Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Expediteur – Barendrecht

Als Expediteur ga je direct in dienst bij deze informele speler in Barendrecht en ben je een logistieke dienstverlener in de breedste zin van het woord! De activiteiten van het bedrijf hebben betrekking op het organiseren, regisseren en uitvoeren van alle transporten (luchtvracht / zeevracht / wegtransport). Hiernaast heb je de mogelijkheid om op commercieel vlak je steentje bij te dragen en producten te verhandelen. Wil jij een leuke afwisselende waarin je jezelf kan ontwikkelen binnen een hecht team? Dan zijn we op zoek naar jou!

(meer…)
Logistiek Planner – Hoeksche Waard

Als Logistiek Planner ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de verwerking van alle transportorders en planningen van de organisatie. Je hebt veel contact met interne klanten, vervoerders en leveranciers en je zorgt dat de orders worden bijgehouden. Je plant de transporten in bij de vervoerders en je zorgt voor de administratieve afwikkeling. Heb je minimaal een afgeronde mbo-opleiding richting logistiek en wil jij jezelf verder ontwikkelen bij een groeiende organisatie in de Hoeksche Waard? Lees dan snel verder!

(meer…)
Certificatenbeheerder / Inkoop Medewerker (28-32 uur) – Barendrecht

Als Certificatenbeheerder / Inkoop Medewerker heb je een veelzijdige functie. Je houdt je bezig met het beheer van certificaten van de technische producten, het opvolgen van inkooporders, dossiervorming en je zorgt dat de orders van Excel worden geïmporteerd in het systeem JD Edwards. Zie jij jezelf graag in deze rol als Certificatenbeheerder / Inkoop Medewerker en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder!

(meer…)
Administratief Logistiek Medewerker – Barendrecht

In deze veelzijdige functie van Administratief Logistiek Medewerker werk je in een kantoor aan het magazijn. Je verwerkt transporten, stelt douanedocumenten op, je meldt chauffeurs aan en je controleert de facturen en de nacalculatie. Wil jij aan de slag in een afwisselende logistieke administratieve functie binnen een ondernemend bedrijf met korte lijnen in Barendrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)
Junior Expediteur Wegtransport – Hoeksche Waard

Als Junior Expediteur Wegtransport vervul je een belangrijke rol in de organisatie, jij bepaalt namelijk grotendeels hoe efficiënt en effectief de organisatie opereert! Jij weet als geen ander hoe je het beste alles van A naar B krijgt. Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar en op zoek naar een leuke startersfunctie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Logistiek Administratief Medewerker – Moerdijk

Als Logistiek Administratief Medewerker zorg je dat de verladingen worden georganiseerd, gecoördineerd en administratief worden verwerkt. Je werkt in een kantoor aan de loods in Moerdijk en je hebt veel contact met collega’s, chauffeurs aan de balie, transporteurs en klanten. Heb je een afgeronde mbo-opleiding in logistiek of administratieve richting en al enige werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Magazijnmedewerker (Banden) – Dordrecht

Als Magazijnmedewerker kom je terecht in een jong team en werk je heel de dag met autobanden. Samen met enkele collega’s ben je verantwoordelijk voor het in elkaar draaien van autobanden. Je wordt goed ingewerkt om de machine te bedienen en je komt direct bij jouw nieuwe werkgever in dienst! Ben je een harde werker en fulltime beschikbaar? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu