Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Copywriter SEO – Dordrecht

Introductie

Schrijven is helemaal jouw ding, jouw schrijfstijl is creatief, overtuigend én ook nog eens SEO-proof! Als Copywriter bereik je met een manier van schrijven én kennis van online marketing gericht de juist doelgroep en je zorgt ervoor dat klanten overgaan tot actie. Binnen een gedreven en enthousiast marketingteam kun jij jezelf verder ontwikkelen! Enthousiast? We vertellen je heel graag meer over deze veelzijdige vacature in de regio Dordrecht!

(meer…)
Content Marketeer SEO – Dordrecht

Introductie

Schrijven is helemaal jouw ding, jouw schrijfstijl is creatief, overtuigend én ook nog eens SEO-proof! Als Content Marketeer bereik je met een manier van schrijven én kennis van online marketing gericht de juist doelgroep en je zorgt ervoor dat klanten overgaan tot actie. Binnen een gedreven en enthousiast marketingteam kun jij jezelf verder ontwikkelen! Enthousiast? We vertellen je heel graag meer over deze veelzijdige vacature in de regio Dordrecht!

(meer…)
Online Marketing Consultant – Rotterdam

Introductie

Als Online Marketing Consultant ben jij continu op zoek naar hoe je aan de hand van data en customer insights meer rendement en groei kan realiseren. Heb jij een brede kennis als Marketeer van data driven marketing, customer journey’s en user experience? En ben jij in staat heldere klantanalyses te maken met sterke aanbevelingen en hierover een relatie zelfstandig te adviseren? Lees dan snel meer over deze mooie functie bij Clever Strategy!

(meer…)
Marketing Intelligence Analist (32 – 40 uur) – Dordrecht

Introductie

Heb jij een passie voor marketing automation en innovatie? Heb jij daarnaast een hbo-opleiding op zak én al enkele jaren werkervaring? Dan zoeken we jou! Als Marketing Intelligence Analist bij deze informele organisatie in Dordrecht ben jij verantwoordelijk voor het maken van analyses in Power BI of Tableau, waarbij je continu op zoek bent naar het realiseren van groei. Nieuwsgierig? We vertellen graag meer!

(meer…)
PHP Developer – Rotterdam

Introductie

Als PHP Developer ben je continu op zoek naar nieuwe vraagstukken, platform onafhankelijk, niet bang om met de nieuwste softwaretechnologieën te (leren) werken en wil je mee gaan in nieuwe innovaties. Je bent een koning in het maken van data koppelingen tussen de meest uitlopende systemen. Je wordt enthousiast van het ontwikkelen van custom e-commerce, e-loyalty, e-pos en campagne omgevingen op engines als Magento 2, WordPress en Laravel.

Draag jij graag jouw steentje bij aan het realiseren van mooie projecten voor verschillende grote klanten zoals Hunkemöller, Action, Hyundai en Jumbo Golf & Hockey? Lees dan snel meer over deze mooie functie bij Clever Strategy!

(meer…)
SEA-specialist – Hoeksche Waard

Introductie

Heb jij minimaal drie jaar ervaring als SEA-specialist en ben je commercieel gedreven? Voor een groeiend en internationaal familiebedrijf in de Hoeksche Waard zijn we op zoek naar een SEA-specialist ter versterking voor het marketingteam. Het betreft een fulltime functie waarin je veel verantwoordelijk krijgt en samenwerkt met de SEO-specialist om online zichtbaarheid te creëren en daar aantoonbare resultaten uit te halen.

Ben jij analytisch ingesteld, heb je alles in je om online marketingcampagnes door te ontwikkelen en uit te voeren? Lees dan snel verder!

(meer…)
Strategisch Marketeer (B2B) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij als gedreven B2B Marketeer toe aan een tweede stap in jouw carrière en kun je voor alle marketingvraagstukken een passende oplossing bedenken? Ben jij creatief en vind je het leuk om technische innovatieve concepten te positioneren? Als Strategisch Marketeer werk je op het snijvlak van marketing en business development aan high-tech automatisering van interne logistieke processen. Enthousiast? Lees snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu