Logistiek Talent – Oud-Beijerland

Als Logistiek Talent zorg je samen met collega’s voor het beheren van de goederenstroom en je controleert zendingen van leveranciers. Je doet voorstellen ter verbetering van de logistieke processen en bewaakt de voortgang. Je plaatst bestellingen, controleert de voorraden, verricht expeditiewerkzaamheden en je zorgt voor de benodigde documentatie. Ben jij praktisch ingesteld en heb je minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van logistiek? Lees dan snel verder!

(meer…)

Planner Internationaal Transport – Middelharnis

Als Planner Internationaal Transport kom je te werken bij een internationale logistieke vervoerder gespecialiseerd in droge, koel & vers ladingen. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het opzetten van een zo optimaal mogelijke planning. Wil je graag in een gezonde logistieke organisatie aan de slag? Lees dan snel verder!

(meer…)

Inkoop Support Medewerker (Zorg) – Dordrecht / Amersfoort

Als Inkoop Support Medewerker (Zorg) ondersteun je jouw collega’s in de buitendienst en ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen over contractering. Voor zorgverleners, inkopers en andere afdelingen! Ben je secuur en kan je snel schakelen? Lees dan snel verder!

(meer…)

Logistiek Administratief Medewerker (Magazijn) – Dordrecht

Als Logistiek Administratief Medewerker (vaste baan) ben je verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden in het magazijn. Je verwerkt in- en verkooporders, behandelt binnengekomen retouren, controleert facturen, beheert de voorraad en je maakt maandrapportages van de inkomende- en uitgaande goederen. Heb je mbo werk- en denkniveau en al werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

(meer…)

Logistiek Medewerker / Aankomend Voorman – Oud-Beijerland

Als Logistiek Medewerker kom je te werken in een enthousiast team met vijf direct collega’s. Je gaat je bezig houden met het verzendklaar maken en aanbieden van pakketten en pallets, het zorgvuldig afhandelen van binnenkomende goederen en het beheer van deze goederen. Op termijn ben je het aanspreekpunt op de afdeling en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt! Ben jij een logistieke topper met een heftruckcertificaat? Lees dan snel verder!

(meer…)

Supply Chain Coördinator (Junior) – ‘s-Gravendeel

Als Supply Chain Coördinator ben je verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces met betrekking tot de goederenstroom tussen de leveranciers, magazijnen, productieafdelingen en de klanten! Met jouw drive voor logistieke procesverbeteringen worden de nodige efficiencyslagen gemaakt om de logistieke processen naar een hoger niveau te tillen. Ben jij net afgestudeerd, ambitieus ingesteld en een aanjager van continu verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)

Logistiek Teamleider – Rotterdam

Ben jij graag het aanspreekpunt voor vragen vanuit de operationele afdeling, andere interne afdelingen en voor externe partijen? Ben jij in staat toezicht te houden over het distributiecentrum en gericht op efficiëntie op het gebied van processen? Dan is deze functie van Logistiek Teamleider dé baan voor jou!

(meer…)