Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Personeelsplanner – Rotterdam

Als Personeelsplanner ben je verantwoordelijk voor het zo effectief en efficiënt mogelijk inplannen van de eigen Machinisten en Machinisten via vaste inhuurpartijen. Je verzorgt hiervoor de communicatie met de Machinisten, andere afdelingen binnen het bedrijf, ProRail en natuurlijk de klanten. Heb je een afgeronde hbo-opleiding en al enige ervaring opgedaan als Personeelsplanner? Lees dan snel verder!

(meer…)
Logistiek Teamleider – Rotterdam

Ben jij een echte teamplayer en wil jij aan de slag voor een mooie organisatie in Rotterdam onder de voorwaarden van de cao Metalektro? Dan is deze uitdagende en afwisselende functie van Logistiek Teamleider de baan voor jou! Je stuurt drie collega’s op de vloer aan en hiernaast ben je verantwoordelijk voor het plannen/controleren van de transporten en het verwerken van douanedocumenten. Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)
Chauffeur (Rijbewijs C) – Dordrecht

Als Chauffeur werk je vanuit Dordrecht en ben je het visitekaartje van het bedrijf! Je bent samen met je collega Bijrijder verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten bij klanten. Je werkt voornamelijk in de regio Zuid-Holland en Brabant. Vind je het leuk om onderweg te zijn, houd je van aanpakken en ben je in het bezit van een Rijbewijs C? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)
Magazijnmedewerker (Banden) – Dordrecht

Als Magazijnmedewerker kom je terecht in een jong team en werk je heel de dag met autobanden. Samen met enkele collega’s ben je verantwoordelijk voor het in elkaar draaien van autobanden. Je wordt goed ingewerkt om de machine te bedienen en je komt direct bij jouw nieuwe werkgever in dienst! Ben je een harde werker en fulltime beschikbaar? Lees dan snel verder!

(meer…)
Logistiek Medewerker – Rotterdam

Als Logistiek Medewerker heb je een veelzijdig takenpakket en ben je werkzaam op de afdelingen Logistiek, Assemblage en Kwaliteitscontrole. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van inkomende goederen, opslag, uitgaande goederen, assembleren van producten en het testen van producten. Heb je mbo werk- en denkniveau en affiniteit met logistiek en techniek? Lees dan snel verder!

(meer…)
Transportplanner – Rotterdam

Als Transportplanner ben je samen met vier collega’s verantwoordelijk voor een optimale planning van het transport per spoor. Er worden per week ongeveer 300 diensten ingepland en in deze situatie weet jij het hoofd koel te houden. Je hebt dagelijks contact met klanten, machinisten, interne afdelingen en terminals. Heb je een afgeronde hbo-opleiding en grote interesse in de transport & logistiek? Lees dan snel verder!

(meer…)
Planner (junior) – Dordrecht

Ben je na jouw technische mbo of hbo-opleiding op zoek naar je eerste baan? Ga aan de slag als Planner in de Dordrecht! Jij maakt niet alleen een uitstekende planning voor de monteurs, maar zorgt er ook voor dat deze door alle betrokken partijen wordt nageleefd. Natuurlijk kun je hiervoor rekenen op een goed salaris en de mogelijk om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van het volgen van opleidingen en cursussen. Meer weten? Lees snel verder.

(meer…)
Menu