Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Marketeer (B2B) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij als gedreven B2B Marketeer toe aan een tweede stap in jouw carrière en kun je voor alle marketingvraagstukken een passende oplossing bedenken? Ben jij creatief en vind je het leuk om innovatieve concepten te positioneren? Als Marketeer werk je samen met verschillende afdelingen aan een marketingstrategie voor de business units waar jij verantwoordelijk voor bent. Enthousiast? Lees snel verder!

(meer…)
Communicatie- en Marketingspecialist (28-32 uur) – Mijnsheerenland

Introductie

Draai jij je hand niet om voor het opstellen van commerciële teksten en persberichten? Heb jij hbo werk- en denkniveau, uitstekende communicatieve vaardigheden en ben jij creatief? Dan zoeken wij jou!

Als Communicatie- en Marketingspecialist ben jij hét aanspreekpunt als het gaat om de interne en externe communicatie voor Bres Accommodaties! Je gaat het team voor 28 tot 32 uur per week versterken en je kunt rekenen op een fijn team in een sportieve omgeving. Meer weten? Lees snel verder!

(meer…)
Online Marketeer (Food) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij als Online Marketeer toe aan een eerste of tweede stap in jouw carrière en heb jij altijd al in de Food branche willen werken? Dan zoeken we jou!

Als Online Marketeer ben jij resultaatgericht, heb je kennis van SEO, SEA én vind je het belangrijk om kwaliteit te leveren. Uiteraard ben jij communicatief sterk, vind jij het een uitdaging om je nog meer te verdiepen in de technische online wereld én kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris. Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer.

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu