Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Process Engineer – Heijningen

Voor Krafton zoeken wij een Process Engineer! Vind jij het leuk om een bijdrage te leveren aan de professionalisering van de productieprocessen? En zoek je een baan waar je echt direct toegevoegde waarde kunt bieden en waarbij direct een vast contract tot de mogelijkheden behoort? Lees dan snel verder!

(meer…)
Technisch Medewerker – Rotterdam

Ben jij technisch geschoold en heb je een aantal jaren werkervaring als Technisch Productiemedewerker? Word jij enthousiast bij het idee dat de producten die jij hebt gemaakt de hele wereld over gaan? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Voor een marktleider in de maritieme sector zijn wij op zoek naar een Technisch Medewerker. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

(meer…)
Projectleider Industrie – Papendrecht

Ben jij een echte regelaar en in staat montagewerkzaamheden op verschillende locaties in de industrie voor te bereiden en te begeleiden? In deze afwisselende functie als Projectleider Industrie binnen dit informele, no-nonsense bedrijf is geen dag hetzelfde! Je gaat aan de slag in een binnen- en buitendienstfunctie en bent verantwoordelijk voor verschillende mooie projecten door heel het land. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (techniek) – Rotterdam

Ben jij klantgericht ingesteld en weet jij wanneer je prioriteiten moet stellen? Wil jij jezelf graag blijven ontwikkelen, vind jij producttraining en aandacht voor interne opleidingen belangrijk? Als Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst bij KLINGER in Rotterdam heb je een veelzijdige, klantgerichte functie binnen een mooie, internationale en groeiende organisatie. Heb jij aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Storing- en Onderhoudsmonteur – Heijningen

Ben je Storing- en Onderhoudsmonteur en wil je werken in een klein team met veel verantwoordelijkheid? Wil je een baan waar je geen storingsdiensten hoeft te draaien en een heel goed salaris kunt verdienen? Waar je input gewaardeerd wordt? Voor Krafton zoeken wij zo’n Storing- en Onderhoudsmonteur, bij hen ga je direct op contract dus heb je interesse, lees dan snel verder!

(meer…)
Calculator / Werkvoorbereider (32-38 uur) – Dordrecht

In jouw baan als Calculator/Werkvoorbereider is geen dag hetzelfde! Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het berekenen en uitwerken van de juiste valbeveiliging voor de diverse projecten. Je signaleert kansen en mogelijkheden én denkt mee in de processen om deze zo efficiënt mogelijk te laten verlopen!

Heb jij hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de richting van Bouw of Infra? Ga dan aan de slag bij Eurosafe Solutions in Dordrecht! Lees hieronder verder voor meer informatie.

(meer…)
Projectspecialist – Hoeksche Waard

Wil jij projecten van begin tot eind begeleiden en ervoor zorgen dat de kwaliteit hierbij altijd voorop staat? Wil jij alle ins en outs weten van twee nieuwe machines en heb jij een technische opleiding afgerond in bij voorkeur de richting van Werktuigbouwkunde? Voor een internationale organisatie met klanten wereldwijd zijn we op zoek naar een Projectspecialist met kennis van 3D tekenen en goede Engelse vaardigheden. Past dit jou als een jas? Solliciteer dan snel!

(meer…)
Menu