Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Helpdesk Medewerker ICT (32-40 uur) – Dordrecht

Als Helpdesk Medewerker ICT ben je samen met een enthousiast team verantwoordelijk voor het aannemen, registreren en verwerken van alle eerstelijns meldingen over storingen, besturingen van betalingssystemen en netwerken. Deze kunnen direct door jou opgelost worden of stuur je door naar tweede- of derdelijns specialisten. Je zorgt ervoor dat de klant goed en tijdig wordt geïnformeerd over de status. Heb jij affiniteit met techniek of computers? Lees dan snel verder!

(meer…)
Software Developer (PHP) – Hoeksche Waard

Ben jij een ondernemende Software Developer (PHP), die graag bezig is het met uitwerken van applicaties?Als Software Developer (PHP) ben je dagelijks bezig met het onderhouden, verbeteren en het bouwen van de diverse functionaliteiten met een kleine groep Programmeurs. Daarnaast krijg jij alle vrijheid voor eigen inbreng en initiatief! Ethousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Senior PHP Developer – Rotterdam

Ben jij een Senior PHP Developer die het marketing automation vak ademt? Zijn relationele databases, API koppelingen, data processen en uit json/xml/smarty opgebouwde dynamische pagina’s en e-mails helemaal jouw ding? En word jij enthousiast van de meest complexe campagnes en ben je niet bang om met de nieuwste software technologieën te werken?

Draag jij graag jouw steentje bij aan het realiseren van mooie projecten voor verschillende grote klanten zoals HEMA, Hyundai, Hunkemöller en Jumbo Golf? Lees dan snel verder, want Clever Strategy in Rotterdam is op zoek naar een enthousiaste Developer die het team komt versterken!

(meer…)

Menu