Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Senior Servicedesk Medewerker IT – Barendrecht

Introductie

Ben jij servicegericht, communicatief sterk en heb je ervaring met het aansturen van een team? Ga dan aan de slag als Senior Servicedesk Medwerker IT! In deze veelzijdige rol ben jij de schakel tussen de (interne) klant en de afdeling ICT, waarbij je er voor zorgt dat alle meldingen op de juiste manier opgepakt en afgehandeld worden. Uiteraard kan je rekenen op een mooi bruto maandsalaris en krijg je alle ruimte om de talenten van jouw team en je eigen kennis te ontwikkelen. Meer weten? Lees hieronder verder!

(meer…)
IT Support Engineer – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij op zoek naar jouw tweede stap in de ICT? Ga aan de slag als IT Support Engineer in een groeiende en informele organisatie in de Hoeksche Waard! In deze rol ben je samen met twee collega’s verantwoordelijk voor een optimale automatisering van de organisatie. Je lost eerstelijns vragen van medewerkers op over de soft- en hardware en werkt mee aan verbeterprojecten, waarin eigen inbreng wordt gewaardeerd. Is jouw interesse gewekt? Lees snel verder en neem contact op voor meer informatie.

(meer…)
Coördinator Servicedesk ICT – Barendrecht

Introductie

Ben jij servicegericht, communicatief sterk en heb je ervaring met het aansturen van een team? Ga dan aan de slag als Coördinator Servicedesk ICT! In deze veelzijdige rol ben jij de schakel tussen de (interne) klant en de afdeling ICT, waarbij je er voor zorgt dat alle meldingen op de juiste manier opgepakt en afgehandeld worden. Uiteraard kan je rekenen op een mooi bruto maandsalaris en krijg je alle ruimte om de talenten van jouw team en je eigen kennis te ontwikkelen. Meer weten? Lees hieronder verder!

(meer…)
Service Medewerker ICT – Barendrecht

Introductie

Ben jij op zoek naar jouw tweede stap in de ICT? Ga aan de slag als Service Medewerker ICT in een groeiende en informele organisatie in regio Barendrecht! In deze rol ben je samen met twee collega’s verantwoordelijk voor een optimale automatisering van de organisatie. Je lost eerstelijns vragen van medewerkers op over de soft- en hardware en werkt mee aan verbeterprojecten, waarin eigen inbreng wordt gewaardeerd. Is jouw interesse gewekt? Lees snel verder en neem contact op voor meer informatie.

(meer…)
Senior Systeembeheerder – Hoeksche Waard

Introductie

Heb jij ervaring in de ICT en wil jij projectmatig werken aan het optimaliseren van de automatiseringsomgeving binnen een groeiende & innovatieve handelsorganisatie in de Hoeksche Waard? Ga dan aan de slag in deze vaste baan van Senior Systeembeheerder! In jouw nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor alle ICT-producten en ICT-infrastructuur van de locaties van Paardekooper Group. Interesse? We vertellen je graag meer!

(meer…)
IT Infrastructuur Specialist – Hoeksche Waard

Introductie

Werken aan de optimalisatie van een dynamische automatiseringsomgeving binnen een groeiende & innovatieve handelsorganisatie in de Hoeksche Waard? En heb jij ruime ervaring in de ICT, ben je daadkrachtig, communicatief sterk en bekend met projectmatig werken? In deze vaste baan van IT Infrastructuur Specialist ben je samen met twee directe collega’s hét aanspreekpunt over de ICT-producten en ICT-infrastructuur van de locaties van Paardekooper Group. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Key User ANVA – Barendrecht

Introductie

Heb jij oog voor details, talent voor het beheren van applicaties en wil je graag werken in teamverband? Ga dan de uitdaging aan als Key User in regio Barendrecht! Met jouw kennis van ANVA kun je rekenen op een veelzijdige functie in een leuk en gedreven team! Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer.

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu