Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Accountmanager Volmacht – Hoeksche Waard

Introductie

Heb jij je Wft Basis en Schade op zak en al werkervaring op het gebied van schadeverzekeringen opgedaan? Bekijk dan de volgende vacature in de Hoeksche Waard eens!

In deze uitdagende en brede functie van Accountmanager Volmacht krijg je veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid, daarbij kan je rekenen op een mooi salaris en goede aanvullende voorwaarden zoals een pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

(meer…)
Volmachtbeheerder – Hoeksche Waard

Introductie

Werken bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam en omstreken als Volmachtbeheerder? In deze verantwoordelijke en veelzijdige functie van Volmachtbeheerder bied jij ondersteuning bij het aanstellen van tussenpersonen en nieuwe volmachten en heb je aansturende, leidinggevende capaciteiten. Ook denk jij mee bij ingewikkelde of bijzondere risico’s. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder voor meer informatie.

(meer…)
Commercieel Adviseur Binnendienst – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij klantgericht en krijg je energie van het behandelen en oplossen van commerciële vraagstukken? Als Commercieel Adviseur Binnendienst heb je een gevarieerd takenpakket. Zo ben jij het aanspreekpunt voor veel relaties en klanten die jij natuurlijk klantvriendelijk en professioneel te woord staat. Meer weten? Lees dan snel verder en ga dan aan de slag bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam!

(meer…)
Acceptant Verzekeringen – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij daadkrachtig en een kei in het opstellen van offertes? Ben jij toe aan een tweede stap in jouw carrière? Als Beurs Medewerker onderhoud jij contacten met klanten en behandel jij schadedossiers. Als Beurs Medewerker kom je te werken bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam en omstreken. Enthousiast? Lees dan verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu