Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Volmachtbeheerder – Hoeksche Waard

Heeft het Volmachtbeheer voor jouw geen geheimen meer en zoek jij een nieuwe frisse werkomgeving waarin je je verder kan ontplooien? Dan ben jij degene die wij zoeken! Als Volmachtbeheerder bied jij ondersteuning bij het aanstellen van tussenpersonen en nieuwe volmachten. Ook denk jij mee bij ingewikkelde of bijzondere risico’s. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder voor meer informatie.

(meer…)
Senior Accountmanager Beurs & Volmacht – Hoeksche Waard

Heb jij al behoorlijk wat ervaring als Beursmakelaar opgedaan, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging als Senior Accountmanager Beurs & Volmacht? Bekijk dan de volgende vacature eens! Een uitdagende en brede functie met veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Lees gauw verder voor meer informatie!

(meer…)
Hypotheekadviseur – Rotterdam

Ben jij een echte Adviseur die graag inspeelt op de wensen van de klant? Als Hypotheekadviseur ben jij verantwoordelijk voor het geven van deskundige hypotheekadviezen aan zowel bestaande als nieuwe klanten. Heb jij hbo werk- en denkniveau en de een aantal Wft-diploma’s op zak? Ga dan aan de slag bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam! Lees snel verder!

(meer…)
Commercieel Adviseur Binnendienst – Hoeksche Waard

Ben jij klantgericht en krijg je energie van het behandelen en oplossen van commerciële vraagstukken? Als Commercieel Adviseur Binnendienst heb je een gevarieerd takenpakket. Zo ben jij het aanspreekpunt voor veel relaties en klanten die jij natuurlijk klantvriendelijk en professioneel te woord staat. Meer weten? Lees dan snel verder en ga dan aan de slag bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam!

(meer…)
Schadebehandelaar – Rotterdam

Elke schade zie jij als een nieuw project waarbij jij grondig te werk gaat! Als Schadebehandelaar zorg je er met jouw inlevingsvermogen en daadkracht voor dat de schadeclaims zo goed mogelijk worden afgewikkeld. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Pensioenconsultant (junior) – Rotterdam

Ben jij klaar voor een eerste stap in jouw carrière? Ben je communicatief sterk en vind je het belangrijk om jezelf te kunnen ontwikkelen? Als beginnend Pensioenconsultant verwerk je snel en accuraat mutaties en ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je kan rekenen op een goed bruto maandsalaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals korting op diverse verzekeringen. Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

(meer…)
Specialist Fraude & Schade (32 tot 40 uur) – Dordrecht

Heb jij als Schadebehandelaar de ambitie om de stap te zetten naar Specialist in Fraudeonderzoek? In deze nieuwe functie bij dit mooie bedrijf in Dordrecht word jij verantwoordelijk voor het opsporen en bestrijden van fraude bij schadeclaims! Lees hieronder snel verder voor meer informatie.

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu