Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

ICT Support Medewerker – Rotterdam

Ben jij op zoek naar een afwisselende en klantgerichte functie in een jonge en dynamische werkomgeving? En ben je een echte teamplayer en deins je niet terug voor verantwoordelijkheid? Als ICT Support Medewerker bij Bugs Business sta je klanten te woord, los je waar mogelijk samen met de klant het probleem op of zorg je ervoor dat een van de collega’s aan de oplossing kan werken! Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Specialist Fraude & Schade (32 tot 40 uur) – Dordrecht

Heb jij als Schadebehandelaar de ambitie om door te groeien naar Specialist in Fraudeonderzoek? In deze nieuwe functie bij dit mooie bedrijf in Dordrecht word jij verantwoordelijk voor het opsporen en bestrijden van fraude bij schadeclaims! Lees hieronder snel verder voor meer informatie.

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst Particulier (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Ben jij klantgericht en krijg jij energie van het behandelen en oplossen van commerciële vraagstukken? Als Commercieel Medewerker Binnendienst Particulier heb je een gevarieerd takenpakket, zo ben jij het aanspreekpunt voor veel relaties, klanten en cliënten die jij uiterst klantvriendelijk en professioneel te woord staat. Enthousiast? Ga dan aan de slag bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam! Nieuwsgierig naar de functie? Lees dan snel verder.

(meer…)
Hypotheekadviseur – Hoeksche Waard

Ben jij een echte adviseur die graag inspeelt op de wensen van de klant? Als Hypotheekadviseur ben jij verantwoordelijk voor het geven van deskundige hypotheekadviezen aan zowel bestaande als nieuwe klanten. Heb jij hbo+ werk- en denkniveau en de juiste Wft-diploma’s? Ga dan aan de slag bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam! Lees snel verder!

(meer…)
Schadebehandelaar – Hoeksche Waard

Elke schade zie jij als een nieuw project waarbij jij grondig te werk gaat! Als Schadebehandelaar bij deze persoonlijke en professionele organisatie wikkel je schades af in de volmacht en provinciaal. Met jouw inlevingsvermogen en daadkracht zorg jij ervoor dat de schadeclaims zo goed mogelijk worden afgewikkeld. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Schadebehandelaar – Dordrecht

Heb jij een eerste werkervaring in de schadebehandeling op zak? En ben jij servicegericht, oplossingsgericht en communicatief sterk? Je komt als Schadebehandelaar te werken bij één van de grootste en snelst groeiende organisaties binnen de financiële dienstverlening gevestigd in Dordrecht! Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder voor meer informatie!

(meer…)

Menu