Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Master Data Specialist – Dordrecht

Introductie

Aan de slag als Master Data Specialist bij een vooruitstrevende en internationale groothandel in Dordrecht! In deze uitdagende functie ben je vanuit een resultaatgerichte aanpak bezig met het analyseren en verwerken van informatie die je ontvangt van de leveranciers, waardoor je een continue verbetering van data en content voor de webshop en catalogi realiseert. Daarnaast denk je op creatieve wijze mee aan het verbeteren van processen binnen de organisatie. Je komt terecht in een informeel team waarin goed samen wordt gewerkt en iedereen van elkaar wil leren.

Heb jij een afgeronde hbo- of wo-opleiding op zak én al enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare rol? Dan zoeken we jou!

(meer…)
Grafisch Vormgever & Marketing Manager – Rotterdam

Introductie

Heb jij ervaring als Grafisch Vormgever en wil je aan de slag in een internationale organisatie in regio Rotterdam? In deze zelfstandige rol ga je aan de slag met de interne en externe communicatievraagstukken. De nadruk ligt op ontwerpactiviteiten en videobewerking, maar je moet ook snel kunnen schakelen tussen andere marketingactiviteiten, zoals het organiseren van marketing- en designprojecten, beheren van sociale media en e-mailcampagnes en je verzorgt productfotografie. Sluit jouw profiel aan op de functie? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

(meer…)
Marketing Intelligence Analist – Dordrecht

Introductie

Heb jij een passie voor marketing automation en innovatie? Heb jij daarnaast een hbo-opleiding op zak én al enkele jaren werkervaring? Dan zoeken we jou! Als Marketing Intelligence Analist bij deze informele organisatie in Dordrecht ontwikkel je dashboards in Tableau, maak je analyses met R & Python, waarbij je continu op zoek bent naar het realiseren van groei. Nieuwsgierig? We vertellen graag meer!

(meer…)
SEA-specialist – Hoeksche Waard

Introductie

Heb jij minimaal drie jaar ervaring als SEA-specialist en ben je commercieel gedreven? Voor een groeiend en internationaal familiebedrijf in de Hoeksche Waard zijn we op zoek naar een SEA-specialist ter versterking voor het marketingteam. Het betreft een fulltime functie waarin je veel verantwoordelijk krijgt en samenwerkt met de SEO-specialist om online zichtbaarheid te creëren en daar aantoonbare resultaten uit te halen.

Ben jij analytisch ingesteld, heb je alles in je om online marketingcampagnes door te ontwikkelen en uit te voeren? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu