Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Netwerkbeheerder – Hoeksche Waard

Introductie

Heb jij ervaring in de ICT en wil jij projectmatig werken aan het optimaliseren van de automatiseringsomgeving binnen een groeiende & innovatieve handelsorganisatie in de Hoeksche Waard? Ga dan aan de slag in deze vaste baan van Netwerkbeheerder! In jouw nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor alle ICT-producten en ICT-infrastructuur van de locaties van Paardekooper Group. Interesse? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Junior PHP Developer – Dordrecht

Introductie

Gaat jouw bloed sneller stromen van PHP frameworks en het schrijven van goede & testbare code? Dan ben jij de junior PHP Developer die we zoeken! Binnen deze zelfstandige en brede rol binnen een jonge, informele en groeiende organisatie in Dordrecht, ga jij een bijdrage leveren aan de verbeterkansen én is er veel ruimte voor meedenken en jouw persoonlijke ontwikkeling. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Support Engineer – Rhoon

Introductie

Heb jij een passie voor IT? En ben jij de hobbyist die ‘s avonds nog bezig is met het uitzoeken van zijn of haar ICT uitdagingen? Bellen vrienden en familie jou als eerste wanneer hun computer vastloopt? En lijkt het jou leuk om hier jouw werk van te maken? Dan hebben wij een gave baan voor jou waarin jij je kan ontwikkelen tot ICT professional! Als Support Engineer bij Port-IT werk je mee aan uitdagende projecten en verleen je service en ondersteuning aan klanten over de hele wereld. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
IT Infrastructuur Specialist – Hoeksche Waard

Introductie

Werken aan de optimalisatie van een dynamische automatiseringsomgeving binnen een groeiende & innovatieve handelsorganisatie in de Hoeksche Waard? En heb jij ruime ervaring in de ICT, ben je daadkrachtig, communicatief sterk en bekend met projectmatig werken? In deze vaste baan van IT Infrastructuur Specialist ben je samen met twee directe collega’s hét aanspreekpunt over de ICT-producten en ICT-infrastructuur van de locaties van Paardekooper Group. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
PHP Developer – Rotterdam

Introductie

Als PHP Developer bij Clever Strategy ben je continu op zoek naar nieuwe vraagstukken, platform onafhankelijk, niet bang om met de nieuwste softwaretechnologieën te (leren) werken en wil je mee gaan in nieuwe innovaties. Je bent een koning in het maken van data koppelingen tussen de meest uitlopende systemen. Je wordt enthousiast van het ontwikkelen van custom e-commerce, e-loyalty, e-pos en campagne omgevingen op engines als Magento 2, WordPress en Laravel.

Draag jij graag jouw steentje bij aan het realiseren van mooie projecten voor verschillende grote klanten zoals Hunkemöller, Action, Hyundai en Jumbo Golf & Hockey? Lees dan snel meer over deze mooie functie bij Clever Strategy!

(meer…)
Applicatiebeheerder (ANVA) – Barendrecht

Introductie

Heb jij oog voor details, talent voor het beheren van applicaties en wil je graag werken in teamverband? Ga dan de uitdaging aan als Applicatiebeheerder (ANVA) in regio Barendrecht! Met jouw kennis van ANVA kun je rekenen op een veelzijdige functie in een leuk en gedreven team! Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer.

(meer…)
Software Consultant (logistiek) – Ridderkerk

Introductie

Voor Softpak zijn we op zoek naar een ambitieuze en ervaren Software Consultant! Als Software Consultant heb je een verantwoordelijke & veelzijdige functie en kom je over de vloer bij mooie, internationale logistieke bedrijven. Je begeleidt de invoering van de logistieke pakketten bij de klanten. Hierbij kun je denken aan het gehele traject, van analyse van de eisen & wensen, het inrichten van de applicatie, het trainen van de gebruikers, het testen van de software tot de nazorg van de implementatie. Breng jij de nodige IT-ervaring mee gecombineerd met logistieke kennis? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu