Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Werkvoorbereider – Kruiningen

Introductie

Wil jij als Werkvoorbereider het Technical Services team van Lamb Weston gaan versterken? Bij deze vooraanstaande speler in de food word jij uitgedaagd om met jouw technische kennis en kritische blik naar de processen te kijken en een bijdrage te leveren aan de verdere optimalisatie hiervan. Je komt te werken in een hecht en steady team, als Werkvoorbereider vul je dit team aan door samen met jouw directe collega’s al het onderhoud voor de productielijnen voor te bereiden in te plannen. Nieuwsgierig? Lees de gehele vacature!

(meer…)
Service Planner – Rotterdam

Introductie

Als Service Planner in Rotterdam zorg je ervoor dat de technici optimaal hun werk kunnen verrichten. Ben jij een echte organisator en klaar voor een veelzijdige uitdaging waarin jij aanspreekpunt bent voor jouw collega’s en een belangrijk deel uitmaakt van deze uitdagende service organisatie? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder voor meer informatie.

(meer…)
Maintenance Engineer – Kruiningen

Introductie

In deze uitdagende technische functie van Maintenance Engineer bij Lamb Weston ben jij het aanspreekpunt voor onderhoud, storingen en reparaties op de locatie in Kruiningen. Je bent verantwoordelijk voor het preventieve onderhoudsprogramma en zoekt continue naar verbeteringen binnen de processen.

Vind jij het leuk om jezelf te ontwikkelen en zo een belangrijke bijdrage te leveren aan de optimalisatie van de maintenance? Lees dan hieronder snel verder!

(meer…)
Traineeship: Teamleider Productie (food) – Kruiningen

Introductie

Ben jij afgestudeerd in de richting van voedingsmiddelentechnologie en op zoek naar een uitdagende start van jouw carrière? Zoek dan niet verder en grijp deze kans om jezelf te ontwikkelen in een traineeship! Je start als Teamleider Productie in de foodbranche, waarna je jezelf kunt ontwikkelen binnen de organisatie. Ben jij op zoek naar een startersfunctie in de voedingsbranche voor jouw eerste werkervaring? Solliciteer dan snel!

(meer…)
Meewerkend Voorman Service Desk (tijdelijk) – Rotterdam

Introductie

Ben je servicegericht én wil je tijdelijk een groeiend & innovatief bedrijf ondersteunen op de Service Desk? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een periode van ongeveer zes maanden ben jij als Meewerkend Voorman Service Desk het aanspreekpunt voor technische vragen over storingen en onderhoud. Daarnaast heb je een coördinerende rol richting jouw vijf collega’s. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Coördinator Service Desk – Rotterdam

Introductie

Ben jij servicegericht, wil je werken binnen een groeiend & innovatief bedrijf en breng jij kennis van techniek mee? Dan zoeken we jou voor de uitdagende baan van Coördinator Service Desk! Jij gaat leidinggeven aan de technische helpdesk, waarbij je processen optimaliseert, meedenkt in technische oplossingen én jouw team coacht om altijd een stapje verder te denken. Interesse in deze afwisselende functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Service Technicus Beveiligingssystemen – Hoeksche Waard

Introductie

Als Service Technicus Beveiligingssystemen bij Profs4Security ben je verzekerd van een afwisselende baan, al jouw kennis op het gebied van (brand)beveiligingssystemen komt in deze functie van pas! Je werkt samen in een hecht team en met elkaar streven jullie naar kwaliteit, maar vanuit jouw rol ben je ook graag zelfstandig op pad. Je komt bij uiteenlopende interessante bedrijven over de vloer en zorgt ervoor dat alle systemen uitstekend worden afgeleverd. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu