Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Beurs Medewerker – Hoeksche Waard

Ben jij daadkrachtig en een kei in het opstellen van offertes? Ben jij toe aan een tweede stap in jouw carrière? Als Beurs Medewerker onderhoud jij contacten met klanten en behandel jij schadedossiers. Als Beurs Medewerker kom je te werken bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam en omstreken. Enthousiast? Lees dan verder!

(meer…)
Schadebehandelaar 32-40 uur – Dordrecht

Heb jij een eerste werkervaring als Schadebehandelaar op zak en heb je zin in een nieuwe uitdaging waar je direct een jaarcontract krijgt met uitzicht op een vast contract? Ben jij servicegericht, oplossingsgericht en communicatief sterk? Je komt als Schadebehandelaar te werken bij één van de grootste en snelst groeiende organisaties binnen de financiële dienstverlening gevestigd in Dordrecht! Lees hieronder verder voor meer informatie!

(meer…)
Specialist Fraude & Schade (32 tot 40 uur) – Dordrecht

Heb jij als Schadebehandelaar de ambitie om de stap te zetten naar Specialist in Fraudeonderzoek? In deze nieuwe functie bij dit mooie bedrijf in Dordrecht word jij verantwoordelijk voor het opsporen en bestrijden van fraude bij schadeclaims! Lees hieronder snel verder voor meer informatie.

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst Particulier (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Ben jij klantgericht en krijg jij energie van het behandelen en oplossen van commerciële vraagstukken? Als Commercieel Medewerker Binnendienst Particulier heb je een gevarieerd takenpakket, zo ben jij het aanspreekpunt voor veel relaties, klanten en cliënten die jij uiterst klantvriendelijk en professioneel te woord staat. Enthousiast? Ga dan aan de slag bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam! Nieuwsgierig naar de functie? Lees dan snel verder.

(meer…)
Schadebehandelaar – Hoeksche Waard

Elke schade zie jij als een nieuw project waarbij jij grondig te werk gaat! Als Schadebehandelaar bij deze persoonlijke en professionele organisatie wikkel je schades af in de volmacht en provinciaal. Met jouw inlevingsvermogen en daadkracht zorg jij ervoor dat de schadeclaims zo goed mogelijk worden afgewikkeld. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu