Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Machine Operator (3 ploegendienst / vaste baan) – Moerdijk

Introductie

Heb je affiniteit met techniek en wil je jezelf blijven ontwikkelen binnen een nieuw opgezet bedrijf in de recyclingindustrie? Dan is deze vacature van Machine Operator je op het lijf geschreven. Aan de hand van een ervaren Operator leer je de fijne kneepjes van het vak en krijg je de ruimte om te blijven groeien! Is jouw interesse gewekt? Lees dan de gehele vacature!

(meer…)
Calculator – Hoeksche Waard

Introductie

In deze brede rol van Calculator combineer je jouw liefde voor cijfers met jouw interesse in hout. Vanuit de Hoeksche Waard bedienen jullie klanten over de gehele wereld en ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van de projectbudgetten. Ben jij startend of heb jij enkele jaren werkervaring als Calculator en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan komen we graag in contact!

(meer…)
Contractmanager Technische Service – Rotterdam

Introductie

Als Contractmanager Technische Service heb je enkele jaren werkervaring op zak en kijk je uit naar een volgende uitdaging in een informele en technische organisatie in Rotterdam. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de dienstverlening op het gebied van servicecontractbeheer. Naast een goed salaris kan je rekenen op een goede pensioenregeling, auto van de zaak en ontwikkelingsmogelijkheden. Voel jij je thuis in een dynamische omgeving en word jij blij van contact met mensen? Dan zoeken we jou!

(meer…)
Project Manager Offshore – Dordrecht

Introductie

Een uitdagende functie in de top van het maritieme high-tech segment, waar je de mogelijkheid krijgt om je te blijven ontwikkelen. Dat is waar jij naar op zoek bent. In deze nieuwe functie als Project Manager Offshore in Dordrecht sta je dichtbij het eindproduct en stuur jij jouw projectteam aan waardoor targets gehaald worden en de planning niet in gevaar komt. Hierbij staat het leveren van een uitstekende kwaliteit natuurlijk voorop! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

(meer…)
Projectleider (beveiligingstechniek) – Rotterdam

Introductie

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en heb je interesse in alles wat met (beveiligings-)techniek te maken heeft? Dan zoeken we jou! Als Projectleider ben je van a tot z verantwoordelijk voor diverse grote en complexe projecten door heel Nederland, op het gebied van planning, kwaliteit en budget. Uiteraard kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een auto van de zaak. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Projectleider (bouw) – Maasdam

Introductie

Ben jij een ambitieuze professional in de bouw en zou je op termijn zelf eindverantwoordelijk willen zijn voor dit middelgrote bouwbedrijf? Voel je je thuis in een organisatie met de Hoeksche Waardse mentaliteit, waar werken en oplossingen altijd duurzaam en met de modernste middelen worden aangepakt? Wil jij als Projectleider meebouwen aan een mooie toekomst zowel voor de organisatie als voor jezelf?

Lees dan snel verder!

(meer…)
Tekenaar / Constructeur – Hoeksche Waard

Introductie

Wil jij werken in een gezellig team in een innoverende omgeving? Heb je werkervaring in de machinebouw én een opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Tekenaar / Constructeur ben jij verantwoordelijk voor het maken van de technische tekeningen. Vanuit een modern pand in de Hoeksche Waard ontwikkelen, produceren en leveren zij machines voor de voedselverwerkende industrie. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu