Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Logistiek Medewerker (vaste baan) – Dordrecht

Introductie

Als Logistiek Medewerker (vaste baan) heb je een veelzijdige allround rol in de voedingsmiddelenindustrie. Je controleert binnenkomende vrachten, laadt en lost vrachtwagens, zorgt voor het interne transport van de grondstoffen en het picken van orders met behulp van de heftruck. Ben je fulltime beschikbaar in dagdienst en heb je een geldig heftruckcertificaat? Lees dan snel de gehele vacature en solliciteer direct!

(meer…)
Magazijnmedewerker (vaste baan) – Hoeksche Waard

Introductie

Als Magazijnmedewerker (vaste baan) heb je een veelzijdig takenpakket binnen een groeiend handelsbedrijf in de Hoeksche Waard. Je bent verantwoordelijke voor de inkomende goederen, het verzamelen van orders en het interne transport. Heb jij een hef- en reachtruckcertificaat en relevante werkervaring in de logistiek? Lees dan snel verder!

(meer…)
Medewerker Inkomende Goederen – Hoeksche Waard

Introductie

Als Medewerker Inkomende Goederen ben je verantwoordelijk voor het gehele inslagproces. Je ontvangt Chauffeurs, controleert inkomende goederen en vervolgens breng je het naar het bedrijfsbureau die alles administratief gaan verwerken. Je print de labels zodat de vracht door de Reachtruckchauffeur weggezet kan worden. Ben je stressbestendig en heb je al enige werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Logistiek Medewerker (2 ploegen) – Hoeksche Waard

Introductie

Als Logistiek Medewerker ben je met een enthousiast team van zes collega’s verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande orders. Hiernaast ben je dagelijks bezig met het picken van orders, inslag, laden/lossen en het intern verplaatsen van de goederen in het magazijn. Heb je ervaring in het magazijn en beschik je over een reachtruckcertificaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)
Demand Planner (junior) – Hoeksche Waard

Introductie

Als Demand Planner ben je verantwoordelijk voor de forecasting, demand planning en voorraadbeheer van alle productgroepen binnen een informele organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Bij seizoensinvloeden en acties ben jij verantwoordelijk voor de bijsturing van de forecast en met jouw analytische vaardigheden zorg je voor een optimale forecast zodat de producten op de juiste tijd bij de klant kunnen worden geleverd. Beschik je over hbo werk- en denkniveau, ben je analytisch sterk en vind je het leuk om deel uit te maken van een groeiende internationale organisatie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Teamleider Logistiek (2 ploegen / vaste baan) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij een echte teamplayer en wil jij aan de slag voor een mooie organisatie in de Hoeksche Waard in 2 ploegen? Dan is deze uitdagende en afwisselende functie van Teamleider Logistiek dé baan voor jou! In deze nieuwe functie stuur je acht collega’s op de vloer aan en hiernaast ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu