Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

E-commerce Medewerker – Hoeksche Waard

Hebben webshops voor jou geen geheimen, voel jij je thuis in een commerciële rol en ben je toe aan een volgende uitdaging? Als E-commerce Medewerker krijg je een zelfstandige en verantwoordelijke functie gericht op het onderhouden en verder uitbouwen van de webshop binnen deze dynamische handelsorganisatie in de FMCG. Je zorgt voor de benodigde afstemming met andere afdelingen, om ‘jouw e-commerce business’ zo goed mogelijk te laten verlopen. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Online Marketeer – Rotterdam

Kwaliteit boven kwantiteit. Always deliver wow! Dat is waar het voor jou als Online Marketeer bij Nordhaven om draait. Je vindt het zonde om alleen snelle oplossingen te bedenken voor jouw klant. Liever bouw je een diepgaande relatie op en zorg je voor échte impact. De klanten bevinden zich in een wereld van snelle technologische ontwikkelingen (SaaS) en dat fascineert je. Jij zet jouw creativiteit in en weet hen te helpen met hun digitale marketinguitdagingen op strategisch niveau. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Marketeer – Hoeksche Waard

Ben jij als gedreven Marketeer toe aan een tweede stap in jouw carrière en kun je voor alle marketingvraagstukken een passende oplossing bedenken? Ben jij creatief en vind je het leuk om innovatieve concepten te positioneren? Als Marketeer werk je samen met verschillende afdelingen aan een marketingstrategie voor de business units waar jij verantwoordelijk voor bent. Enthousiast? Lees snel verder!

(meer…)
Content Marketeer (junior) – Dordrecht

Droom jij ervan om van teksten schrijven jouw baan te maken? Heb jij door jouw stage, werk of hobby ervaring met het schrijven van blogs op websites of social media en SEO? Ga aan de slag als Junior Content Markeer bij een groeiende organisatie in Dordrecht! Nieuwsgierig? Lees snel verder!

(meer…)
Marketing & SEO Specialist – Dordrecht

Heb jij een passie voor het creëren van overtuigende content, ervaring met het schrijven van commerciële teksten én weet jij hoe je al deze content SEO-proof krijgt? In de uitdagende functie van Marketing & SEO Specialist ga je aan de slag met het versturen van mailings, schrijf je blogs voor diverse websites, zorg je ervoor dat alle online content altijd up-to-date is en creëer je social media posts! Klinkt dit als jouw droombaan? Lees dan snel verder!

(meer…)

Menu