Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Customer Service Medewerker (Telecom) – Barendrecht

Ben jij de eerste in de familie die gebeld wordt als er telefoon of IT gerelateerde vragen zijn? En heb je een passie voor telecom en wil je alles weten over de nieuwste telefoons en gadgets? Dan is deze functie van Customer Service Medewerker (Telecom) jou op het lijf geschreven! In deze klantgerichte rol ben jij het aanspreekpunt voor alle telecom gerelateerde vragen zoals het installeren van applicaties, het coördineren van de introductie van een nieuw type telefoon en overige technische problemen in de apparatuur. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
IT Business Analist – Moerdijk

Ben jij analytisch sterk en weet je de behoefte van de business te vertalen naar bruikbare en efficiënte oplossingen voor jouw collega’s? Jij hebt als IT Business Analist een hele belangrijke rol voor eindgebruikers om hun werk optimaal uit te kunnen voeren. Als onderdeel van de afdeling ICT zorg jij er namelijk voor dat alle kantoorautomatisering uitstekend aansluit op de verschillende bedrijfsprocessen! Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
IT Support Engineer (2e-lijns) – Barendrecht

Voel jij je thuis in een moderne, open en innovatieve werkomgeving? Heb jij affiniteit met IT en techniek en enkele jaren werkervaring op een servicedesk? Ga dan aan de slag als IT Support Engineer! Samen met jouw collega’s ben je hét aanspreekpunt voor interne en externe klanten. Ben jij benieuwd naar de functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
ICT Support Medewerker (32-40 uur) – Oud-Beijerland

Krijg jij energie van contact met collega’s en draai jij je hand niet om voor een hectische dag? Ga aan de slag als ICT Support Medewerker! Met jouw kennis van IT zorg jij ervoor dat de printer van de ene collega het weer doet en de computer van de andere collega weer loopt volgens de laatste updates. Voel jij je aangesproken? Solliciteer dan snel!

(meer…)
IT Manager – Hoeksche Waard

Voor één van de grootste assurantiekantoren in regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste IT Manager! Jij draait je hand er niet voor om om een team aan te sturen en te begeleiden, zonder de prioriteiten uit het oog te verliezen. Daarnaast heb jij natuurlijk uitstekende kennis van zaken, meedenken en eigen inbreng worden dan ook gewaardeerd. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de ICT? Lees dan snel verder!

(meer…)
Campaign Developer – Rotterdam

Ben jij een Campaign Developer die het marketing automation vak ademt? Zijn relationele databases, API koppelingen, data processen en uit json/xml/smarty opgebouwde dynamische pagina’s en e-mails helemaal jouw ding? En word jij enthousiast van de meest complexe campagnes en ben je niet bang om met de nieuwste software technologieën te werken?

Draag jij graag jouw steentje bij aan het realiseren van mooie projecten voor verschillende grote klanten zoals HEMA, Hyundai, Hunkemöller en Jumbo Golf? Lees dan snel verder, want Clever Strategy in Rotterdam is op zoek naar een enthousiaste Campaign Developer die het team komt versterken!

(meer…)
Servicedesk Medewerker (1e-lijns) – Dordrecht

Heb jij affiniteit met techniek of computers? Ben jij klantvriendelijk, communicatief sterk en vind jij het leuk om probleemoplossend te werken? Wij zijn op zoek naar een Servicedesk Medewerker (1e-lijns) die aan de slag gaat op de Helpdesk afdeling van een internationale technische organisatie. Ben jij benieuwd naar de functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Menu