Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Engineer – Dordrecht

Introductie

In deze uitdagende rol van Engineer houd je je bezig met het ontwerpen van installaties, het maken van calculaties en adviseer je over duurzaamheid en kostenbesparende oplossingen. Daarnaast ga je met regelmaat met de Commercieel Directeur mee naar klanten door het hele land om tenders binnen te halen.

Voel jij je thuis in de installatietechniek en wil jij werken voor een hands-on organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, het bijkopen van extra vrije dagen én de mogelijkheid tot flexibel (thuis) werken? Dan zoeken we jou!

(meer…)
Service Monteur – Alblasserdam

Introductie

Heb jij al enige ervaring als Service Monteur en wil je aan de slag in een buitendienstfunctie in de regio Alblasserdam? In deze rol bestaan jouw werkzaamheden uit reparatie en onderhoud van intern transportmaterieel. Uiteindelijk krijg je een eigen bus om zelfstandig je werk te doen en langs de verschillende klanten te gaan. Daarnaast voer je licht administratieve taken uit, zoals servicerapporten en het bijhouden van de urenadministratie. Voel jij je thuis in een informele, no-nonsense cultuur en is dit iets voor jou? Lees dan snel verder en vergeet niet te solliciteren!

(meer…)
Tekenaar / Constructeur – Hoeksche Waard

Introductie

Wil jij werken in een gezellig team in een innoverende omgeving? Heb je werkervaring in de machinebouw én een opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Tekenaar / Constructeur ben jij verantwoordelijk voor het maken van de technische tekeningen. Vanuit een modern pand in de Hoeksche Waard ontwikkelen, produceren en leveren zij machines voor de voedselverwerkende industrie. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Technische Dienst Medewerker (vaste baan) – Hoeksche Waard

Introductie

Als Technische Dienst Medewerker zorg je samen met je collega’s voor het onderhoud en het verbeteren van het machinepark op elektrotechnisch en mechanisch gebied. Ben jij woonachtig in of rondom de regio Hoeksche Waard en heb je een afgeronde technische mbo-opleiding? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Je hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in verschillende vakgebieden, zoals Pneumatiek of Elektrisch Schakelen. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Calculator (Junior) – Dordrecht

Introductie

In jouw baan als Junior Calculator is geen dag hetzelfde! Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het berekenen en uitwerken van de juiste valbeveiliging voor de diverse projecten. Je signaleert kansen en mogelijkheden én denkt mee in de processen om deze zo efficiënt mogelijk te laten verlopen!

Heb jij een afgeronde mbo opleiding in de richting van Bouw of Infra of Middenkaderfunctionaris Bouw? Ga dan aan de slag bij Eurosafe Solutions in Dordrecht! Lees hieronder verder voor meer informatie.

(meer…)
E-monteur – Moerdijk

Introductie

Voor Wuppermann Staal Nederland (WSN) in Moerdijk zijn wij op zoek naar een E-monteur! Zo’n 700.000 ton staal rolt er jaarlijks door de fabriek in Moerdijk in een volledig geautomatiseerd 24/7 productieproces. Samen met jouw team ga je als Monteur werken aan mooie projecten vol verantwoordelijkheid en vrijheid. Breng jij al mooie ervaringen als Elektromonteur mee en ben jij toe aan een volgende uitdaging? Reageer dan direct!

(meer…)
Monteur ETD (junior) – Moerdijk

Introductie

Voor Wuppermann Staal Nederland (WSN) in Moerdijk zijn wij op zoek naar een Monteur ETD! Zo’n 700.000 ton staal rolt er jaarlijks door de fabriek in Moerdijk in een (bijna) volledig geautomatiseerd proces. En je snapt dat jij als Monteur ETD een belangrijk onderdeel bent van dit productieproces. Heb jij enkele jaren ervaring als Storingsmonteur en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu