Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

IT Support Engineer (2e-lijns) – Barendrecht

Voel jij je thuis in een moderne, open en innovatieve werkomgeving? Heb jij affiniteit met IT en techniek en enkele jaren werkervaring op een servicedesk? Ga dan aan de slag als IT Support Engineer! Samen met jouw collega’s ben je hét aanspreekpunt voor interne en externe klanten. Ben jij benieuwd naar de functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Helpdesk Medewerker ICT (32-40 uur) – Dordrecht

Als Helpdesk Medewerker ICT ben je samen met een enthousiast team verantwoordelijk voor het aannemen, registreren en verwerken van alle eerstelijns meldingen over storingen, besturingen van betalingssystemen en netwerken. Deze kunnen direct door jou opgelost worden of stuur je door naar tweede- of derdelijns specialisten. Je zorgt ervoor dat de klant goed en tijdig wordt geïnformeerd over de status. Heb jij affiniteit met techniek of computers? Lees dan snel verder!

(meer…)
Software Developer (PHP) – Hoeksche Waard

Wil jij werken bij een mooie organisatie waar collegialiteit, het realiseren van resultaten en plezier in het werk wordt gecombineerd met klantvriendelijkheid en professionaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Software Developer (PHP) ben je dagelijks bezig met het onderhouden, verbeteren en het bouwen van de diverse functionaliteiten met een kleine groep Programmeurs. Daarnaast krijg jij alle vrijheid voor eigen inbreng en initiatief!

(meer…)
Campaign Developer – Rotterdam

Ben jij een Campaign Developer die het marketing automation vak ademt? Zijn relationele databases, API koppelingen, data processen en uit json/xml/smarty opgebouwde dynamische pagina’s en e-mails helemaal jouw ding? En word jij enthousiast van de meest complexe campagnes en ben je niet bang om met de nieuwste software technologieën te werken?

Draag jij graag jouw steentje bij aan het realiseren van mooie projecten voor verschillende grote klanten zoals HEMA, Hyundai, Hunkemöller en Jumbo Golf? Lees dan snel verder, want Clever Strategy in Rotterdam is op zoek naar een enthousiaste Campaign Developer die het team komt versterken!

(meer…)
Senior PHP Developer – Rotterdam

Ben jij een Senior PHP Developer die het marketing automation vak ademt? Zijn relationele databases, API koppelingen, data processen en uit json/xml/smarty opgebouwde dynamische pagina’s en e-mails helemaal jouw ding? En word jij enthousiast van de meest complexe campagnes en ben je niet bang om met de nieuwste software technologieën te werken?

Draag jij graag jouw steentje bij aan het realiseren van mooie projecten voor verschillende grote klanten zoals HEMA, Hyundai, Hunkemöller en Jumbo Golf? Lees dan snel verder, want Clever Strategy in Rotterdam is op zoek naar een enthousiaste Developer die het team komt versterken!

(meer…)
PHP Developer (Laravel) – Barendrecht

Ben jij een getalenteerde Developer? En ben jij op zoek naar een zelfstandige, verantwoordelijke en brede rol binnen een kleine, groeiende organisatie? In deze nieuwe functie word jij verantwoordelijk voor het uitwerken van de producten van Port-IT, hiermee lever jij een hele belangrijke bijdrage om de maritieme industrie verder te automatiseren en te beveiligen. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)

Menu