Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Online Marketeer / E-Commerce Specialist – Capelle aan den IJssel

Ga als Online Marketeer / E-Commerce Specialist aan de slag bij Clever Strategy! In deze veelzijdige rol ben je vanuit een resultaatgerichte aanpak bezig met het opzetten, beheren en optimaliseren van e-commerce content en campagnes. Je werkt samen met een collega E-Commerce Specialist en met specialisten op het gebied van media en marketing automation. Ben je een Marketeer in hart en nieren met een passie voor e-commerce? Lees dan snel verder!

(meer…)
Project Manager (Marketing Automation) – Rotterdam

Voel jij je thuis in een jonge, informele, fact-based, data-driven én innovatieve marketingomgeving? En breng jij de nodige kennis op het gebied van (online) marketing & websiteontwikkeling mee? Als toekomstig Senior Project Manager bij Clever Strategy weet je met jouw projectmanagement skills alles in goede banen te leiden! Ook weet jij je collega’s te inspireren en jij bent als geen ander in staat om de prestaties van het team naar een hoger niveau te tillen. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
E-commerce Manager – Moerdijk

Voel jij je eigenlijk een ondernemer binnen je vakgebied? Heb jij de energie om alles uit de kast te halen om de marktleiderspositie die er al is ook met de webshop te gaan halen? Weet jij wanneer je over moet naar een maximize conversion strategie én wanneer je gebruik maakt van SKAG’s? Als E-commerce Manager in Moerdijk bekleed je een zelfstandige functie, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de prestaties en ontwikkeling van de E-commerce afdeling. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Online Marketeer – Rotterdam

Kwaliteit boven kwantiteit. Always deliver wow! Dat is waar het voor jou als Online Marketeer bij Pricesearch om draait. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan voor een internationaal georiënteerde tech start-up? Lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker E-commerce – Hoeksche Waard

Heb jij ervaring met webshops en voel jij je thuis in een commerciële rol en ben je toe aan een volgende uitdaging? Als Commercieel Medewerker E-commerce krijg je een zelfstandige en verantwoordelijke functie gericht op het onderhouden en verder uitbouwen van de webshop binnen deze dynamische handelsorganisatie in de FMCG. Je zorgt voor de benodigde afstemming met andere afdelingen, om ‘jouw e-commerce business’ zo goed mogelijk te laten verlopen. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Marketing & SEO Specialist – Dordrecht

Heb jij een passie voor het creëren van overtuigende content, ervaring met het schrijven van commerciële teksten én weet jij hoe je al deze content SEO-proof krijgt? In de uitdagende functie van Marketing & SEO Specialist ga je aan de slag met het versturen van mailings, schrijf je blogs voor diverse websites, zorg je ervoor dat alle online content altijd up-to-date is en creëer je social media posts! Klinkt dit als jouw droombaan? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu