Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Logistiek Medewerker (2 ploegen) – Hoeksche Waard

Introductie

Als Logistiek Medewerker ben je met een enthousiast team van zes collega’s verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande orders. Hiernaast ben je dagelijks bezig met het picken van orders, inslag, laden/lossen en het intern verplaatsen van de goederen in het magazijn. Heb je ervaring op de hef- en reachtruck en ben je bereid te werken in een 2-ploegendienst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)
Logistiek Planner – Ridderkerk

Introductie

Vind jij doorgroeimogelijkheden en ontwikkeling belangrijk? Beschik je over hbo werk- en denkniveau én wil je deel uitmaken van een groeiende, internationale organisatie in Ridderkerk? Dan hebben wij de baan voor jou!

Als Logistiek Planner ben je verantwoordelijk voor het optimaal regelen van de inkomende en uitgaande goederenstroom van versproducten, om zo de hoge kwaliteit en service te waarborgen. Ambitie en werkplezier gaan hand in hand bij dit bedrijf en je kunt dan ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Customer Service Medewerker (Logistiek) – Dordrecht

Introductie

Als ambitieuze Customer Service Medewerker (Logistiek) ben jij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces van een jonge, internationale handelsonderneming in regio Dordrecht. Je onderhandelt met leveranciers, regelt de juiste documentatie en hebt veel klantencontact. Een afwisselende functie die logistiek combineert met commerciële taken. Ben jij op zoek naar jouw tweede of derde werkervaring, weet je van aanpakken en vind je het leuk om de afdeling naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer dan snel!

(meer…)
Supply Chain Manager – Barendrecht

Introductie

In deze nieuwe rol van Supply Chain Manager zorg jij ervoor dat het hele supply chain proces binnen dit handelsbedrijf in goede banen wordt geleid. Samen met jouw team van 15 medewerkers, verdeeld over meerdere locaties, streven jullie naar een optimale beschikbaarheid van de producten tegen de laagste kosten.

Heb jij een afgeronde bachelor of master opleiding, heb je ervaring in een dynamische handelsorganisatie, leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie en ben je echt een doener? Lees dan snel verder!

(meer…)
Logistiek Teamleider – Ridderkerk

Introductie

Heb je leidinggevende ervaring in een productieomgeving, bij voorkeur in de food, en ben je in staat een team optimaal te laten functioneren? Dan zoeken we jou voor de functie van Logistiek Teamleider in Ridderkerk!

Bij deze internationale speler op het gebied van versproducten zorg je er samen met jouw team voor dat de bevoorrading van de vrachtwagens zo efficiënt en soepel mogelijk verloopt. Uiteraard kun je rekenen op een uitstekende ploegentoeslag én alle ruimte om jezelf (en het team) te laten groeien!

(meer…)
Disponent – Moerdijk

Introductie

Als Disponent zorg je dat de verladingen worden georganiseerd, gecoördineerd en administratief worden verwerkt. Hiernaast treed je op als veiligheidscoördinator en beheer je de voorraad van dagelijkse verbruiksartikelen. Je werkt in een kantoor aan de loods in Moerdijk en je hebt veel contact met collega’s, chauffeurs aan de balie, transporteurs en klanten. Heb je een afgeronde mbo-opleiding in logistiek of administratieve richting en al enige werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Logistiek Coördinator – Moerdijk

Introductie

Als Logistiek Coördinator zorg je dat de verladingen worden georganiseerd, gecoördineerd en administratief worden verwerkt. Hiernaast treed je op als veiligheidscoördinator en beheer je de voorraad van dagelijkse verbruiksartikelen. Je werkt in een kantoor naast de loods in Moerdijk en je hebt veel contact met collega’s, chauffeurs aan de balie, transporteurs en klanten. Heb je een afgeronde mbo-opleiding in logistiek of administratieve richting en al enige werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu