Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Marketing & SEO Specialist – Dordrecht

Heb jij een passie voor het creëren van overtuigende content, ervaring met het schrijven van commerciële teksten én weet jij hoe je al deze content SEO-proof krijgt? In de uitdagende functie van Marketing & SEO Specialist ga je aan de slag met het versturen van mailings, schrijf je blogs voor diverse websites, zorg je ervoor dat alle online content altijd up-to-date is en creëer je social media posts! Klinkt dit als jouw droombaan? Lees dan snel verder!

(meer…)
Media Specialist (Trainee) – Rotterdam

Media is eigenlijk altijd én overal in ons leven! Heb jij interesse in alles wat met media (zowel online als offline) te maken heeft en wil jij hier heel graag alles over leren? En ben jij net of bijna afgestudeerd in de richting marketing of communicatie? In deze rol als Junior/Trainee Media Specialist krijg je dé kans om dit mooie vak te leren van jouw ervaren collega’s bij Clever Strategy!

(meer…)
Online Marketing Medewerker (bijbaan) – ‘s-Gravendeel / Barendrecht

Gezien de groei zoeken wij voor Lincks een collega die zich vanuit een bijbaan focust op (online) marketing & communicatie! In deze rol krijg je veel ruimte voor je eigen creativiteit, input én de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen! Ben jij nog aan het studeren, maar kun je niet wachten jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen? Lees dan snel verder!

(meer…)
Senior Project Manager – Rotterdam

‘Geen dag is hetzelfde in mijn rol als Project Manager bij Clever Strategy. Ik mag werken voor en met mooie en leuke klanten waar ik zeer nauw contact mee heb, maar ik heb daarnaast ook een fijn en betrokken team van collega’s om mij heen. Samen zorgen we voor een optimale klanttevredenheid met nét even dat Clever-randje. Clever zorgt ook voor een prettige werkomgeving waarbij zelfsturendheid wordt aangemoedigd. Daarnaast hebben we geregeld leuke uitjes en is het een hecht team, waarbij ik mij sinds dag 1 welkom voel!’; aldus Rianne van Straten (Campagne Coördinator@Clever). Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
E-Commerce Manager – Rotterdam

Ben jij een digitale duizendpoot en heb jij ervaring op het gebied van E-commerce? Heb jij goede communicatieve vaardigheden en werk jij nauwkeurig en zelfstandig? Ben jij dé spin in het online web die wij zoeken? Dan zijn wij op zoek naar jou als enthousiaste Junior E-commerce Manager! Lees snel verder voor meer informatie.

(meer…)

Menu