Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Supply Chain Medewerker (tijdelijk) – Oosterhout

Als Supply Chain Medewerker ben je verantwoordelijk voor de levercondities, leverdatum, kostenbeheersing en volledigheid van leveringen. Ben jij een harde werker, maar vind je het ook fijn om plezier te maken tijdens je werk? Wij zijn op zoek naar een Supply Chain Medewerker die aan de slag gaat bij een internationale handelsorganisatie richting de reitail. Heb jij logistieke werkervaring en klinkt het hebben van flexibele werktijden, sporten tussen je werkzaamheden en poolen in de kantine als jouw droomwerkgever? Solliciteer dan snel!

(meer…)
Logistiek Administratief Medewerker – Rotterdam

Kun jij het overzicht goed bewaken en snel schakelen? Heb jij logistieke ervaring en ben jij stressbestendig? Wij zijn op zoek naar een Logistiek Administratief Medewerker die aan de slag gaat voor een internationale leverancier in tankopslag- en logistieke systemen. Ben jij benieuwd naar de functie? Lees snel verder!

(meer…)
Administratief Logistiek Medewerker (32-40 uur) – Barendrecht

In deze veelzijdige functie van Administratief Logistiek Medewerker verwerk je transporten, beheer je documenten, je verwerkt keuringscertificaten, je regelt koerierszendingen, je meldt chauffeurs aan voor levering aan boord van schepen en je controleert facturen en verzorgt de nacalculatie. Wil jij aan de slag in een afwisselende logistiek administratieve functie binnen een ondernemend bedrijf met korte lijnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)
Technisch Magazijnbeheerder – Dordrecht

Heb je affiniteit met techniek en kan je goed zelfstandig werken? Ben je hiernaast in het bezit van een heftruckcertificaat en heb je al werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol? Dan is deze vacature van Technisch Magazijnbeheerder je op het lijf geschreven? Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Tactisch Inkoper – Hoeksche Waard

Ben jij een echte aanpakker die het leuk vindt om het onderste uit de kan te halen tijdens onderhandelingen met de beste leveranciers én heb je affiniteit met het werken in een technische omgeving? Dan is deze fulltime vacature echt iets voor jou! Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Supply Chain Manager – Barendrecht

Als Supply Chain Manager bij deze wereldmarktleider zorg je ervoor dat de processen rondom de spare parts zo efficiënt mogelijk zijn en ben je continu bezig met de optimalisatie hiervan. Je geeft leiding aan een team van vijf Supply Chain professionals die ervoor zorgen dat de voorraadniveaus op elk moment optimaal zijn, zodat ieder onderdeel dat gevraagd wordt, snel geleverd kan worden.

Heb jij een afgeronde Bachelor of Master opleiding, leidinggevende ervaring in een internationale omgeving en een passie voor Supply Chain? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)
Expediteur (Wegtransport) – Oud-Beijerland

Als Expediteur vervul je een belangrijke rol bij Combinex; jij bepaalt namelijk grotendeels hoe efficiënt en effectief de organisatie opereert! Je weet als geen ander hoe je het beste alles van A naar B krijgt.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Expediteur en wil je graag in een moderne en dynamische logistieke organisatie aan de slag? Lees dan snel verder!

(meer…)
Menu