Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Campaign Developer – Capelle aan den IJssel

Word jij als Campaign Developer enthousiast van de meest complexe campagnes en ben je niet bang om met de nieuwste software technologieën te werken? Ga aan de slag bij Clever Strategy en draag jouw steentje bij aan het realiseren van mooie projecten met jouw kennis van PHP, MySQL, JSON, SOAP en XML.

(meer…)
Support Engineer – Rhoon

Heb jij een passie voor IT? En ben jij de hobbyist die ‘s avonds nog bezig is met het uitzoeken van zijn of haar ICT uitdagingen? Bellen vrienden en familie jou als eerste wanneer hun computer vastloopt? En lijkt het jou leuk om hier jouw werk van te maken? Dan hebben wij een gave baan voor jou waarin jij je kan ontwikkelen tot ICT professional! Als Support Engineer bij Port-IT werk je mee aan uitdagende projecten en verleen je service en ondersteuning aan klanten over de hele wereld. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Customer Service Medewerker (Telecom) – Barendrecht

Ben jij de eerste in de familie die gebeld wordt als er telefoon of IT gerelateerde vragen zijn? En heb je een passie voor telecom en wil je alles weten over de nieuwste telefoons en gadgets? Dan is deze functie van Customer Service Medewerker (Telecom) jou op het lijf geschreven! In deze klantgerichte rol ben jij het aanspreekpunt voor alle telecom gerelateerde vragen zoals het installeren van applicaties, het coördineren van de introductie van een nieuw type telefoon en overige technische problemen in de apparatuur. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Software Consultant (logistiek) – Ridderkerk

Wil je aan de slag in een veelzijdige, klantgerichte functie met veel vrijheid? Voor Softpak zijn we op zoek naar een ambitieuze en hands-on Consultant! Als Software Consultant kom je over de vloer bij mooie, internationale logistieke bedrijven. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor het invoeren van de pakketten bij de klanten. Hierbij kun je denken aan het gehele traject van analyse van de eisen & wensen, het inrichten van de applicatie, het trainen van de gebruikers en het testen van de software tot de nazorg van de implementatie. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Software Developer (PHP) – Hoeksche Waard

Ben jij een ondernemende Software Developer (PHP), die graag bezig is het met uitwerken van applicaties?Als Software Developer (PHP) ben je dagelijks bezig met het onderhouden, verbeteren en het bouwen van de diverse functionaliteiten met een kleine groep Programmeurs. Daarnaast krijg jij alle vrijheid voor eigen inbreng en initiatief! Ethousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu