Junior Assistent Bedrijfsleider (vaste baan) – Oud-Beijerland

Ben jij een echte aanpakker en vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn voor alle logistieke processen binnen de organisatie? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Als Junior Assistent Bedrijfsleider ben je actief in de tuinbouwsector en heb je een breed takenpakket. Je sorteert en verpakt producten, hebt contact met transporteurs, zorgt voor een juiste arbeidsplanning en hebt veel contact met de verkoop. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Supply Chain Analist – Heijningen

Heb jij interesse in de Aziatische cultuur? Ben jij hands-on en krijg je energie van een procesmatige & analytische rol? Dan geeft de geheel nieuwe functie van Supply Chain Analist binnen een groeiende organisatie jou de mogelijkheid deze mooie rol naar eigen inzicht in te richten en op te zetten! Nieuwsgierig? Lees dan gerust verder om een totaal beeld te krijgen!

(meer…)

Supply Chain Medewerker – Moerdijk

Heb jij een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Logistiek of Bedrijfskunde en ben jij klaar voor jouw eerste of tweede stap in je carrière? Bij Wuppermann Staal Nederland (WSN) kun je als enthousiaste en ambitieuze starter aan de slag en jezelf ontwikkelen in de Supply Chain! Iets voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

(meer…)

Junior Planner – Oud-Beijerland

Heb jij onlangs je opleiding (mbo of hbo) afgerond en lijkt het je een mooie uitdaging om als Junior Planner in de logistiek aan de slag te gaan?

Als toekomstig Planner vervul je een belangrijke rol; jij bepaalt namelijk grotendeels hoe efficiënt en effectief Combinex opereert! In deze functie zorg jij er samen met je team voor dat de juiste levering op de afgesproken tijd en plaats aankomt. Je weet dus als geen ander hoe je deze leveringen zo effectief en efficiënt mogelijk van A naar B krijgt.

Lees snel verder voor meer informatie!

(meer…)

Transport Coördinator – Dordrecht

Ben jij toe aan een afwisselende baan binnen een groeiende, jonge en informele organisatie? Ben jij klantgericht en wil jij jezelf ontwikkelen in een logistieke functie? Ga dan aan de slag als Transport Coördinator!

(meer…)

Assistent Bedrijfsleider – Moerdijk

Zoek jij een rol als meewerkend voorman waarbij je de rechterhand van de Bedrijfsleider bent? In deze uitdagende en afwisselende functie als Assistent Bedrijfsleider heb je een afwisselend takenpakket en kom je te werken binnen een dynamische en hectische productieomgeving. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

(meer…)

Magazijnmedewerker (vaste baan) – ‘s-Gravendeel

Ben jij een talent op de heftruck? En weet jij wel van aanpakken? Als Magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in het magazijn. Van de ontvangst van goederen tot het verzendklaar maken van uitgaande producten. Heb jij een afgeronde mbo opleiding en affiniteit met techniek? Lees dan snel verder!

(meer…)