Logistiek Coördinator – Ridderkerk

Als Logistiek Coördinator kom je te werken in een enthousiast team. Je gaat je bezig houden met de dagelijkse planning, orderverwerking en je bent hiermee de belangrijke schakel tussen jouw klanten en leveranciers. Ben jij de logistieke topper die we zoeken? Lees dan snel verder!

(meer…)

Meewerkend Voorman (Magazijn) – Dordrecht

Heb je affiniteit met techniek en kan je goed zelfstandig werken? Ben je hiernaast in het bezit van een heftruckcertificaat en heb je al werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol? Dan is deze vacature van Meewerkend Voorman (Magazijn) je op het lijf geschreven? Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Planner (Wegtransport) – Oud-Beijerland

Als Planner vervul je een belangrijke rol bij Combinex; jij bepaalt namelijk grotendeels hoe efficiënt en effectief de organisatie opereert! Je weet als geen ander hoe je het beste alles van A naar B krijgt.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als expediteur en wil je graag in een moderne en dynamische logistieke organisatie aan de slag? Lees dan snel verder!

(meer…)

Logistiek Teamleider (Techniek) – Rotterdam

Ben jij graag het aanspreekpunt voor vragen vanuit de operationele afdeling, andere interne afdelingen en voor externe partijen? Ben jij in staat toezicht te houden over het distributiecentrum en gericht op efficiëntie op het gebied van processen? Dan is deze functie van Logistiek Teamleider dé baan voor jou!

(meer…)

Logistiek Support Medewerker – Oud-Beijerland

Binnen een internationale dynamische handelsorganisatie is geen dag hetzelfde. Maar die uitdaging maakt het werk als Logistiek Support Medewerker juist zo leuk! Werk jij graag in een enthousiast team van collega’s, ben jij administratief sterk en heb je oog voor detail? Lees snel verder!

(meer…)

Junior Planner (Wegtransport) – Oud-Beijerland

Als toekomstig Planner zorg jij er samen met je collega’s voor dat Combinex blijft groeien! In deze functie zorg jij er met je team voor dat de juiste levering op de afgesproken tijd en plaats aankomt. Lijkt het je een mooie uitdaging om je carrière te starten in de logistiek en als Junior Planner aan de slag te gaan? Lees dan snel verder voor meer informatie!

(meer…)

Inkoop Support Medewerker (Zorg) – Gorinchem

Als Inkoop Support Medewerker (Zorg) ondersteun je jouw collega’s in de buitendienst en ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen over contractering. Voor zorgverleners, inkopers en andere afdelingen! Ben je secuur en kun je snel schakelen? Lees dan snel verder!

(meer…)