Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Technical planner Maintenance – Bergen op Zoom

Introductie

Wil jij als Technical planner Maintenance het Technical Services team van Lamb Weston gaan versterken? Bij deze vooraanstaande speler in de food word jij uitgedaagd om met jouw technische kennis en kritische blik naar de processen te kijken en een bijdrage te leveren aan de verdere optimalisatie hiervan. Je komt te werken in een hecht en steady team, als Technical planner Maintenance vul je dit team aan door samen met een directe collega al het onderhoud voor de productielijnen voor te bereiden in te plannen. Nieuwsgierig? Lees de gehele vacature!

(meer…)
Service Technicus Beveiligingssystemen – Hoeksche Waard

Introductie

Als Service Technicus Beveiligingssystemen bij Profs4Security ben je hoofdzakelijk bezig met het preventief en correctief onderhouden, installeren, programmeren en in bedrijfstellen van diverse (brand)beveiligingssystemen. Je werkt voornamelijk in de regio Randstad, Hoeksche Waard en Brabant. Heb je een technische opleiding en al enkele jaren ervaring in de (brand)beveiligingstechniek? Lees dan snel verder!

(meer…)
Werkvoorbereider – Bergen op Zoom

Introductie

Wil jij als Werkvoorbereider het Technical Services team van Lamb Weston gaan versterken? Bij deze vooraanstaande speler in de food word jij uitgedaagd om met jouw technische kennis en kritische blik naar de processen te kijken en een bijdrage te leveren aan de verdere optimalisatie hiervan. Je komt te werken in een hecht en steady team, als Werkvoorbereider vul je dit team aan door samen met een directe collega al het onderhoud voor de productielijnen voor te bereiden in te plannen. Nieuwsgierig? Lees de gehele vacature!

(meer…)
Monteur Beveiligingssystemen – Hoeksche Waard

Introductie

Als Monteur Beveiligingssystemen bij Profs4Security ben je verzekerd van een afwisselende baan, al jouw kennis op het gebied van (brand)beveiligingssystemen komt in deze functie van pas! Je werkt samen in een hecht team en met elkaar streven jullie naar kwaliteit, maar vanuit jouw rol ben je ook graag zelfstandig op pad. Je komt bij uiteenlopende interessante bedrijven over de vloer en zorgt ervoor dat alle systemen uitstekend worden afgeleverd. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior Service Engineer (Internationaal) – Ridderkerk

Introductie

Wil jij jezelf op technisch gebied graag verder ontwikkelen en wil jij veel internationaal reizen? Als Junior Service Engineer werk je in verschillende landen, in afwisselende omgevingen met nieuwe mensen aan uitdagende projecten in de maritieme industrie. Je verricht onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor grote schepen en tussen projecten door bied je technische ondersteuning. Je gaat een intern opleidingstraject in om klaargestoomd te worden voor deze functie in Ridderkerk. Raak jij al enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Sales Engineer – Westland

Introductie

Voor een ambitieus groeiend bedrijf in de kassen- en bouwsector in het Westland zijn we op zoek naar een gedreven Sales Engineer. Met jouw commerciële inzicht creëer je kansen, maar verlies je de optimale klantbeleving niet uit het oog. Ben je bekend met tekenen in AutoCad, heb je technische kennis en spreek je goed Nederlands én Engels? Dan hebben wij de uitdaging voor jou!

(meer…)
Technisch Adviseur – Delft

Introductie

Ben jij per direct beschikbaar en heb je ervaring in een technische support functie? Dan zoeken we jou!

Voor een mooi en groeiend bedrijf in regio Delft zijn we op zoek naar een Technisch Adviseur. In deze rol ben je het aanspreekpunt voor klanten en collega’s met technische vragen en ga je aan de slag met berekeningen. Met een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde breng je de nodige kennis en ervaring mee, zodat je meteen aan de slag kunt binnen dit internationale bedrijf in de bouwsector. Enthousiast? Lees snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu