Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

1 2 3 5

Inbedrijfsteller Internationaal – Dordrecht

Heb je affiniteit met de machinebouw, ben je technisch aangelegd en vind je het leuk om te werken aan mooie internationale projecten in Europa? Dan is deze functie bij ICS Spiral Freezers jou op het lijf geschreven! Als Inbedrijfsteller Internationaal ben je volledig verantwoordelijk voor je ‘eigen’ project ten aanzien van montage/ en of het inbedrijfstellen van machines. In deze functie ben je voor 60% (maximaal drie weken achtereen) werkzaam in het buitenland. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Maintenance Manager – Rotterdam

In deze uitdagende technische functie van Maintenance Manager ben jij het aanspreekpunt voor onderhoud, storingen en reparaties. Vind jij het leuk om een team van 13 collega’s te coachen en een belangrijke bijdrage te leveren aan de optimalisatie van de maintenance? Lees dan hieronder snel verder!

(meer…)
Procesoperator (dagdienst / vaste baan) – Oud-Beijerland

Heb jij een afgeronde mbo opleiding en affiniteit met techniek? Als Procesoperator kom je te werken in dagdienst en je hebt een breed takenpakket. Je bedient machines, bewaakt de productie, neemt monsters, bouwt machines om en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van de afdeling. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Technisch Beheerder (beheer & onderhoud) (24-40 uur) – Hoeksche Waard

In deze operationele functie als Technisch Beheerder (beheer & onderhoud) bij Bres Accommodaties ben je bezig met het monitoren, plannen en laten uitvoeren van onderhoud aan de gebouwen. Daarnaast controleer je de projecten op kwaliteit en voortgang. We zijn op zoek naar een ondernemende Beheerder met technisch inzicht en uitstekende communicatieve vaardigheden. Klinkt dit als een mooie uitdaging voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

(meer…)
Projectmanager – Numansdorp

Vind jij het een leuke uitdaging om te reizen voor je werk en nieuwe culturen te leren kennen? Wil jij projecten van begin tot eind begeleiden en er voor zorgen dat de kwaliteit hierbij altijd voorop staat? Zoek dan niet verder! Voor een internationale organisatie met klanten wereldwijd zijn we op zoek naar een Projectmanager met kennis van 3D tekenen en goede Engelse vaardigheden. Past dit jou als een jas? Solliciteer dan snel!

(meer…)
Technical Support Engineer – Dordrecht

Krijg jij energie van het adviseren van klanten? En weet jij als geen ander hoe je storingen aan IT-gerichte apparatuur moet oplossen? Als Technical Support Medewerker ben je verantwoordelijk voor alle binnenkomende interventies (storingen) aan besturings- en betalingssystemen en netwerken van klanten. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior Projectmanager Scheepswerf (Duitsland) – Emmen

Ben jij op zoek naar een internationaal avontuur? En krijg jij een kick van werken onder tijdsdruk? Bolidt zoekt een Junior Projectmanager die op locatie in Duitsland verantwoordelijk is voor de mooie projecten die hier uitgevoerd worden!

In Papenburg, dicht tegen de Nederlandse grens, verlaten jaarlijks 2 √° 3 enorme cruiseschepen de scheepswerf Meyer Werft. Bolidt voorziet deze cruiseschepen van duizenden vierkante meters kunststof; op zowel de buiten- en binnendekken als de balkons liggen de systemen van Bolidt.

Als Junior Projectmanager zorg je ervoor dat het project in delen en op tijd wordt opgeleverd. Ben jij de ondernemende avonturier die deze uitdaging graag aan gaat? Lees dan snel verder en wie weet sta jij binnenkort op de scheepswerf!

(meer…)

1 2 3 5

Menu