Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Consultant ICT – Capelle aan den IJssel

Introductie

Samen met de klant op zoek gaan naar de beste oplossing. Dat is waar jij als Consultant naar streeft! Bij Bugs Business staat de klant op nummer 1 en wordt de lat iedere keer weer wat hoger gelegd in wat er mogelijk is. In het enthousiaste team krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en werken jullie nauw samen.

Wil jij jezelf uitdagen in een jonge en dynamische werkomgeving? Heb jij een passie voor software of bijvoorbeeld al enkele jaren werkervaring als Applicatiebeheerder en toe aan een volgende stap? Bekijk deze vacature dan snel!

(meer…)
App Ontwikkelaar – Rotterdam

Introductie

De plannen en wireframes liggen er al, we zoeken alleen nog de App Ontwikkelaar die de plannen gaat uitwerken! Heb jij minimaal twee jaar ervaring als App Ontwikkelaar en wil jij aan de slag binnen een informeel bedrijf in Rotterdam dat barst van de nieuwe ideeën en volop in ontwikkeling is? In deze functie optimaliseer je de online omgevingen, waarbij het ontwikkelen, innoveren en onderhouden van apps jouw specialisme is. Interesse? Lees de vacature voor meer informatie!

(meer…)
Software Consultant (logistiek) – Ridderkerk

Introductie

Voor Softpak zijn we op zoek naar een ambitieuze en ervaren Software Consultant! Als Software Consultant heb je een verantwoordelijke & veelzijdige functie en kom je over de vloer bij mooie, internationale logistieke bedrijven. Je begeleidt de invoering van de logistieke pakketten bij de klanten. Hierbij kun je denken aan het gehele traject, van analyse van de eisen & wensen, het inrichten van de applicatie, het trainen van de gebruikers, het testen van de software tot de nazorg van de implementatie. Breng jij de nodige IT-ervaring mee gecombineerd met logistieke kennis? Lees dan snel verder!

(meer…)
Campaign Developer – Capelle aan den IJssel

Introductie

Ben jij een Campaign Developer die het Marketing Automation vak ademt? Zijn relationele databases, data processen en uit JSON/XML/Smarty/AMP opgebouwde dynamische pagina’s en e-mails helemaal jouw ding? Word jij enthousiast van de meest complexe campagnes en ben je niet bang om met de nieuwste software technologieën te werken?

Dan draag jij straks jouw steentje bij aan het realiseren van mooie projecten voor verschillende grote klanten zoals Action, Hunkemöller, Lucardi, Girav en Jumbo Golf! Meer weten? Lees dan snel verder, want Clever Strategy is op zoek naar een enthousiaste Campaign Developer die het team gaat versterken!

(meer…)
Openedge Software Developer (Progress) – Ridderkerk

Introductie

Als Openedge Software Developer bij Softpak heb jij een veelzijdige, flexibele en uitdagende baan! Je komt te werken in een betrokken en gedreven team waarin ook jouw eigen ontwikkeling centraal staat. Er wordt gewerkt voor mooie klanten in de logistieke sector waarin jouw bijdrage essentieel is! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Netwerkbeheerder – Hoeksche Waard

Introductie

Heb jij ervaring in de ICT en wil jij projectmatig werken aan het optimaliseren van de automatiseringsomgeving binnen een groeiende & innovatieve handelsorganisatie in de Hoeksche Waard? Ga dan aan de slag in deze vaste baan van Netwerkbeheerder! In jouw nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor alle ICT-producten en ICT-infrastructuur van de locaties van Paardekooper Group. Interesse? We vertellen je graag meer!

(meer…)
IT Infrastructuur Specialist – Hoeksche Waard

Introductie

Werken aan de optimalisatie van een dynamische automatiseringsomgeving binnen een groeiende & innovatieve handelsorganisatie in de Hoeksche Waard? En heb jij ruime ervaring in de ICT, ben je daadkrachtig, communicatief sterk en bekend met projectmatig werken? In deze vaste baan van IT Infrastructuur Specialist ben je samen met twee directe collega’s hét aanspreekpunt over de ICT-producten en ICT-infrastructuur van de locaties van Paardekooper Group. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu