Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

DTP-er / Marketing Medewerker – Hoeksche Waard

Heb jij een afgeronde opleiding in de richting van marketing of grafische vormgeving en ben jij toe aan een tweede stap in je carrière? Voor een internationale en groeiende organisatie zijn we op zoek naar een enthousiaste DTP-er die een uitstekende beheersing heeft van de Engelse taal en zin heeft in een nieuwe uitdaging binnen de marketing! Spreekt dit jou aan? Lees dan snel meer.

(meer…)
Project Manager Marketing – Rotterdam

Voel jij je thuis in een jonge, informele, fact-based, data-driven én innovatieve marketingomgeving? En breng jij de nodige kennis op het gebied van (online) marketing & websiteontwikkeling mee? Als toekomstig Project Manager weet jij met jouw projectmanagement skills alles in goede banen te leiden! Ook weet jij je collega’s te inspireren en jij bent als geen ander in staat om de prestaties van het team naar een hoger niveau te tillen. Enthousiast? Dan zoekt Clever Strategy jou!

(meer…)
Strateeg – Rotterdam

Voel jij je thuis in een jonge, informele, fact-based, data-driven én innovatieve marketingomgeving? En heb jij oog voor het signaleren van trends en ontwikkelingen? Weet jij jouw briljante ideeën met passie en overtuiging over te brengen aan de klant én heb jij minimaal 2 jaar ervaring als Marketing Strateeg of Online Marketeer? Dan zoekt Clever Strategy jou!

(meer…)
E-commerce Specialist – Klundert

Ben jij een digitale duizendpoot en heb jij ervaring op het gebied van E-commerce? Heb jij goede communicatieve vaardigheden en werk jij nauwkeurig en zelfstandig? Ben jij dé spin in het online web die wij zoeken? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste E-commerce Specialist. Ben jij geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

(meer…)

Menu