Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

HR Manager (32 uur) – Rotterdam

Introductie

Als HR Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse personeelsgerelateerde zaken én heb je een adviserende rol richting de directie bij het optimaliseren van het strategisch beleid! Je gaat voor 32 uur in de week aan de slag in een veelzijdige functie binnen een internationale organisatie.

Vind jij het een uitdaging om deze marktleider in regio Rotterdam naar een volgend plan te tillen én breng je enkele jaren werkervaring met je mee in een technische omgeving? Dan zoeken we jou!

(meer…)
HR Adviseur – Hoeksche Waard

Introductie

Heb jij een afgeronde hbo-opleiding in de richting van HR en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als HR Adviseur binnen een organisatie waar jouw inbreng en ideeën worden gewaardeerd?

Je wordt in deze nieuwe rol de rechterhand van de HR Manager, waarbij je zelfstandig aan de slag gaat met administratieve en uitvoerende werkzaamheden op het gebied van werving & selectie en personeelszaken. Je weet processen snel eigen te maken. Word jij enthousiast? Lees dan snel verder en bij interesse vertelt Kirsten je graag meer!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu