Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Online Marketeer – Rotterdam

Introductie

Heb jij als Online Marketeer ervaring met het uitwerken van digitale marketingstrategieën om de online zichtbaarheid te vergroten? In deze rol van Online Marketeer in Rotterdam ga je samen met enthousiaste collega’s ijzersterke online campagnes voor klanten opzetten, beheren en optimaliseren. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en jouw creativiteit tot uiting te brengen.

Gaat jouw hart sneller kloppen van online marketing en wil je een proactieve bijdrage leveren binnen een gedreven en groeiend marketingbureau? Lees dan snel verder!

(meer…)
E-Commerce Specialist (marketplaces) – Hoeksche Waard

Introductie

In deze uitdagende functie van E-Commerce Specialist, met de focus op marketplaces, ga jij vorm én inhoud geven aan het gehele digitale partnershipbeleid van Paardekooper. Je bent end-to-end verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe digitale partners, zowel binnen de eigen websites als daarbuiten op bijvoorbeeld de marketplaces.

Ben jij ondernemend en resultaatgericht, breng jij de nodige digitale & technische kennis mee en voel jij je thuis in een dynamische & commerciële werkomgeving? Lees dan snel verder!

(meer…)
Communicatieadviseur – Dordrecht

Introductie

Ben jij communicatief ijzersterk en voel jij je thuis in een jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie? Dan is de baan van Communicatieadviseur echt iets voor jou. Met minimaal vijf jaar werkervaring op zak werk jij complexe vraagstukken uit, adviseer je collega’s en afdelingen en zet je jouw creatieve ideeën om naar content die van het papier af spat! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Content Marketeer – Rotterdam

Introductie

Creatief, overtuigend én ook nog eens SEO-proof schrijven, dat is waar jij je het liefst de hele dag mee bezighoudt. En dat komt goed uit, want wij zoeken een enthousiaste Content Marketeer voor een zakelijke dienstverlener in Rotterdam! Met jouw kennis en een grote passie voor marketing, creëer je pakkende en informatieve teksten die er ook nog eens voor zorgen dat de content op de juiste social mediakanalen terecht komt!

Wil jij werken in een jong & enthousiast marketingteam waar jij alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Dan komen we graag met je in contact!

(meer…)
Marketplace Manager (E-Commerce) – Hoeksche Waard

Introductie

In deze uitdagende functie van Marketplace Manager (E-Commerce) ga jij vorm én inhoud geven aan het gehele digitale partnershipbeleid van Paardekooper. Je bent end-to-end verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe digitale partners, zowel binnen de eigen websites als daarbuiten (bijvoorbeeld de marketplaces).

Ben jij ondernemend en resultaatgericht, breng jij de nodige digitale & technische kennis mee en voel jij je thuis in een dynamische & commerciële werkomgeving? Lees dan snel verder!

(meer…)
Campagne Coördinator – Dordrecht

Introductie

Gaat jouw marketinghart sneller kloppen als je ziet dat de online aanvragen toenemen? Werken in een super enthousiast en gedreven team voor verschillende labels? Dan ben jij de Campagne Coördinator voor dit groeiende en ambitieuze bedrijf in Dordrecht die we zoeken! Innovatie staat voorop bij deze organisatie en jij krijgt dan ook alle vrijheid om deze rol eigen te maken én jezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste trends. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Data Analist – Dordrecht

Introductie

Gaat jouw hart sneller kloppen van het analyseren van data en weet je deze ook nog eens om te zetten in oplossingen? Heb jij een hbo-opleiding op zak én al enkele jaren werkervaring? Dan zoeken we jou! Als Data Analist in Dordrecht ben je verantwoordelijk voor het analyseren en structureren van de data om zo technische oplossingen te bieden voor verschillende afdelingen binnen de organisatie. Meer weten? Lees dan snel verder.

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu