Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Schadebehandelaar – Dordrecht

Introductie

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière als Schadebehandelaar? Breng jij minimaal drie jaar relevante werkervaring mee en ben je in het bezit van Wft Basis en Schade Particulier? Dan ben jij de oplossingsgerichte en communicatief sterke Schadebehandelaar die we zoeken!

Jouw kennis van wet- en regelgeving komt goed van pas wanneer je aan de slag gaat bij één van de grootste en snelst groeiende organisatie binnen de financiële dienstverlening. Naast het zelfstandig afhandelen van claims (multibranche), coach je ook de minder ervaren collega’s in dit vakgebied! Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder voor meer informatie!

(meer…)
Schadebehandelaar – Hoeksche Waard

Introductie

Elke schade zie jij als een nieuw project waarbij jij grondig te werk gaat! Als Schadebehandelaar in de Hoeksche Waard zorg je er met jouw inlevingsvermogen en daadkracht voor dat de schadeclaims zo goed mogelijk worden afgewikkeld. Ben jij in het bezit van Wft Basis en Schade Zakelijk en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan direct!

(meer…)
Schadebehandelaar (32-40 uur) – Middelharnis

Introductie

Heb jij een eerste werkervaring als Schadebehandelaar opgedaan en wil je aan de slag in een informeel, stabiel en gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je gaat aan de slag in een middelgroot assurantiekantoor met relaties in de particuliere en zakelijke markt. Naast het zelfstandig afhandelen van claims, krijg je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien richting Teamleider! Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Kirsten voor meer informatie!

(meer…)
Commercieel Medewerker Verzekeringen (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij klantgericht en krijg jij energie van het behandelen en oplossen van commerciële vraagstukken? Als Commercieel Medewerker Verzekeringen heb je een gevarieerd takenpakket, zo ben jij het aanspreekpunt voor veel relaties, klanten en cliënten die jij uiterst klantvriendelijk en professioneel te woord staat. Enthousiast? Lees dan snel verder.

(meer…)
Schadebehandelaar – Rotterdam

Introductie

Elke schade zie jij als een nieuw project waarbij jij grondig te werk gaat! Als Schadebehandelaar in Rotterdam zorg je er met jouw inlevingsvermogen en daadkracht voor dat de schadeclaims zo goed mogelijk worden afgewikkeld. Ben jij in het bezit van Wft Basis en Schade Zakelijk en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan direct!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu