Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

1 2 3 5

Technisch Manager (food) – Breda

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Technisch Manager. Vind je het een uitdaging om de maintenance organisatie verder te op te bouwen en processen in te richten, heb je een visie en ervaring in een soortgelijke functie in de food? Lees dan onderstaand verder!

(meer…)
Technical Manager (food) – Roosendaal

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Plant Technical Services Manager. Vind je het een uitdaging om de maintenance organisatie verder te op te bouwen en processen in te richten, heb je een visie en ervaring in een soortgelijke functie in de food? Lees dan onderstaand verder!

(meer…)
Technisch Binnendienst Medewerker – Numansdorp

Als Technisch Binnendienst Medewerker ga je het verkoopteam ondersteunen, je bent vraagbaak voor zowel de klant als voor het verkoopteam op technisch vlak en gaat je bezig houden met het ontwikkelen van op maat gemaakte systemen. Je vindt het dus leuk om samen met het verkoopteam op zoek te gaan naar oplossingen voor de klant en hier vervolgens mee aan de slag te gaan!

Klinkt dit als een mooie uitdaging voor jou? Lees dan snel verder voor meer informatie en solliciteer direct!

(meer…)
Junior Project Engineer – Oud Beijerland

Wil jij werken binnen een innovatief, jong & groeiend bedrijf? Heb jij interesse in innovatieve toepassingen en wil je van A tot Z betrokken zijn bij mooie projecten voor o.a. multinationals en high-end organisaties? In de functie van Junior Project Engineer werk je na een opleidingstraject zowel zelfstandig als in teamverband aan afwisselende en uitdagende projecten! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Supervisor Productie (food) – Kruiningen

Als Supervisor Productie ben je verantwoordelijk voor het organiseren en managen van jouw afdeling. Je komt te werken in een dynamische en groeiende organisatie actief in de food. Vanuit jouw leidinggevende rol betrek je collega’s bij verbeteringsprojecten en zorgt voor een prettige sfeer op de afdeling. Heb je minimaal mbo+ werk- en denkniveau en enige jaren ervaring in een leidinggevende functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Service Technicus (Appendages) – Rotterdam

Heb jij technisch inzicht, gecombineerd met een commerciële en dienstverlenende houding? Vind je het een uitdaging om in afwisselende en zelfstandige functie te werken met technische componenten? Dan is de functie van Service Technicus (Appendages) bij Klinger iets voor jou!

(meer…)
Teamleider Productie (food) – Kruiningen

Wil je na je afstuderen je carrière beginnen bij een prachtig food bedrijf? Wil je een werkgever waar ontwikkeling centraal staat en je meteen in een leidinggevende positie aan de slag gaat als Teamleider / Supervisor? Je kunt het zien als een traineeship van een aantal jaar, waarna je weer door kunt groeien naar een volgende rol. Wil je meer informatie, lees dan snel verder!

(meer…)

1 2 3 5

Menu