Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Personeelsplanner – Rotterdam

Als Personeelsplanner ben je voornamelijk bezig met het plannen van personeel op de treinen en het maken van de roosters. Je houdt hierbij rekening met de wet- en regelgeving en de benodigde certificaten. Bij inhuur van extern personeel zorg je voor een goede afhandeling met partijen en draag je zorg voor een correcte betaling van de facturen. Heb je een afgeronde hbo-opleiding en ervaring in de railtransport? Lees dan snel verder!

(meer…)
Supply Chain Specialist – Hoeksche Waard

Werken in een groeiend, internationaal en ambitieus bedrijf? Als Supply Chain Specialist heb je een veelzijdige baan waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van het gehele , wereldwijde, inkoop- en verkooptraject. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

(meer…)
Voorraadbeheerder – Hoeksche Waard

Als Voorraadbeheerder draag je de verantwoordelijkheid voor een optimaal voorraadbeheer om zo een uitstekende rotatie in het assortiment te garanderen. Je gaat ter uitbreiding aan de slag binnen een groeiende handelsorganisatie, waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van het volgen van cursussen en opleidingen. Kan jij snel schakelen, ben je stressbestendig en oplossingsgericht? Dan vertellen we je graag meer over deze veelzijdige functie!

(meer…)
Supply Chain Medewerker – Hoeksche Waard

Als Supply Chain Medewerker in de Hoeksche Waard ben je verzekerd van een uitdagende baan! Jij ondersteunt de Operationeel Manager namelijk in alles wat met voorraadbeheer te maken heeft. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en een mooie start te maken in jouw logistieke carrière. Dus ben jij een harde werker, maar vind je het ook fijn om plezier te maken tijdens je werk? Dan zoeken we jou!

(meer…)
Expeditiemedewerker (vaste baan) – Hoeksche Waard

Ben jij een talent op de heftruck en weet jij van aanpakken? Als Expeditiemedewerker ga je fulltime aan de slag als heftruckchauffeur in de Hoeksche Waard en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende expeditiewerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het veel voorkomende interne transport van materiaal en machines van en naar de werkplaatsen. Ook het laden en lossen van machines en pallets is een groot onderdeel van je werk. Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)
Administratief Logistiek Medewerker – Barendrecht

In deze veelzijdige functie van Administratief Logistiek Medewerker werk je in een kantoor aan het magazijn. Je verwerkt transporten, stelt douanedocumenten op, je meldt chauffeurs aan en je controleert de facturen en de nacalculatie. Wil jij aan de slag in een afwisselende logistieke administratieve functie binnen een ondernemend bedrijf met korte lijnen in Barendrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)
Junior Expediteur Wegtransport – Hoeksche Waard

Als Junior Expediteur Wegtransport vervul je een belangrijke rol in de organisatie, jij bepaalt namelijk grotendeels hoe efficiënt en effectief de organisatie opereert! Jij weet als geen ander hoe je het beste alles van A naar B krijgt. Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar en op zoek naar een leuke startersfunctie? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu