding van het team op zoek naar een Acceptant Zakelijk voor een groot assurantiekantoor met de ambitie om te blijven groeien. Je gaat aan de slag binnen een informeel team in de Hoeksche Waard waarin je jezelf persoonlijk kunt ontwikkelen. Interesse? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu