Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Procesoperator (dagdienst / vaste baan) – Oud-Beijerland

Heb jij een afgeronde mbo opleiding en affiniteit met techniek? Als Procesoperator kom je te werken in dagdienst en je hebt een breed takenpakket. Je bedient machines, bewaakt de productie, neemt monsters, bouwt machines om en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van de afdeling. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Werkvoorbereider – Hoeksche Waard

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in een technische omgeving, waarbij je de schakel bent tussen de werkplaats, de sales afdeling én klanten & leveranciers? Wij zoeken een Werkvoorbereider die verantwoordelijk is voor het berekenen en uitbrengen van offertes op de afdeling Mechanical Seals. Daarnaast vind je het leuk om bij te springen op de revisies wanneer nodig. Meer weten? Lees dan snel verder.

(meer…)
Calculator (Junior) – Dordrecht

In jouw baan als Junior Calculator is geen dag hetzelfde! Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het berekenen en uitwerken van de juiste valbeveiliging voor de diverse projecten. Je signaleert kansen en mogelijkheden én denkt mee in de processen om deze zo efficiënt mogelijk te laten verlopen!

Heb jij een afgeronde mbo opleiding in de richting van Bouw of Infra of Middenkaderfunctionaris Bouw? Ga dan aan de slag bij Eurosafe Solutions in Dordrecht! Lees hieronder verder voor meer informatie.

(meer…)
E-monteur – Moerdijk

Voor Wuppermann Staal Nederland (WSN) in Moerdijk zijn wij op zoek naar een E-monteur! Zo’n 700.000 ton staal rolt er jaarlijks door de fabriek in Moerdijk in een volledig geautomatiseerd 24/7 productieproces. Samen met jouw team ga je als Monteur werken aan mooie projecten vol verantwoordelijkheid en vrijheid. Breng jij al mooie ervaringen als Elektromonteur mee en ben jij toe aan een volgende uitdaging? Reageer dan direct!

(meer…)
Monteur ETD (junior) – Moerdijk

Voor Wuppermann Staal Nederland (WSN) in Moerdijk zijn wij op zoek naar een Monteur ETD! Zo’n 700.000 ton staal rolt er jaarlijks door de fabriek in Moerdijk in een (bijna) volledig geautomatiseerd proces. En je snapt dat jij als Monteur ETD een belangrijk onderdeel bent van dit productieproces. Heb jij enkele jaren ervaring als Storingsmonteur en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

(meer…)
Inbedrijfsteller Internationaal (machinebouw) – Dordrecht

Heb je affiniteit met de machinebouw, ben je technisch aangelegd en vind je het leuk om te werken aan mooie internationale projecten in Europa? Dan is deze functie bij ICS Spiral Freezers jou op het lijf geschreven! Als Inbedrijfsteller Internationaal ben je volledig verantwoordelijk voor je ‘eigen’ project ten aanzien van montage/ en of het inbedrijfstellen van machines. In deze functie ben je voor 60% (maximaal drie weken achtereen) werkzaam in het buitenland. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior Projectleider – Hoeksche Waard

Ben jij een techneut met organisatietalent en wil je de mooiste projecten realiseren? Heb jij een afgeronde technische hbo-opleiding en zoek je een leuke uitdaging binnen een groeiend internationaal bedrijf? Als Junior Projectleider draag je zorg voor een goede werkvoorbereiding en een strakke planning van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en je zorgt uiteindelijk dat de projecten tijdig worden afgerond met het oog op kosten- en kwaliteitsbewaking. Interesse? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu