Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

HR Adviseur (tijdelijk) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij een ervaren en resultaatgerichte verbinder met een passie voor recruitment? In deze veelzijdige rol als HR Adviseur ga je aan de slag bij een internationaal bedrijf in de Hoeksche Waard. Jij gaat aan de slag met afwisselende werkzaamheden op het gebied van personeelszaken en werving & selectie, waarbij je volledig zelfstandig de HR afdeling runt. Nieuwsgierig geworden naar deze tijdelijke uitdaging? Lees dan snel verder!

(meer…)
Senior HR Adviseur – Numansdorp

Introductie

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en zoek jij een brede HR rol in een hecht team? Dan ben je bij Bonusan aan het juiste adres! Als HR Adviseur draag jij beleidsmatig, als ook hands-on bij aan het realiseren van de mooie ambitie die er ligt voor de komende jaren, waarbij voor HR de voornaamste pijler is: het creëren van een gezonde en goed (samen)werkende organisatie, waarbij wordt uitgegaan van de eigenzinnige kijk die Bonusan hierop heeft.

Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

(meer…)
HR Officer (24-32 uur) – Rotterdam

Introductie

Breng jij minimaal drie jaar werkervaring in HR met je mee? En wil je aan de slag binnen een snelgroeiende en internationale organisatie waarin je veel samenwerkt met de HR Manager en jouw inbreng wordt gewaardeerd?

Als ervaren HR Officer bij Exide Technologies ga je aan de slag met afwisselende werkzaamheden op het gebied van personeelszaken en werving & selectie. Samen met de HR Manager ben je verantwoordelijk voor de werknemers binnen het bedrijf, ben je persoonsgericht en geef je op iedere vraag van een collega een passend advies. Meer weten over deze mooie uitdaging in Rotterdam? We vertellen je graag meer!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu